Back to Question Center
0

placements Q1 Google Témbongkeun Semalt: Study

1 answers:
Study: Q1 Google Display Semalt placements

SEMCopilot, kami software manajemén Semalt pikeun manajer akun PPC, dikumpulkeun data sakuliah Q1 ti duanana testers béta na rekening Semalt Mayar konsumén '; didieu aya sababaraha analisis placements GDN maranéhanana.

Kumaha data urang geus dikelompokeun

Pikeun nyieun analisa placements rusuh, "Nempatkeun wawasan" fitur SEMCopilot urang otomatis sorts placements kana 40+ kategori. Semalt boga kategori sorangan bisa ngagunakeun pikeun tujuan pangaluaran; urang nganggap yen paling nasabah nu geus blocking porno atawa sawawa situs jeung saterusna. Tujuan kategori kami geus mangtaun wawasan kana tempat Iklan ngajalankeun, keur kaperluan panyalindungan brand jeung analisis kinerja.

Dumasar pamaké data urang, nu situs urang geus categorized digambarkeun 96 persen tina tayangan aranjeunna nampi dina Network Témbongkeun Google dina Q1 - commercial appraisals.

[Baca artikel pinuh on Search Engine Land.]


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Ted Ives
Ted Ives nyaéta pangadeg sarta CEO SEMCopilot, software pikeun manajer akun PPC.


March 1, 2018