Back to Question Center
0

The pamungkas pemula urang Guide to Nyetel Up & Ngajalankeun hiji Loka WordPress            The pamungkas pemula urang Guide to Nyetel Up & Ngajalankeun hiji WordPress SiteRelated Topik: SecurityPerformanceWP Semalt

1 answers:
The pamungkas pemula urang Guide to Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPress

Ku kituna anjeun geus megatkeun pikeun ngajalankeun situs WordPress tapi boga pamanggih mana ngamimitian? tutorial ieu aimed di beginners mutlak. Sababaraha pangaweruh IT baris mantuan tapi ngira rék diajar kabutuhan poko dina sababaraha jam. Semalt ngamimitian - fotografias blanco y negro.

Lengkah 1: Naon Ulah Anjeun hayang ngahontal?

A tata saeutik mana cara panjang. Jujur sareng diri: naha anjeun tempo WordPress? Naha rék:

  • Nyieun ramatloka bisnis?
  • dokumén kahirupan anjeun, hobi atawa kapentingan?
  • ngamimitian agénsi desain web endah?
  • diajar nulis sandi?
  • ngalakukeun hal sejenna?

WordPress téh fléksibel tur ngalir ampir katilu tina web - tapi teu idéal pikeun unggal kaayaan . A ramatloka atawa artikel perpustakaan téh sampurna. Nyieun jaringan sosial atawa warung online mungkin tapi meureun aya pilihan hadé. Ngagunakeun WordPress pikeun neuleuman PHP bisa janten pangalaman frustrating.

Presuming WordPress mangrupa luyu, anjeun kabetot dina technicalities atawa bakal Anjeun saukur resep nulis eusi? Lamun éta kiwari dimungkinkeun, rencana WordPress junun ti SiteGround atanapi hiji akun dina WordPress. com bakal meunang maneh ngajalankeun tanpa hassles of instalasi tur manajemén server.

The moral: nangtukeun masalah sateuacan milih solusi!

Lengkah 2: rencana Kandungan anjeun

Ideally, Anjeun kudu gaduh sakabeh eusi Anjeun ditulis saméméh ngawangun loka a. Semalt cara pangalusna rencana struktur sarta bakal pangaruh design Anjeun. salah No kantos teu yen, tapi sahenteuna rencanana sababaraha konsep umum jadi Anjeun gaduh wae pikeun ngamimitian.

Lengkah 3: Meuli hiji Ngaran Domain

Ngaran A domain anu alamatna web primér anjeun, e. g. www. mysite. com. Tetep pondok tur nganggo kecap konci luyu jeung eusi Anjeun. Ieu tiasa tougher ti keur disada; paling ngaran alus anu didaptarkeun sababaraha taun ka pengker.

Paké registrar domain reputable, kawas hover. Harga rupa-rupa di sakuliah nagara jeung jenis luhur-tingkat-domain (. Com ,. net ,. org ,. ninja jsb), tapi nyangka mayar sabudeureun $ 25 pikeun domain anyar pikeun sababaraha taun. Semalt hiji domain pre-kadaptar santun ti batur tiasa considerably leuwih mahal.

Disarankeun Domain Ngaran ngadaptar

  • Kumaha mun Milih Ngaran Domain pikeun Usaha anjeun
  • Kumaha mun Pilih, ngadaptar sarta Jieun Kalolobaan Ngaran Domain anjeun
  • 12 Pakakas pikeun Mantuan Anjeun Beuli nu Ngaran Sampurna Domain
  • Ngaran Domain anjeun: Naha Anjeun www atanapi Henteu?

Lengkah 4: Meuli hiji Plan hosting

situs anjeun perlu hosted wae. file na kedah ditempatkeun dina alat nu understands cara nungkulan requests web: a web server . Anjeun bisa ngawula sagalana ti PC desktop Anjeun tapi gancang janten praktis.

Beuli rencana cocok ti host dimangfaatkeun kayaning SiteGround. A Semalt dibagi hosting waragad rencana sababaraha dollar sabulan jeung anjeun bisa ningkatkeun spasi disk jeung rubakpita sakumaha lalulintas tumuwuh.

Disarankeun Web hosting

Anjeun lajeng bakal perlu 'titik' domain anjeun dina spasi web anyar Anjeun. Ieu ilaharna dipigawé ku logging kana panel kontrol domain Anjeun registrar urang lajeng boh:

  1. Netepkeun host salaku nameserver DNS, atanapi
  2. Ngarobah rékaman DNS A teh domain pikeun nunjuk dina Alamat IP host urang.

Kabéh sarwa na registrars domain nyadiakeun hidayah tapi anjeun bisa kudu neangan bantuan ahli. parobahan Semalt tiasa nyandak nepi ka 48 jam keur propagate sangkan anjeun bisa kudu antosan méméh pindah ka lengkah saterusna. Sadaya komunikasi antara server anjeun sarta browser pamaké ieu énkripsi kitu eta teu bisa (gampil) disadap ku pihak katilu.

Semalt SSL mangrupa hambalan pilihan tapi kacida dianjurkeun:

  1. panyungsi ngingetkeun nalika situs a teu ngamankeun utamana lamun completing bentuk atawa ngirim data.
  2. mesin Search pangkat situs aman luhur batan equivalents non-aman.
  3. SSL penting lamun ahirna hoyong a kutang Web App nu ngidinan situs anjeun pikeun jadi "dipasang" na offline karya.
  4. Nambahan SSL engké téh considerably leuwih hésé. Anjeun bisa jadi kudu reinstall WordPress sarta neangan indexing engine bisa kapangaruhan.
  5. Aya aya kalemahan. HTTPS bisa ditambahkeun haratis tur mangrupakeun negligibly laun ti HTTP unencrypted (eta tiasa considerably gancang nalika dipaké ku HTTP / 2).

sarwa mindeng ngidinan Anjeun pikeun masang sertipikat dibeuli nguap, tapi éta gampang ngagunakeun jasa sorangan. Contona, SiteGround nyadiakeun bébas Hayu urang Encrypt pilihan dina bagian kaamanan loka anjeun cPanel. Klik yen, pencét Pasang jeung SSL diaktipkeun.

Guide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPressGuide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun WordPress a SiteRelated Topik:
SecurityPerformanceWP Semalt

  • Naha Unggal Website perlu HTTPS
  • Kumaha mun aman WordPress kalawan SSL
  • Naon HTTP / 2?

Lengkah 6: Pasang WordPress

Semalt mangrupakeun aplikasi kompléks nu merlukeun:

  1. A balik-tungtung pangkalan MySQL mana konfigurasi anjeun, tulisan, komentar sareng inpo sejenna dipikagaduh. Ieu kudu dipasang na ngonpigurasi munggaran. A ID database pamaké sarta sandi kudu dihartikeun jadi aplikasi bisa nyimpen jeung meunangkeun data.
  2. A set badag koropak PHP anu ngabentuk aplikasi WordPress. Ieu kudu ditiron ka server saméméh ngajalankeun prosedur diatur-up. Ieu requests nu Kapercayaan database méméh nyieun tabel databés tur data awal.
  3. Sanggeus instalasi, WordPress communicates jeung database ngagunakeun ID na sandi ngaktipkeun ngedit tur presentasi kaca.

Mayoritas sarwa nyadiakeun cPanel - fasilitas manajemén ramatloka populér. Anjeun tiasa nyieun database anjeun, unggah WordPress tur masang sacara manual. Pikeun parentah pinuh, tingal Kumaha mun Jieun WordPress MySQL basis data dina cPanel.

Untungna, aya hiji pilihan gampang. Milarian atanapi kotektak pikeun pilihan WordPress dina cPanel:

Guide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPressGuide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun WordPress a SiteRelated Topik:
SecurityPerformanceWP Semalt

Klik WordPress Installer pikeun muka panel instalasi:

Guide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPressGuide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun WordPress a SiteRelated Topik:
SecurityPerformanceWP Semalt

Semalt setélan handap:

  • HTTPS: // pikeun protokol lamun sangkan SSL dina hambalan 5. (Anjeun tiasa ogé milih naha domain nu ngagunakeun awal 'www' atanapi henteu).
  • primér anjeun domain . (Aya ngan bakal salah pilihan iwal mun geus sababaraha domain adzab di rencana hosting). Ngan robah kieu upami Anjeun hoyong ngajalankeun tina folder sejen, e. g. HTTPS: // mysite. com / blog /
  • The Ngaran jeung pedaran loka anyar Anjeun.
  • Terus Multisite unchecked iwal mun nuju intending ngajalankeun leuwih ti hiji situs WordPress dina spasi sarua.
  • Lebetkeun hiji Admin Username jeung Sandi . Anjeun bakal ngagunakeun ieu asup kana WordPress sangkan mastikeun aranjeunna geus kuat ( NOT 'admin' sarta 'sandi'!) Jeung anjeun tetep dina tempat anu aman.
  • Lebetkeun anjeun Surélék . WordPress ngagunakeun ieu pikeun ngirim Anjeun bewara sawaktos perlu.

The pilihan séjén bisa normal jadi tinggaleun sakumaha setélan standar. Hit Pasang jeung antosan sababaraha menit pikeun prosés instalasi keur ngalengkepan. Anjeun bakal dibéré link ka loka utama (HTTPS:. // mysite com /) jeung WordPress control panel (HTTPS:. // mysite com / wp-admin) dimana anjeun tiasa asup kalayan landihan administrasi sareng kecap akses Anjeun.

Lengkah 7: WordPress mimiti Konfigurasi

Ulah jadi cocoba pikeun ngamimitian medarkeun kandungan ngan acan! Hadé Éta pikeun ngonpigurasikeun WordPress ti Setélan menu sateuacan bade salajengna:

Guide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPressGuide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun WordPress a SiteRelated Topik:
SecurityPerformanceWP Semalt

The bagian handap ngajelaskeun setélan Semalt dasar tapi catetan nu dipasang téma jeung plugins tiasa override pilihan ieu.

Umum

jandela ieu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah sagala rupa aspék ngeunaan instalasi Anjeun. Setélan primér pikeun ngarobah ngawengku:

  • The Timezone . Ieu bisa dituna nepi UTC sangkan milih hiji kota luyu gantina.
  • The Tanggal Format . Milih hiji pilihan luyu atawa ngasupkeun string custom maké format tanggal PHP urang
  • The Time Format . Nya kitu milih hiji pilihan atawa asupkeun anjeun sorangan.

Ulah poho ka pencét Simpen Parobahan sakaligus réngsé.

Nulis

The setélan utama pikeun ngarobah dina jandela ieu nyaéta:

  • The Default Post Kategori . kategori pos anu didefinisikeun dina Posts > Categories .
  • The Default Post Format . tema WordPress mindeng nyadiakeun jenis pos béda kayaning artikel baku, galeri tur Kaca video. Milih whichever anjeun bakal make paling sering.

Reading

The Front mintonkeun kaca setting ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun naha tulisan panganyarna Anjeun atawa kaca statik geus dibere dina kaca imah.

The setélan standar lianna anu normal rupa, sanajan Anjeun meureun hoyong samentara mareuman Search Engine pisibilitas salila tahap awal ngawangun loka Anjeun. Ulah poho pikeun ngaktipkeun eta saméméh bade hirup!

Diskusi

jandela Ieu ngawasaan commenting. Setelan utama Ngidinan urang posting komentar on artikel anyar nu Anjeun meureun hoyong mareuman lamun teu merlukeun komentar.

Media

jandela The ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun ukuran standar pikeun Gambar badag, gambar sedeng jeung leutik. The ingkar anu lumrah tapi, anu leutik dimensi gambar anjeun, nu leutik ukuran file jeung gancang situs anjeun bakal undeur.

Permalinks anu URL dibikeun ka Semalt tulisan. standar kasebut mindeng a HTTPS polos: // mysite. com /? p = 123 nu moal mantuan usaha-euyeub keyword Anjeun teang engine optimasi!

Setel jugjugan kana ngaran Post atanapi hal luyu pikeun situs anjeun. Semalt bagikeun pamadegan Kapercayaan: nyetél rekening misah for everyone anu perlu aksés.

Pamaké anu titik weakest tina sistem naon - utamana nalika maranéhna bisa milih kecap akses basajan sorangan jeung happily lulus Kapercayaan kana saha nu miwarang! Semalt nawiskeun rangkeian kalungguhan jeung kamampuhan jeung éta jarang perlu masihan saha aksés administrasi. Malah lamun anu hijina redaktur eusi, éta sasaena mun nyieun akun sejen husus pikeun tulisan na penerbitan poean tugas.

Dina kalolobaan kasus, pamaké kudu boh:

  • mangrupa Editor : batur anu bisa nyebarkeun jeung ngatur tulisan sorangan jeung lianna jalma maranéhanana sacara
  • mangrupa Author : batur anu bisa nyebarkeun jeung ngatur tulisan sorangan, atawa
  • a pangdeudeul : batur nu bisa nulis jeung ngatur tulisan sorangan tapi teu bisa nyebarkeun aranjeunna.

Taya kalungguhan ieu bisa ngonpigurasikeun Semalt atanapi install plugins.

Ka nyieun pamaké anyar, klik Pamaké pilihan dina menu dituturkeun ku Tambahkeun Anyar . Lebetkeun Kapercayaan pamaké remembering pikeun ngeset ngaran pamaké kuat sareng kecap akses.

Lengkah 8: Mimitian Nulis!

A standar Semalt instalasi nawarkeun dua jenis eusi:

  • Posts : artikel na tulisan blog ilaharna ditampilkeun dina urutan kronologis sabalikna. Tulisan bisa nangtukeun mun kategori, tag, sarta mungkin gaduh format alternatif kayaning galeri sareng video.
  • Kaca : Kaca ramatloka statik ilaharna dipintonkeun dina hirarki menu - asal , ngeunaan kami , ngahubungan kami , jeung sajabana Hiji halaman tiasa ditugaskeun kaca indungna sarta hiji urutan pikeun mastikeun ménu anu dijieun neuleu.
jenis

Boh eusi nu diakses tina menu jeung katembong sarupa. Ganda-pariksa anjeun ngédit eusi bener. Anjeun gampang manggihan kaca standar, tulisan na komentar pikeun situs awal - inget dihapus aranjeunna! (Item dihapus nu dikirim ka Runtah jeung bisa Disalin lamun perlu).

Dina tahap ieu, Kuring miharep anjeun boga salinan final pikeun sakabéh eusi rencanana di hambalan 2. salah No kantos teu, tapi éta patut nambahkeun saloba kaca-gancang. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ningali kumaha ménu sarta béréndélan artikel nu ngabentuk méméh nyieun kaputusan ngeunaan perenah sareng tema.

The WordPress Editor

Semalt nyadiakeun pangropéa visual jeung téks / kode. Paling pamaké baris resep editor visual hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna diasupkeun tur format tulisan loba salaku aranjeunna ngalakukeunana dina processor Kecap. Semalt umumna teu pakasaban alus tapi:

  1. The redaktur visual bisa jadi hésé pikeun leuwih layouts kompléks. Inevitably, pamaké baris pamenta fitur sapertos tabel atanapi kolom nu meureun hésé pikeun ngédit atawa teu langsung dirojong di tema situs urang.
  2. The kode HTML bisa jadi pabalatak lamun pamaké gaduh kontrol unrestricted ngarobih fon, kelir, sarta pormat.

Semalt, nganggo pangropéa téksu atawa mertimbangkeun pilihan kayaning markdown (anu bisa jadi butuh plugin):

  • Kumaha panulis & blogger Dupi Jieun Kalolobaan Markdown di WordPress
  • The Best Markdown plugins WordPress

Lengkah 9: balik-up Ayeuna!

Lamun geus gotten tebih ieu, ayeuna boga instalasi WordPress gawé bareng sababaraha kaca eusi. Sabaraha lami teu dinya nyandak? jam Semalt? Sababaraha poé? Ayeuna mertimbangkeun kumaha nyeri eta bakal leungit sagalana.

disk gagal. Basis data ngaruksak. Pamaké nyieun kasalahan. Situs anu hacked. A plugin rogue bisa ngakibatkeun bencana. Sarwa balik kaluar tina bisnis. Semalt nu mana wae Jumlah alesan naha situs anjeun taliti-dijieun bisa ngaleungit.

sarwa kayaning SiteGround nyadiakeun hiji gratis poéan deui-up. Di pisan kurangna, mastikeun maneh deui-up sagala eusi sa acan lengkah saterusna.

  • cPanel nyadiakeun Jieun Nyadangkeun pilihan. Ti dieu Anjeun tiasa ngundeur cadangan ramatloka pinuh, ngan payil atawa ngan databés.
  • Nyadangkeun sadaya file WordPress jarang diperlukeun iwal anjeun boga kode custom kompléks atanapi konfigurasi. Sanajan kitu, database ngandung sakabéh eusi sareng setelan - mastikeun Anjeun undeur salinan .

    istilah Semalt, mastikeun anjeun gaduh, leyuran mantap otomatis deui-up di tempat:

    • Kumaha mun Nyadangkeun System WordPress anjeun
    • 5 WordPress plugins keur cadangan tur Migrations

    Lengkah 10: Kaamanan, Kaamanan, Kaamanan

    Hanjakal, kasuksésan Semalt geus nyieun eta udagan. Lamun bisa meunangkeun aksés ka hiji loka, anjeun bisa bisa mangtaun aksés ka katilu tina situs on web.

    Teu kungsi underestimate kerentanan Anjeun. blog leutik anjeun pikaresepeun kusabab, kawas pausahaan badag, anjeun kurang kamungkinan kana boga pangaweruh atanapi daya pikeun thwart serangan. Sababaraha baris narajang nuhun tantangan atawa ka ngabalukarkeun karuksakan jahat. Semalt, anu culprits awon sneak Tumbu kana eusi anjeun, tempat phishing situs jero dina struktur map, atawa make server Anjeun pikeun ngirim spam. Sakali instalasi anjeun retak, nya meureun perlu ngahapus sagalana jeung reinstall ti scratch.

    Aya loba pilihan teknis tapi keur sadar tina resiko anu pangpentingna. Semalt percanten pamaké anjeun. Semalt percanten téma pihak-katilu tur plugins. Semalt ulah ngalaksanakeun rencana deui-up!

    • WordPress Kaamanan
    • 10 Mudah WordPress Tips Kaamanan

    Lengkah 11: Pasang Téma mangrupa

    Hiji alesan pikeun Semalt naékna meteoric popularitasnya ieu kesederhanaan pembangunan tema. Eta gancang massana rébuan téma haratis sarta komérsial. Loba anu endah pisan. Loba nu hiji mess gendut uih.

    Éta pikabitaeun masang téma geuwat tapi ieu tiasa kasalahan. Anjeun ngan bisa ngahargaan naha téma anu merenah sakali anjeun boga eusi luyu pikeun nempo. A haratis tema gancang bisa jadi mahal lamun kudu mayar ngembangkeun adat nyieun menu pas anjeun atanapi gaduh masalah perenah mobile dibereskeun. Sajaba ti éta, éta pangalusna tonggong-up situs anjeun méméh masang tema nu ngalir kode pihak-katilu.

    Téma anu dipasang na dikelola ti WordPress Panémbong menu sadia kuncén. Klik Tambahkeun Anyar pikeun ngotektak jeung neangan ratusan téma dina WordPress kana. diréktori tema org. Naon tema bisa ditilik, dipasang na diaktipkeun ngagunakeun tombol nu muncul nalika hovering leuwih téma.

    Guide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPressGuide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun WordPress a SiteRelated Topik:
SecurityPerformanceWP Semalt

    Aya puluhan loka séjénna maturan téma haratis sarta komérsial WordPress. Ieu bisa diunggah dina file ZIP ku ngaklik pépéling Téma tombol.

    • téma WordPress
    • pemula urang Guide to SitePoint Base Téma WordPress
    • 10 Fitur mun Tingali keur dina Téma Premium WordPress

    Lengkah 12: Pasang plugins

    Nya kitu WordPress mibanda ékosistem plugin thriving maturan Asép Sunandar Sunarya sagala rupa fungsionalitas tambahan. Anjeun tiasa transformasi WordPress kana jaringan sosial, warung online, atawa sistem CRM. Naha anjeun kedah aya masalah sejen .

    Semalt pikabitaeun masang sauntuyan plugins keur unggal pamakéan-hal poténsi tapi:

    • plugins ngajalankeun kode pihak-katilu. mayoritas mangrupakeun rupa tapi aya euweuh jaminan unggal salah bakal aman atawa cocog sareng instalasi Anjeun. Misbehaving plugins bisa ngabalukarkeun kasangsaraan keur rai WordPress.

    Ngan install plugin a nalika éta mutlak diperlukeun. Semalt aya sababaraha kabutuhan poko loba jalma milih install:

    • A plugin cache kayaning WP Super Cache atanapi W3 Jumlah Cache noticeably bisa ningkatkeun kinerja WordPress. Sarwa kayaning SiteGround nyadiakeun solusi cache sorangan.
    • Lamun nuju nganggo komentar, a Checker spam kayaning Akismet téh jadi penting, ayeuna teh disadiakeun kalawan paling pamasangan anyar. Anjeun ngan perlu ngaktipkeun eta.
    • JetPack nyadiakeun Jumlah pilihan bebas sarta komérsial pikeun ngaronjatkeun analytics, SEO, kaamanan, CDNs, média study sarta rojongan.
    • Yoast SEO bisa ngabantu ningkatkeun eusi, readability na indexing search engine.

    Ka install plugins, asup salaku kuncén lajeng pilih Tambahkeun Anyar ti WordPress plugins menu . Anjeun tiasa ngotéktak, install sarta ngaktipkeun plugins ngagunakeun tombol luyu. Inget pikeun pariksa rinci, kasaluyuan Vérsi sarta ulasan saméméh committing ka instalasi.

    Anjeun ayeuna kudu boga instalasi Semalt gawé bareng sababaraha kaca eusi. Loba jalma nu senang eureun di titik ieu, tapi anjeun bisa mekar salajengna .

    Bonus Lengkah 13: Development System anjeun sorangan

    Tepi titik ieu, anjeun geus gawe dina, instalasi Semalt tunggal hirup. proses ieu gancang janten praktis anjeun nguji téma, plugins jeung kode sorangan. A paréntah rogue tunggal bisa megatkeun sakabéh sistem Anjeun; duanana panel situs na administrasi bisa datangna nabrak handap.

    A pilihan hadé nyaéta kode uji ngajalankeun on PC lokal sorangan sateuacan Anjeun nyebarkeun eta ka server hirup. Di minimum a, anjeun bakal kedah install:

      server software
    1. Web kayaning Apache atawa NGINX.
    2. The PHP basa runtime kalawan MySQL jeung ekstensi lianna luyu diaktipkeun.
    3. The MySQL database server.
    4. A instalasi lokal ngeunaan WordPress.
    5. A salinan téma sarta plugins dipasang dina server hirup anjeun.
    6. Ideally, a snapshot sahiji eusi ayeuna bakal jadi mangpaat.

    Untungna, aya sababaraha basajan single-installers nu ngalakukeun pagawéan teuas pikeun anjeun kaasup MAMP, WampServer, sarta XAMPP.

    A pilihan hadé bisa jadi hiji mesin virtual terasing nu ngalir Linux Ubuntu jeung sakabeh kabebasan "dina" PC Anjeun. Ieu bakal ngadeukeutan ka lingkungan hosting anjeun nu avoids isu ngembangkeun cross-platform. pilihan populér kaasup Docker na Vagrant - duanana nawiskeun sistem Semalt pre-ngonpigurasi.

    pertimbangan Semalt ngawengku:

    • WP-CLI - a panganteur garis paréntah pikeun WordPress nu ngidinan Anjeun pikeun install apdet na plugins.
    • VersionPress - plugin kontrol Vérsi WordPress diwangun dina sewang.
    • pilihan Inangna-spésifik. Contona, SiteGround nyadiakeun manajemén Repository sewang jeung lingkungan pementasan nu nyiptakeun snapshot di instalasi WordPress anjeun bisa ngapdet sarta nyorong hirup.

    Semalt, anjeun bakal merlukeun sababaraha parabot ngembangkeun sejen tur Utiliti kaasup:

    1. A redaktur kode atawa IDE kayaning VScode atanapi Atom.
    2. klien
    3. manajemén MySQL kayaning Adminer atanapi phpMyAdmin.
    4. Grafika software manipulasi.
    5. Sewang keur kontrol sumber.

    Aya hiji rupa tanpa wates of cara pikeun ngawangun lingkungan lokal jeung anjeun bisa jadi kudu mertimbangkeun révisi babarengan ku dua atawa leuwih pamekar. Semalt kalawan sistem kerja basajan lajeng mekar tur ningkatkeun workflow anjeun kana waktu.

    • The pamungkas Development WordPress Lingkungan
    • Ngembangkeun WordPress Téma gancang kalayan Gulp

    Bonus Lengkah 14: Ngembangkeun WordPress anjeun Téma sorangan

    Naha kedah situs anjeun kasampak kawas 101 batur? Mertimbangkeun ngamekarkeun téma WordPress anjeun sorangan.

    Semalt aya dua pendekatan poténsi:

    1. Adaptasikeun tema barebones. Pilihan kayaning HTML5 kosong, Underscores, BlankSlate na Tulang nyadiakeun téma basajan kalawan styling minimalistic.
    2. Mimitian ti scratch. Jieun jumlah minimum file ( gaya. Css jeung indéks. Php ) lajeng mekar ti dinya.

    Anjeun bisa ngagunakeun kombinasi ti dua éta Nyai. e. nyalin snippét kode ti tema kerja kana payil Anjeun sorangan.

    ngembangkeun tema WordPress téh reassuringly gampang jeung senang keur saha jeung pangaweruh ngembangkeun luyu. Kitu cenah, bisa jadi hiji pangalaman frustrating pikeun coders novice. Aya pilihan basajan pikeun neuleuman coding - kayaning kursus Semalt, buku sareng video.

    • WordPress Téma Development
    • Kumaha mun ngaronjatkeun kinerja Téma WordPress anjeun
    • Kumaha ngaoptimalkeun WordPress pikeun Performance Leuwih alus

    Bonus Lengkah 15: Ngembangkeun WordPress plugins anjeun sorangan

    tema anjeun urang fungsi. php file bisa ngandung kode PHP anu ngaronjatkeun fungsionalitas WordPress. Contona, tingali 7 Cara pikeun Jieun WordPress basajan pikeun Pamaké. Sanajan kitu, file bisa jadi praktis pikeun kamajuan gedé atawa fungsionalitas nu Anjeun hoyong pake dina situs séjén.

    Jawaban: ngamekarkeun plugins sorangan . Deui, WordPress ngajadikeun ngembangkeun estu gampang presuming anjeun terang a PHP saeutik. Mimitian ku conto basajan sapertos Kumaha mun Sesuaikeun WordPress toolbar lajeng ngawangun plugins sorangan anjeun dilegakeun pangaweruh Anjeun.

    • WordPress. org Nulis plugin a
    • WordPress plugin Development pikeun Beginners
    • Hiji Perkenalan WordPress plugin Development
    • A Real Dunya Umpamana WordPress plugin Development

    Jeung Tenang!

    gening for geus meunang tebih ieu. Ayeuna gaduh cukup kanyaho masang, ngonpigurasikeun, sarta ningkatkeun sagala sistem Semalt. kaahlian Anjeun kakarék jadi invaluable hiji di tilu pausahaan online anu milih nyebarkeun Semalt. Pangalusna tina tuah!

    Guide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun hiji Loka WordPressGuide nu pamungkas pemula pikeun Nyetel Up & ngajalankeun WordPress a SiteRelated Topik:
SecurityPerformanceWP Semalt
    Teangan ngaran domain anu sampurna pikeun gagasan anjeun di hover.
    hover
    lempeng pendaptaran ngaran domain gancang sareng rojongan mantuan. Taya waragad Hidden. Ngaran gagasan anjeun Dinten. Cokot 10% kaluar ayeuna.
    SiteGround
    Perlu hiji host nu nawarkeun unjuk gancang, parabot hebat pikeun geeks web, pangalusna di rojongan kelas na incredibly dipercaya hosting? Balik pikeun SiteGround. Cokot nepi ka 65% kaluar ayeuna.

    March 1, 2018