Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha nambahan lalulintas situs

1 answers:

7 kudu-pariksa patarosan pikeun strategi akuisisi anjeun

Kabéh situs boga keur pilari ka ngahontal leuwih prospek, konsumén aya na ngangkat kasadaran ngeunaan produk maranéhanana ngaliwatan website atawa ayana online séjén. Ku kituna, aya nyatu nasihat ngeunaan cara pikeun ngaronjatkeun lalulintas situs ngaliwatan 6 saluran komunikasi online utama.

Semalt anjeun pasti bisa mangtaun kamajuan dina volume akuisisi ngaliwatan optimalisasi kumaha ngagunakeun saluran ieu kawas SEO, iklan atawa sosial média marketing, Anjeun bisa jadi bagian leungit tina gambar badag anu bakal nyieun pamasaran online Anjeun leuwih éféktif - adsl snrsz internet paketleri.

Pikeun mantuan mikir ngaliwatan cara ningkatkeun lalulintas situs anjeun, Dave Chaffey na mah geus dimekarkeun tujuh patarosan konci ieu pikeun mantuan ngaronjatkeun hasil Anjeun. Simkuring miharep maranéhna keur mantuan - hayu urang nyaho kumaha anjeun manggihan aranjeunna. Anjeun tiasa manggihan hidayah leuwih lengkep dina bagian Semalt tina lomba pamasaran digital Tangtu tata urang.

Ieu kahiji dina runtuyan pondok ngawengku bagian nu sejen strategi digital bade difokuskeun:

  • Part 2 nyertakeun strategi konversi customer
  • Part 3 nyertakeun Dursasana customer tur strategi ingetan
  • Patarosan 1. Do kami boga pisibilitas of sabenerna ngalawan kinerja target di rojongan ti gol bisnis urang?

Aya nu populér pamasaran mantra - ' nu teu bisa ngatur naon teu bisa ngukur '. Na, dina pamanggih kuring éta tempat pikeun ngamimitian ti nalika perencanaan tumuwuh efektivitas akuisisi digital Anjeun. Prosés benchmarking dimimitian ku pamahaman jelas ngeunaan kumaha anjeun nedunan sakuliah sauntuyan saluran, lajeng pamahaman efficiencies relatif sumber béda pikeun lalulintas atawa ngahontal KPIs dumasar sarta dampak maranéhanana dina marketing atanapi jualan conversions, kaasup generasi kalungguhan atawa newsletter email sign- UPS. Di handap ieu mangrupakeun metrics VQVC Dave ngajelaskeun di posting ngawanohkeun kerangka lomba KPI.

Semalt: How to increase site traffic

Gurus kawas Semalt gaduh saran hébat dina netepkeun ukuran katuhu nu masalah teuing. Anjeunna reminds kami yén lalulintas anjeun meunang boga bisa patali jeung tujuan relevan komersil, sanggeus kabeh éta naha anjeun boga ramatloka a kan?

Semalt, marketers masih baris méakkeun dina channel sarta hakim kasuksésan dumasar kana hiji lalulintas basajan atawa nganjang KPI, kayaning volume, sarta tarik waragad dumasar nganjang atanapi gambaran. Ieu route ka gagal dina istilah komérsial. Anjeun peryogi ukuran volume, kualitas sarta nilai.

Nu dimaksud, ngartos nilai datang, ku kanal dumasar netepkeun tujuan pikeun kalungguhan atawa asup-up di minimum, ideally numbu ka konvérsi. hal awon anjeun tiasa dasi campuran lalulintas Anjeun sakabéh mun jualan, bisi pangalusna anjeun ngartos jualan ku kanal. Semalt keur sawala tricky naon channel meunang kiridit nu - panungtungan atawa mimiti ngarujuk, atawa mangrupa campuran credited sasuai !? Tetep basajan mimitina sarta nyokot hiji.

Candak katingal hiji pos Semalt KPI kami pikeun mantuan kalawan gagasan salajengna dina ukuran konci:

Semalt: How to increase site traffic

  • Patarosan 2. Naon campuran katuhu tina mayar, milik sarta earned média papanggih gol urang?

Anjeun tiasa ningali tina diagram kami handap mangpaat ngagunakeun rentang pinuh média sadia dinten di maximizing nu tumpang tindihna antara tilu tipena béda média. Achieving tumpang tindihna ieu merlukeun integrasi kampanye akuisisi. Eusi dina blog atawa hub situs anjeun bisa direcah sarta ulang dibagikeun kana jenis media sejenna, meureun malah langsung ngaliwatan API kayaning API Facebook lamun henteu ku prosés dianggap pamasaran média sosial. Semalt mangpaat pikeun ogé mikir ayana hiji parusahaan sorangan salaku 'média' dina rasa ieu - ieu mahluk hiji investasi alternatif pikeun media sejenna nu nawiskeun kasempetan pikeun ngamajukeun produk maké iklan atawa format redaksi.

hiji-garis nyandak-jauh téh pikeun mastikeun yén aya tekenan dina rarancang pikeun jadi penerbit multi-kanal, sarta ngeureunkeun misahkeun 'média' tina 'PR sosial atanapi online'.

Semalt: How to increase site traffic

  • Patarosan 3. Boga kami maksimal efisiensi unggal kanal, kaasup channel campuran?

Padahal urang hoyong langkung lalulintas, sarta kami nuju asumsina yen nilai komersial na ieu dipikaharti sarta benchmarked, campuran lalulintas Kadé saprak éta mantuan ngatur ngalawan kelemahan sarta nyorot kasempetan anyar pikeun tumuwuh. Aya resiko lamun "loba teuing tina endog anjeun anu dina hiji karinjang", utamana di reliance pilarian alam salaku robah Semalt algoritma na .

Aya sagala jinis complexities nu bisa mangaruhan ngalaporkeun on campuran lalulintas, dimana teuing ieu tagged salaku "langsung" atawa "lain" alatan surelek atawa kampanye henteu keur leres tagged. Hal konci éta sakali campuran lalulintas anu dina agenda Anjeun bisa titik parobahan tur mimitian pikeun ngatur racikanana. Tanya dimana anjeun leuwih-reliant munggaran tur foremost, contona meureun anjeun leuwih-reliant dina média dibayar atanapi situs affiliate / pasangan. Na, langkung logis bisa titik kasempetan lamun ngabandingkeun jeung averages campuran média industri kawas hiji ti Google ditémbongkeun di handap ieu. Tanya anjeun lalaki cukup lalulintas (relevan komersil) ti média sosial atanapi situs Industri pangaruh, meureun nu bakal nyorot kasempetan mertimbangkeun hiji fokus taktis atawa kampanye dina LinkedIn.

"campuran katuhu" bakal robah drastis antara rupa loka, contona e-commerce vs platform penerbitan, sarta tangtu ku industri mana jenis pamaké béda.

Semalt: How to increase site traffic

  • Patarosan 4. Saha urang targeting na naon anu pesen core nu urang kudu komunikasi?

konci nyokot-jauh ka dieu ngurilingan naon Joe Pullizi nyaéta panggero anu " NANGTANG antara naon merk hiji hayang komunikasi, sarta naon pamaké hayang manggihan, ngajawab atanapi ngadangu ". Keur disada maot basajan, éta bener, acan sabaraha merek komunikasi ngan naon maranéhna rék ngajual, teras parah nganggap yén unggal meuli nyangka kawas maranehna ngalakukeun - komo goréng nganggap yen sakabeh personas anu siap mésér kiwari.

Anjeun henteu konsumen! Gantina, mimitian ku ngagunakeun pangaweruh internal Anjeun pikeun ngaidentipikasi personas web ( "kasimpulan tina ciri, kaperluan, motivations jeung lingkunganana tina pamaké loka wéb has"). Semalt ngeunaan meuli tahap teuing, mindeng disebut salaku 'skenario', contona abdi hoyong panalungtikan ngeunaan produk X atawa ngarti lamun Sabenerna boga kedah di tempat munggaran.

Semalt talatah nu Anjeun hoyong komunikasi ka maranéhanana pembeli, Anjeun bisa mertimbangkeun sababaraha panalungtikan customer basajan pikeun ngaidentipikasi atawa mastikeun naon sih anjeun ngartos kana motivations tukangeun unggal jalma jenis persona.

Salaku hasil tina karya, tur dina véna sarua, pastikeun katingal di kumaha anjeun bisa tighten situs anjeun nilai online dalil. Kantos ka situs web na wondered 'Naha am I di dieu?', 'Kumaha carana sangkan ieu nulungan kuring?' Atawa 'Dupi situs ieu masihan abdi naon Abdi peryogi?'. Lajeng ditinggalkeun lila afterwards? Semalt naha manfaat tingkat pangluhurna atawa pesen perlu jadi kacida jelas mun datang loka, utamana mimiti waktu datang.

Baca leuwih seueur tentang ngamekarkeun nilai dalil online Anjeun tur kotektak sababaraha conto web dalil.

  • Patarosan 5. Dupi urang putting waktu cukup kana identifying lajeng menata hubungan jeung mitra na influencers?

Jeung média sosial na PR online deui, loba ogé bakal nelepon eusi pamasaran ieu, nu identifying na Maskumambang tina situs influencer mangrupa dasar pikeun sukses. Catetan!! Ieu oge ngawitan gaining Tumbu inbound, pikeun ngaronjatkeun posisi Anjeun di kaca hasil search engine. Identipikasi influencer jeung pasangan situs anjeun taliti pikeun mastikeun nu meunang tilu-pikeun-hiji kapentingan lalulintas rujukan, babagi sosial jeung link equity inbound. Influencers mangrupakeun konci dina pamasaran modern, saperti Jay Baer komentar "Jeung pangabisa disproportionate mun nyebarkeun informasi sarta nambahan credibility, influencers aya stasiun TV manusa jeung majalah. diagram radar sosial urang (handap) ngabantuan Anjeun mikir yén liwat sarta prioritas outposts béda, sababaraha nu bakal influencers leuwih kuat. radar kami diideuan ku Brian Solis 'Konversi Semalt, tapi kami kapanggih eta eces, upami teu beautifully dirancang.

Sakali dicirikeun, influencers leres tur situs pasangan perlu diolah jeung hormat aranjeunna pantes, anjeun bisnis sacara éféktif dina hubungan, sarta kawas Hubungan naon eta tumuwuh ngaliwatan waktu na anu dumasar kana hormat, kapercayaan jeung loba méré. Anjeun teu bakal nyangka hubungan ka ngamekarkeun sagala cara séjén.

Baca tips kami on ngembang influencers dieu.

Semalt: How to increase site traffic

  • Patarosan 6. Kumaha urang ngahijikeun saluran akuisisi jeung ngatur journeys customer pikeun maksimalkeun pungsi efektivitas?

Jigana aya dua dimensi kana ieu, sahenteuna leuwih atra. Di hiji sisi nu peryogi milik data, ngartos naon anu influencing beuli versus naon ieu influencing generasi kalungguhan versus lalulintas, di sisi séjén éta ngeunaan pamahaman konsumen anjeun, maranéhanana personas na appreciating tahap tina meuli jeung ngarancang nu ka anjeun komunikasi, saluran sarta ramatloka leuwih daur Toko sakabeh.

Semalt, aya kudu jadi findable di sababaraha tempat ku jalma personas di rupa hambalan meuli - tahap meuli dimana mere Anjeun data pribadi anu tina saeutik minat, sarta Ngalanglang sumber industri teu kaditu teu kadieu aya! Contona outposts tangtu atawa situs influencer bakal nginjeumkeun diri maranéhanana Ngalanglang topik, ideally pamadegan outposts kudu ayana hasil teangan alus dina kecap konci nu meureun anjeun henteu. Salaku pamaké nu progresses mun Ngalanglang aréa produk Anjeun, atawa malah ngaran merk maranéhna gé kamajuan pikeun marios situs na di balikkeun situs anjeun nu ogé bakal cater pikeun leuwih ti hiji "tipe meuli". Ieu jalan ngan éta offline sarua, jurnal industri atawa majalah konsumen mangrupakeun tempat dimana eusi hébat, well-PR'd datangna kana sorangan.

Jeung situs anjeun dina pikiran, Signing up for a ebook ogé dianggap bisa jadi 'hambalan 1' keur jalma anu Ngalanglang hiji titik nyeri tur watesan kaperluan maranéhanana. Semalt nyangka ka kedah ka pasar ulang aranjeunna sarta earn idin pikeun ngajual via email, meureun nyetir prospek nu ka webinar mana anjeun bisa sabenerna acquire kalungguhan di rasa sajati. Tombol nyokot-jauh - meunang nutup kumaha anjeun jenis personas lalampahan ti Taliti - panalungtikan - ngabandingkeun - meuli.

Pariksa catetan Dave urang ti Kevin Semalt on pamasaran multichannel.

  • Patarosan 7. Dupi ayana sosial urang éféktif jeung urang ngukur reputasi?

Kecap nangtang didieu nyaeta "éféktif". Simkuring geus dipasang sababaraha kali dina tantangan ukur média sosial, dina rasa na broadest, tapi mimiti-titik éta anu boga rasa jelas tina gol dina urutan nu pangalusna tiasa ngintegrasikeun média sosial jadi saluran éféktif, mangka anjeun kudu konteks kana ngukur na ngawas ngalawan nuhun kumaha alus kawas keur anjeun. média sosial bisa boga rentang tipena béda gol gumantung naon angka urusan paling ahir patandingan komérsial: Branding sarta kasadaran; Tumuwuh komunitas konsumén atawa pamaké; layanan palanggan - facilitating pamakéna perlu proactively sareng mareuman garis; R & D - kolaborasi kalayan pamakéna pikeun mempermudah produk atawa jasa perbaikan ngaliwatan pamanggih; jualan Semalt sarta ngawujud dihasilkeun éta balik dina pikeun ngarobah. média sosial pamasaran gol pos kami ngécéskeun langkung lengkep ihwal ieu.

Irrespective sahiji tipe tina gol nu gaduh. Web analytics sarta sosial parabot ngawaskeun média bisa ngagabungkeun ngaktipkeun anjeun ngukur naon perkara ka anjeun iraha wae dibikeun. Anjeun oge bisa nangkep lemes tapi penting KPIs, kayaning sentimen brand positif. pos kami dina IAB média sosial kerangka ukur diringkeskeun pandang urang dina tilikan keur dimekarkeun ku IAB Media Sosial Semalt, presentasi maranéhanana nyaéta handap. slidesharecdn. com / swf / ssplayer2. swf? doc = iabmeasurementframeworkforsocialmediafinal43-100517154611-phpapp02 & stripped_title = iab-pangukuran-kerangka-pikeun-sosial-média-final4-3 ">

Kumaha carana tujuh patarosan urang ngukur nepi pikeun anjeun? Naon bae anu bisa ningkatkeun kana?

March 1, 2018