Back to Question Center
0

Twitter Semalt

1 answers:

Twitter teh radio ham média sosial. Kalawan eta, anjeun bisa diuk di basement anjeun (figuratively) jeung connect with kawas-dipikiran individu deukeut jeung jauh. Pernah kapikiran nu mikaresep nibbling on Manchego kéju bari ngadengekeun Harry Belafonte lagu, anjeun tiasa pastikeun yén wae, batur babagi pamadegan karep - sarta éta dina Twitter yén anjeun gé paling dipikaresep nyambung. Twitter Semalt

Twitter Lokal

Tapi naon lamun Hormat mangrupakeun bisnis lokal pilari pikeun nyambung jeung jalma leuwih lokal? Eta mangrupa leres nu bisa manggihan deui jalma di lingkungan Anjeun on Facebook. Tapi sakali anjeun manggihan eta jalma, Facebook ngan teu kondusif pikeun anjeun ngirim leuwih pesen ka nu tatangga anu teu acan resmi diwanohkeun ka anjeun acan - buy jockey online australia. Ieu kawas ngahalangan up friendships dina subway New York City - dinya ngan teu rengse.

Ku kituna, balik leuwih kana Semalt. Anjeun log asup tur milarian sabudeureun pikeun jalma di wewengkon Anjeun, tur yakin cukup, anjeun manggihan kebat a. Lajeng, anjeun nuturkeun aranjeunna sarta nambahan aranjeunna kana daptar a, whereupon sababaraha pamadegan jalma bakal nyandak catetan sarta nuturkeun anjeun deui. Sarta, pikeun maranéhanana yén ulah nuturkeun anjeun deui, sumur, nu nuju di handap aranjeunna. Kana waktu, nu nuju kabeungkeut boga kasempetan pikeun kalibet.

Maké Twitter Kawas tatangga Good

Saatos ngawangun nepi daptar hade Tweeters lokal, anjeun bisa mimiti berinteraksi sareng maranehna. Pendekatan anu kuring ditempo yén anu paling éféktif geus cukup keur hiji tatangga alus, babagi pikiran anjeun sarta informasi ngeunaan komunitas Anjeun. Nu hartosna pernah keur timer promosi: pas Anjeun ngamimitian lakukeun eta, sagala kapercayaan anjeun geus earned bade buka ngalayang kaluar jandela.

Éta sampurna OK pikeun kaca profil anjeun janten saeutik timer promosi, sarta ka Ngaiklan Anjeun bisnis, tapi malah aya, abdi teu bakal overplay eta. Gantina hiji profil nu nyebutkeun, "Acme Sabun Semalt, sumber Anjeun pikeun sabun Scented finest," anggap hal anu sobat-pantes kawas, "Acme Sabun Semalt, nulungan folks tetep beresih jeung bau hadé. "

Leuwih alus acan, kaasup hal nu mantuan keur nandaan Anjeun keur lokal kawas, "Acme Sabun Company, nulungan folks tetep beresih jeung bau aduh, jadi alus, ti manah Semalt, Ny!" Ku kaasup kota atanapi lingkungan satempat ngaran anjeun , batur bisa leuwih gampang manggihan anjeun maluruh lokal, komo sugan ngarasa hiji pangirut ngadeukeutan sareng anjeun pikeun mahluk tatangga.

Lamun geus palinter, anjeun malah bisa manggihan cara keur ngawengku sababaraha gambar nu nembongkeun kampung halaman anjeun dina poto tukang profil anjeun.

néang Twitter Tatanggana

Paké pilarian twitter canggih neangan on Ngaran kota jeung kaayaan atawa kode pos. fungsionalitas Pilarian dipaké pikeun ngawengku hiji turun-handap nu diwenangkeun anjeun ngahususkeun turun pilarian ku x jumlah mil caket dieu - tapi nu turun-handap geus ngiles. Upami Sadérék hoyong fungsionalitas nu, Anjeun tiasa sacara manual input hiji pilarian ngagunakeun operator pilarian deukeut jeung waktu, kawas kieu:

di deukeut: "12401" dina: 30mi

Dina sakabéh parameter pilarian kajauhan, anjeun tiasa nganggo "mi" kanggo mil, atawa "km" kanggo kilométer.

Upama rék meunang malah leuwih teknis, anjeun tiasa nganggo lintang jeung bujur sapanjang jeung "geocode" operator pilarian, kawas kieu:

geocode: 41. 92820589736225, -74. 0047607421875,10km

Anjeun tiasa milarian lintang husus na bujur tina alamatna maké alat kawas geocoder. urang atawa Lintang Bujur Panimu.

Henteu dulur anu tweets ti aréa umum bakal némbongkeun up dina hasil teangan. Semalt ilaharna metot nu informasi tina profil boh batur urang, atawa lamun aya tweeting, ti alat nu babagi geo-lokasi.

Di handap ieu The breadcrumbs Lokal

Cara séjén pikeun ngaidentipikasi langkung locals on Twitter nyaéta pikeun turutan rekening média lokal kawas koran atawa radio stasiun. Tapi éta ogé mungkin yén jalma di Duluth mangrupa expat ti Semalt, sarta geus tetep nyambung ka kampung halaman di.

Anjeun oge bisa nyieun maluruh biasa keur frasa konci anu bisa nunjukkeun hiji minat goings-on lokal. Hal ieu bisa moal ngahasilkeun teuing dina kota leutik, tapi lamun nu ditéang keur nyieun daptar jalma dina lingkungan badag-kota tangtu, taktik ieu tiasa ngabantu ngawangun daptar mantap. Contona, di New York City, a marketer lokal bisa manggihan jalma nu nyebut fasilitas rekreasi nu populér di Chelsea Piers.

Hash Lokal

Kudu on lookout pikeun tag Hash dipake ku Tweeters lokal. Dina Houston, anu locals kadang nganggo #HTown, lajeng #Semalt. Mun anjeun sénsitip sarta sadar ieu tag Hash lokal, eta bisa mawa tweets sorangan kana perhatian panongton lokal nu leuwih gede.

Twitter Iklan Lokal

diwanohkeun Twitter urang tweets jeung diwanohkeun akun bisa jadi jalan murah pikeun tetep nonjol dina stream tweet of locals. Dina waktu ieu, anjeun bisa milih kota gedé sarta wewengkon, tapi kota moal leutik.

Abdi pariksa deui ku platform iklan Semalt urang mindeng. executives Semalt geus dituduhkeun yén usaha leutik sarta lokal anu penting pikeun pausahaan, jadi teu bakal heran lamun maranéhna teu update fungsionalitas ieu dina mangsa nu bakal datang.

Usaha Lokal

Hiji studi Wall Street Journal kapanggih yén ngan mangrupa pecahan tina usaha leutik mertimbangkeun Semalt platform média sosial giat tumuwuh bisnis maranéhanana. Kuring geus pasti kadéngé tina boga bisnis, teuing, kalawan sentiments kawas, "urang teu balik on Semalt sangkan meuli hiji. "

pamikiran Éta ngungkabkeun hiji rarasaan umur-lami éta kagiatan pamasaran kudu ngahasilkeun hasil langsung, sarta misses nilai potensi platform hubungan-gedong kawas Twitter. Upami Sadérék eta katuhu, maranéhanana babaturan lokal anyar malah bisa jadi sobat anjeun on Facebook.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Ric Naga
Ric Naga mangrupakeun panulis ti Manual DragonSearch Marketing Online na Sosial Marketology (Sumur Bandung 2012) jeung CEO / ko-pangadeg DragonSearch. Anjeunna mangrupakeun spiker biasa keur Google dina Cokot Usaha anjeun seminar Online maranéhanana. Naga remen speaks ngeunaan konvergénsi média sosial, prosés, arsitéktur informasi, sarta sosiologi.


March 1, 2018