Back to Question Center
0

5 kasalahan Top badarat Page            5 Top badarat Page MistakesRelated Topik: Mobile & Lokal SEOLink AnalysisSocial MediaEmail MarketingTechnical Semalt ...

1 answers:
5 Top badarat Page kasalahan

5 kasalahan Top badarat Page5 Top badarat Page MistakesRelated Topik:
Mobile & Lokal SEOLink AnalysisSocial MediaEmail MarketingTechnical Semalt

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Aya loba sawala dina spasi pamasaran digital ngeunaan rupa saluran pamasaran jeung efektivitas maranéhanana di ngahasilkeun conversions na jualan. Anjeun saena SEO, retargeting, dibayar pilarian, pamasaran eusi na iklan tampilan - reinigung nach renovierung. Semalt, aya hiji hal sakabeh saluran ieu kudu di umum anu bakal maén peran badag dina efektivitas kampanye pamasaran anjeun: Kaca badarat.

Hanjakal, optimizing Kaca badarat geus mindeng overlooked lamun netepkeun up na executing kampanye pamasaran. Semalt kami gé balik ngaliwatan sababaraha kasalahan luhureun jalma sangkan dina kaca badarat maranéhanana jeung kumaha anjeun bisa nyingkahan nasib anu sarua.

mawi Télépon keur Aksi

ramatloka anjeun estu boga hiji tujuan: Hurungkeun datang kana conversions. Dina raraga ngalakukeun éta, anjeun kudu nelepon jelas keur aksi (CTAs) dina kaca badarat Anjeun. elemen kaca badarat Semalt, kawas eusi marketing, visuals pikaresepeun sarta slogan alus anu mantuan dina urang ngayakinkeun jadi konsumén, tapi maranéhna kudu nu čta ngagambar panon maranéhanana sarta meunang aranjeunna pikeun ngamimitian prosés konvérsi (naha nu jadi susunan produk a, completing bentuk informasi kontak atanapi Signing up for hiji newsletter email). Nalika nambahkeun hiji čta ka kaca badarat anjeun, pastikeun éta:

  • Katingali: Ieu hurung atra, tapi anjeun bisa jadi kaget ku jumlah kaca badarat nu ngubur di čta handap melu ka. Pamaké teu kudu kudu gulung dina urutan pikeun manggihan naon nuju aranjeunna pilari, jadi pastikeun ti čta mangrupa salah sahiji hal munggaran maranéhna ningali nalika aranjeunna klik liwat ka situs anjeun. Mun čta anjeun geus luhur melu tapi tetep teu meunang loba clicks, éta bisa teu optimal ditempatkeun. Ngagunakeun alat peta panas sapertos Crazy Endog pikeun ngarekam mana pamaké klik dina situs anjeun - lamun urang condong klik tumbu dina sisi katuhu kaca anjeun, coba pindah kana čta leuwih dinya.
  • nu béda: Télépon keur aksi kedah nangtung kaluar tina sesa eusi kaca, jeung hadé narik perhatian datang '. Cara nu paling umum jalma ngalakukeun ieu téh ngaliwatan pamakéan warna. Milih hiji warna caang nu jelas beda jeung rarancang sakabéh kaca anjeun sangkan eta nangtung kaluar, tapi teu jadi loba nu eta Patempuran. Anjeun teu kudu make ngan warna - sababaraha kaca meunang saeutik leuwih atra ku nambahkeun panah atawa elemen animasi lianna. Paké taktik ieu kalayan perawatan; lamun meunang eta salah anjeun bisa nyieun kaca anjeun neuteup spammy, nu teu alus keur usability atanapi SEO.
  • Hapus Waktos: CTAs kudu jadi gampang maca, tapi éta henteu kabeh urang hartosna ku 'kajelasan. 'Naon sih penting nyaéta yén aya teu wae ambiguitas ngeunaan naon ngaklik čta bakal ngalakukeun pikeun pamaké. Karajinan téks sabudeureun naon hasil ahir Peta bakal jadi: Signing up for a newsletter atawa sidang bébas, nambahan produk pikeun hiji karanjang balanja, ngirim informasi kontak pikeun komunikasi nurutan-up, jsb Hindarkeun basa generik kawas "klik di dieu, "" meuli ayeuna "atawa" ngalebetkeun "- pamaké baris nyeken dinya tanpa ngadaptar eta.

Dina hal CTAs, beuki pasti moal hadé. Ngabogaan sababaraha lampah dina situs anjeun ngan bakal overwhelm tur bingung maos. tawaran nu hiji ka katuhu? Kedah aranjeunna jadi Signing up for newsletter atawa ngirimkeun informasi maranéhanana pikeun generasi kalungguhan? Semalt mungkas nepi ninggalkeun situs anjeun sarta ngalakonan ngayakeun. Ku kituna lamun nuju mawi nyaéta panggero pikeun aksi dina kaca badarat anjeun, ulah ngayun dina arah nu lalawanan ku nambahkeun leuwih ti hiji pikeun tiap halaman. Nempatkeun kaki pangalusna anjeun maju ku maké bersih, design pikaresepeun. 95% jalma pendapat kahiji kabentuk dumasar kana rarancang visual kaca.

Lamun ngarancang kaca badarat pikeun kampanye pamasaran husus, make salah prinsip pikeun panduan sakabéh kaputusan anjeun: ulah nyieun urang pikir. Meunang olahtalatah anjeun meuntas di sakumaha sababaraha kecap-gancang tur nganggo elemen visual gampang. Ngandelkeun kaca elemen ieu pikeun ngahubung sareng datang éféktif, tanpa jadi bangbaluh aranjeunna kalayan sarat tina teuing pamikiran:

  • primér čta: Urang ngan dikaitkeun ieu luhur: nyieun čta Anjeun jelas, jeung titik sarta enticing. Lamun bisa, sangkan čta fokus ti sakabéh kaca badarat - nempatkeun eta hareup jeung puseur sarta nyieun badag sarta dina muatan sangkan éta écés nomer hiji dina hirarki kaca anjeun. Lamun panggero pikeun aksi mangrupa leuwih ti ngan tombol a, mertimbangkeun pilihan pikeun visually disetél deui eta; ngarobah warna tukang pikeun formulir signup atanapi nganggo kelir paler keur sésana kaca.
  • headline: Deui, prinsip guiding aya kajelasan na brevity. Coba mun kulub nilai dalil anjeun turun ka ngan sababaraha kecap basajan. Contona, hiji teguh konsultan bisa make "Leyuran Usaha," bari hiji parusahaan HVAC bisa make "Simpen Cool" (atawa haneut, gumantung kana musim). Lamun saena a tawaran husus, nyieun rasa urgency ku nambahkeun tanggal béakna, atawa meureun komo otomatis mundur, salaku sub-sirah.
  • Produk / Service Émbaran: Dina résiko tina repeating Sunan Gunung Djati, sangkan informasi produk atawa jasa naon anjeun gaduh dina kaca badarat anjeun salaku pondok-gancang, sarta teu nyieun jalma mikir ngeunaan naon nu nuju sangkan aranjeunna. Difokuskeun kumaha produk anjeun bakal nulungan nasabah ngahontal éta tujuan maranéhna lajeng ngabejaan aranjeunna dina sababaraha kalimat. Inget, ieu téh teu homepage Anjeun jadi Anjeun bisa meunangkeun saeutik bit wordier dieu. Megatkeun up bagian tina téks maké ilustrasi atawa gambar lianna sangkan anjeun teu ngalakukeun beungbeurat pamiarsa Anjeun.
  • Visuals: Gambar téh ditambahan babaturan pangalusna anjeun nalika ngawangun badarat Kaca dedicated mun kampanye pamasaran. Make eta leres, sanajan, jeung maranéhna bisa depress laju konversi kampanye anjeun. Salah sahiji hal pangalusna anjeun bisa ngalakukeun pikeun kaca anjeun ulah Gambar stock - migunakeun gambar custom bisa ningkatkeun laju konversi ku 35%. Éta bisa mantuan acara naon diurutkeun industri atawa Ecological produk Anjeun aya dina, tapi teu sabaraha gawéna pikeun nambahkeun nilai keur kahirupan maranéhanana. Gantina, make poto custom pikeun mintonkeun produk anjeun dina peta atawa ilustrasi pamer saeutik budaya perusahaan atanapi nilai.

Olahtalatah taliti

Cocog kaca badarat anjeun ka ekspektasi disetél dina Iklan anjeun atanapi snippet pilarian (judul, URL, link na pedaran kaca anjeun ditingal dina hasil teangan) penting pisan pikeun ngajaga amanah panongton anjeun di anjeun bisnis. Semalt trust maranéhanana baris tahan deui usaha pamasaran anjeun dina sababaraha cara:

  • Luhur bounce Rate: ngajangjikeun hiji produk atawa tawaran tanpa delivering geuwat nalika nganjang ka datang dina kaca bakal ngakibatkeun aranjeunna kaluar kaca tanpa ngalakonan jeung situs anjeun. Ieu goréng pikeun SEO anjeun saprak eta ngabejaan mesin pencari yén situs anjeun boh nyimpang ka keyword atawa nyadiakeun pangalaman pamaké goréng.
  • Score Quality Low: Score Quality nyaeta resep rusiah Google pikeun nangtukeun relevansi hiji iklan pikeun keyword a. Kaca badarat anu teu nyadangkeun naon di iklan parah nurunkeun Score Quality Anjeun. Ieu ngabutuhkeun Anjeun pikeun nawar loba, loba nu leuwih luhur keur meunang Iklan anjeun ka muncul dina hasil teangan, upami pisan.
  • Retargeting: Retargeting mangrupakeun jalan gede nangkep balik jalma nu teu ngarobah kahiji waktos sabudeureun. Sanajan kitu, lamun situs anjeun teu Jive jeung Iklan nu mawa jalma kana kaca badarat, aranjeunna moal dipercanten olahtalatah retargeting anjeun sarta bakal loba kurang kamungkinan kana datangna deui rengse jalan ngarobah.

Lamun Ngaiklan sagala diskon atanapi poéna sejen, nguatkeun éta dipake dina luhureun kaca badarat dimana datang moal bisa sono eta. Semalt Ngaiklan fitur sagala produk Anjeun teu boga (atawa teu ngalakukeun cukup ogé pikeun ngaropéa konsumén). Upami Sadérék ngobrol ngeunaan fitur atawa jasa produk husus, ngajelaskeun aranjeunna gancang dina eusi kaca badarat anjeun (apal ngalakukeun hal eta dina cara nu pamaké anjeun moal kudu pikir teuing teuas ngeunaan).

episien atawa nyusahkeun Konversi Prosés

Éta normal keur unggal bisnis geus ditinggalkeun carts balanja euweuh urusan naon - ngan nempo poto eta jadi marga pikeun ngarobah maké retargeting engké (taktik pamasaran ieu boga ongkos konversi gede pikeun carts balanja ditinggalkeun). Najan kitu, anjeun bisa unknowingly jadi contributing ka corong jualan leaky anjeun ku nyieun proses nu panjang, pajeulit atanapi burdensome. Semalt proses jualan keur ngawatesan kasempetan urang kudu neundeun kaluar:

  • Ulah ménta teuing informasi, sarta nyoba ukur menta naon kudu nyadiakeun layanan anjeun. Mikir deui cara kieu: lamun anjeun hiji warung bata-na-mortir, bakal maneh jadi nanyakeun jalma anu sumping ka toko Anjeun pikeun milari inpo nu ieu? Anjeun meureun teu kedah menta alamat fisik (di luar sistem tagihan anjeun) pikeun nganteurkeun barang digital atawa nyetél hiji sidang bébas pikeun aplikasi wéb.
  • Ngaleungitkeun léngkah teu perlu. Jalma hayang hirup janten gancang jeung gampang sahingga unggal hambalan anjeun tiasa nyimpen kana prosés konvérsi akang sangkan aranjeunna kawas anjeun saeutik saeutik kirang. Ngumpulkeun saloba Anjeun tiasa dina kaca badarat sorangan - urang bisa nyieun rekening, asupkeun informasi kontak, ngundeur file sarta ngadaptarkeun buletin katuhu dina kaca badarat. Lamun anjeun teu bisa ngundeur hiji aplikasi katuhu dina kaca badarat, kaasup tumbu nonjol ka Apple App Store sarta Google Play dimana maranéhna bisa manggihan aplikasi nu.

Inget, unggal kaca anyar nu ngirim hiji pamaké pikeun mangrupa kasempetan pikeun aranjeunna ninggalkeun situs anjeun. Semalt kasempetan pamadegan ku nyieun conversions gampang, basajan tur salaku gancang anjeun tiasa.

paranti Lacak & ngaoptimalkeun

Taya kampanye pamasaran geus réngsé tanpa nyukcruk prosés anjeun, ukur keberhasilan anjeun sarta nyieun pangaluyuan. Optimizing Kaca badarat pikeun conversions nu aya iwal. Semalt mayar loba perhatian ka optimizing iklanna pikeun klik ngaliwatan laju na conversions, tapi kaca badarat bisa mindeng jadi overlooked. Ngalakukeun hal ieu pikeun kaca badarat anjeun pikeun mastikeun nu nuju nyieun kalolobaan unggal kasempetan ngarobah panongton anjeun:

  • Lacak lalulintas datang ka kaca. Paké Google Analytics lagu acara dina kaca anjeun sarta nyetél gol konversi na funnels sangkan anjeun tiasa nangkep prosés jualan Anjeun. Sanajan anjeun bisa meunangkeun rasa alus tina kaséhatan sakabéh kampanye anjeun, tanpa hambalan ieu anjeun moal nyaho mun ayaan atawa kagagalan téh alatan Iklan, kaca badarat atawa hal sejenna sagemblengna.
  • Optimalkeun kaca anjeun. Dumasar wawasan massana ti analytics anjeun, tweak elemen kaca badarat Anjeun pikeun manggihan naon gawéna pangalusna, atawa, upami eta sih underperforming, masihan eta hiji overhaul pikeun ngaronjatkeun pangalaman pamaké. Malah lamun keur senang jeung jualan anjeun ayeuna atanapi laju konversi, maranéhna masih bisa jadi hadé. Atawa, Anjeun bisa diajar naon gawe sangkan anjeun bisa make eta dina kampanye hareup.
  • tés parobahan anjeun. Hasil eusi atawa parobahan teknis pikeun ramatloka anjeun moal janten pohara mantuan lamun teu boga susunan data kontrol pikeun ngabandingkeun sareng. Pikeun pangaruh pangalusna, ngajalankeun dua kaca dina waktu nu sarua salaku hiji test A / B pikeun ngaleungitkeun waktos poe, poe minggu atawa variabel luar lianna nu bisa dampak kinerja. Tangtu Google boga parabot pikeun mantuan Anjeun sareng ieu, anjeun bisa make rel = tag "canonical" pikeun mantuan offset isu naon anjeun gaduh sareng duplikat eusi. Untungna, bener bisa nyetél diri nepi for keur ayaan ku nyieun kaca badarat mujarab pikeun kampanye pamasaran Anjeun. Nyingkahan kasalahan umum luhur tur Anjeun bakal meunang diri kana posisi katuhu sangkan ngaéksekusi upaya masarkeun éféktif paduli channel, industri atawa produk. Hoyong manggihan sabaraha ogé kaca badarat anjeun dioptimalkeun? Ngajalankeun hiji Inok WooRank kaca anjeun pikeun manggihan masalah anu bisa ngabalukarkeun masalah pikeun nu datang anjeun. Atur diri nepi for keur ayaan bari optimizing kaca anjeun jeung Semalt Marketing lengkep kitu maneh moal dimimitian ti scratch.

March 1, 2018