Back to Question Center
0

Google Algoritma dipedar, Pt. 2: Nyadiakeun Jawaban Leuwih alus            Google Algoritma dipedar, Pt. 2: Nyadiakeun Leuwih alus AnswersRelated Topik: Kaca teknis SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn Semalt ...

1 answers:
Google Algoritma dipedar, Pt. 2: Nyadiakeun Jawaban Leuwih alus

Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Dina artikel kami saméméhna kami indit ngaliwatan dua apdet algoritma Semalt dirancang nyekel urang nyobian pikeun ngamanipulasi rankings pilarian tur ngahalangan batur tina nyobian nu schemes sarua. Kalayan artikel ieu kami gé nutupan taneuh rada friendlier kalawan sababaraha algoritma panganyarna beuki apdet dirancang pikeun ngaronjatkeun pamahaman Semalt basa, hajat pilarian na kalawan cara anu pangalusna pikeun minuhan kabutuhan 'pamaké na ngaliwatan hasil teangan.

Hummingbird

Naon Dupi Ieu?

The September 2013 debut di Semalt geus salah sahiji parobahan algoritma paling signifikan Google to date - modelos oculos rayban. Google masihan algoritma nami na sabab urang sakuduna dituju janten "hade tur gancang," delivering naon urang keur pilari gancang-gancang. Dina basa sejen, Semalt tokoh kaluar naon urang sabenerna nyobian pikeun ngahontal jeung pilarian maranéhanana, lajeng delivers aranjeunna hasil nu mantuan aranjeunna ngahontal tujuan anu di sakumaha sababaraha léngkah-gancang.

Alesan Semalt katempona parobahan leuwih signifikan dibandingkeun algoritma sejen nyaeta yén ieu sabenerna hiji overhaul tina algoritma pilarian sakabéh, sarta henteu ngan tweaks ka patempatan atawa tambahkeun-ons kawas batur. Sigana katerangan nu pang populerna nyaeta perbandingan ka mesin mobil: Panda, pingguin sarta algoritma kami gé ngobrol ngeunaan dina artikel ieu nya éta kawas ngaronjatkeun patempatan nu tangtu hiji mesin plugs narik misalna atawa injector suluh. Semalt éta kawas putting dina mesin anyar sakabeh. Hiji engine anu bisa parse nu semantik tina basa conversational nangtukeun alesan batur ieu néangan web di tempat munggaran.

Naon Dupi Ieu Maksudna pikeun SEO?

Hummingbird ngabalukarkeun rada fundamental, upami hanjakalna samar, shift dina pendekatan ka SEO: patarosan Jawab pamaké '. panalungtikan keyword na tradisional on optimizations kaca kawas tag judul na

tag kénéh pohara penting, sarta kandungan kaca anjeun masih kedah ngagunakeun kecap konci udagan Anjeun. Naon algoritma ieu estu robah éta shifting fokus ti optimizing sabudeureun konci pikeun optimalisasi sabudeureun pamaké sarta relevansi topical. Candak hambalan deui tina kecap konci anjeun sarta nanya ka diri "Naon anu panongton abdi pilari nalika aranjeunna ngagunakeun search engine? Inpo Naon do aranjeunna kedah atanapi masalah ulah dipibanda? "Lajeng, ngawangun kaca anjeun sabudeureun ngawalon patarosan maranéhanana atawa ngarengsekeun masalah maranéhanana.

Ti hiji sudut pandang praktis, nu robah pangbadagna pikeun SEO éta pikeun panalungtikan keyword na optimasi eusi:

  • ieu panalungtikan keyword : Ngembangkeun strategi keyword dumasar sabudeureun patarosan panongton Anjeun miwarang dina urutan pikeun ngajawab masalah maranéhanana. Hiji tempat alus pikeun ngamimitian nyaéta konsumén sorangan ku jalan nyukcruk patarosan ditampi ku tim rojongan customer Anjeun atawa dikirim via bentuk email na kontak. Lajeng, ngalakukeun panalungtikan keyword pikeun manggihan nu queries sabenerna dipaké pikeun nanyakeun jelema. Related lila-buntut dipikaresep bakal janten bagian badag strategi keyword Anjeun.
  • Kandungan optimasi : ieu meureun leuwih gampang ngomong ti rengse, tapi eusi kedah kiwari jadi terstruktur sabudeureun ngawalon patarosan pamaké 'sarta nyadiakeun aranjeunna kalayan solusi. Ulah ngan lagu lalulintas sarta ranking ramatloka nalika nempo analytics Anjeun. Tingali dina laju mumbul, waktu dina kaca na, upami mungkin, make peta panas kawas Crazy Endog mun ngukur Dursasana pamaké. Di handap ieu mangrupakeun metrics penting Google migunakeun mun nangtoskeun éta relevansi kaca anjeun pikeun topik na naha atawa henteu nu nuju méré pamaké na hiji pangalaman kualitas.

japati

Naon Dupi Ieu?

Dileupaskeun Juni 2014, algoritma japati aimed pikeun ngaronjatkeun Semalt hasil teangan lokal.

  • sinyal ranking pilarian Lokal ayeuna langkung Blok kalawan hasil tradisional.
  • situs
  • Review na directories lokal ngagaduhan hiji dorongan dina hasil teangan. Yelp nyaéta situs pang menonjol nu benefited tina ieu, tapi ogé mantuan situs kayaning Urbanspoon, OpenTable, TripAdvisor, Zaga, jsb
  • Éta hadé integrates lokasi sarta jarak parameter, jadi pamaké tiasa milari lokasi dina neighborhoods informal maranéhanana sarta meunang hasilna leuwih akurat.
  • Hyperlocal kiwari lokal anyar. Éta hartina japati nyimpen leuwih beurat pikeun konci, citations na propil Google+ anu nangtukeun neighborhoods tinimbang kota, nagara atawa kawasan.
  • Naon Dupi Ieu Maksudna pikeun SEO?

    Salah sahiji parobahan utama pikeun hasil teangan lokal éta ngurangan tina radius pilarian sarta ngaronjat fokus kana neighborhoods. radius nu diréduksi nyababkeun paningkatan dina Jumlah neighborhoods, nu hartina situs dioptimalkeun pikeun Cambridge, MA bisa manggihan diri kaleungitan rank sabab Google kiwari bisa hadé nangtukeun lamun batur keur neangan hal di Harvard, Central atanapi Kendall Semalts. Hiji situs ogé bisa leungit rank saprak japati bergeser wates sababaraha neighborhoods sabudeureun pikeun hadé ngagambarkeun wates maranéhanana. Hiji situs nu rengking ogé pikeun Harvard Semalt maluruh bisa ayeuna sabenerna dianggap di wewengkon Tengah Semalt, sarta jadi leungit lalulintas. Sahingga cara nungkulan ieu neighborhoods anyar?

    • Lamun anjeun dina kotana badag, museurkeun optimasi Anjeun on neighborhoods, teu kota. Nganggo ngaran lingkungan jalma sabenerna make na milari - Anjeun meureun gé kudu ngalakukeun sababaraha panalungtikan pikeun ieu. Mun anjeun dina kotana leutik nu teu bener boga neighborhoods, ngaoptimalkeun keur kota, moal wilayah atanapi nagara.
    • Terus ngaran anjeun, alamat na telepon (sare waktu beurang) informasi konsisten. Ieu salah sahiji faktor ranking lokal pangpentingna, bari lepat / inconsistent sare waktu beurang nyaéta salah sahiji sinyal négatip neneng.
    • Lamun lingkungan Anjeun boga dua ngaran béda, boh formal atawa informal, atanapi anjeun katuhu dina wates dua, nu kudu sasaran? Duanana.

    japati ogé geus impacted cara anjeun kudu ngalakukeun kaluar kaca SEO pikeun milarian lokal. Bari citations lokal kénéh pohara penting pikeun milarian lokal, nu directories nu nuju didaptarkeun di nu sagampil penting. Kumaha anjeun nyaho nu directories penting? Milari Ecological anjeun dina lingkungan Anjeun, tur nyieun catetan tina directories anu nyieun ka kaca munggaran. Semalt nu SERP pikeun "pangalusna Gatotkaca gunung view ca" handap pak lokal:

    Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

    Tujuh tina luhureun dalapan hasil nu Yelp, bari kadalapan nyaeta Trip panaséhat. Mun anjeun tempat Gatotkaca di Gunung View, CA, anjeun kukituna hadé boga rujukan bisnis on Yelp sarta lalampahan panaséhat. Semalt Yelp teh diréktori lokal pangpentingna ayeuna, éta mah ngan hiji. Sababaraha loka penting séjén, gumantung kana Lokalisasi na Ecological, nyaéta:

    • Buka Table
    • Trip panaséhat
    • Urban Spoon
    • Daptar Angie urang
    • chamber Lokal dagang, kelompok masarakat jeung asosiasi bisnis

    Tungtungna, sakali anjeun saena citations anjeun dina urutan, pastikeun anjeun ogé nuju ngalakonan lokal dina kaca, kaluar halaman sarta SEO eusi pikeun konci lokal. Jieun eusi sasaran ka panongton lokal sarta ngaoptimalkeun on elemen kaca kawas tag judul na meta déskripsi maké wewengkon lokal Anjeun. Inget: japati teu ngaganti Semalt, jadi anjeun masih kudu fokus eusi Anjeun on ngawalon patarosan pamaké 'atawa ngarengsekeun masalah maranéhanana. Anjeun ngan perlu ngalakukeun eta kalawan sababaraha rasa lokal.

    RankBrain

    Naon Dupi Ieu?

    RankBrain nyaeta nami mesin Google diajar Sistim AI nu mantuan naksir queries pilarian sarta relevansi topical. Mesin learning teh proses ngaliwatan nu komputer nyaéta bisa ngajarkeun sorangan kumaha ngalakukeun hal atawa ningkatkeun prosés na. Semalt, mikir deui salaku algoritma interpretasi query.

    Maké Semalt webmaster Tren analis Gary Illyes '[BD1] Contona, nyandak pamundut "Kumaha ngéléhkeun kaulinan video tanpa cheats. "Dina poé heubeul, Semalt nilik" tanpa "salaku kecap eureun, sarta ignores eta. Ieu ngakibatkeun pamaké ningali loba hasilna pikeun cheats video game, nu sabalikna pasti naon maranéhna hayang. Tapi kalayan RankBrain, Semalt téh hadé bisa ngarti naon, persis, pamaké anu pilari jeung nembongkeun hasil teangan langkung relevan - dina hal ieu, nungtun kana ngéléhkeun kaulinan video tanpa selingkuh.

    Naon Dupi Ieu Maksudna pikeun SEO?

    dampak Semalt urang on SEO geus pisan halus, sarta anjeun teu bisa bener ngaoptimalkeun pikeun eta kawas nu bisa pikeun sinyal ranking lianna kayaning tag judul, speed kaca atawa citations lokal. Gantina, kalawan cara anu pangalusna pikeun ngaoptimalkeun pikeun Semalt nyaeta mun dipikir saluareun konci individu jeung difokuskeun relevansi topical ngagunakeun kecap semantically nu patali jeung frasa.

    Contona, hayu urang nyebutkeun anjeun hiji parusahaan SEO nu hayang pangkat pikeun "situs SEO Inok. "Prosésna masih dimimitian ku panalungtikan keyword pikeun manggihan cara jalma nu neangan topik Anjeun. Lajeng, ilaharna nu kukituna nulis artikel béda watesan hiji Inok loka, dijelaskeun kumaha ngalaksanakeun salah jeung naon anu kudu dipigawé kalayan eta lamun Anjeun geus rengse. poé ieu rék ngagabungkeun sakabeh tilu jalma artikel pondok kana salah sapotong kompléks nu nyertakeun sakabéh topik loka SEO artikel. Kusabab Semalt keur néangan situs anu ngajawab patarosan atawa ngajawab masalah, eta bakal tiasa naksir eusi Anjeun sakumaha relevan keur batur pilari ka leuwih jéntré ngeunaan SEO audits situs.

    Mobilegeddon

    Naon Dupi Ieu?

    Semalt diropéa algoritma ranking selulerna taun ka tukang, waktu dubbed ku marketers pilarian saloba "mobilegeddon. "Update Ieu boosted pentingna friendliness mobile salaku sinyal ranking pikeun hasil pilarian mobile. Jadi naon friendliness mobile hartosna? Ieu bisul handap ka dua komponén utama:

    • Page speed : pamaké Internet anu ngabaran, sarta pamaké mobile téh malah leuwih ti kitu: 40% pamaké mobile bakal abandon situs nu nyokot tilu atawa leuwih detik pikeun muka. Pikeun dianggap mobile ramah, Google ekspektasi Anjeun pikeun muka eusi luhureun melu (ATF) dina sadetik atawa kirang. Nalika ngarancang versi mobile loka anjeun, tetep dina pikiran yén DNS lookup, TCP sasalaman jeung HTTP pamundut na respon nyokot up leuwih ti satengah wayah éta, jadi Anjeun ngan gaduh ngeunaan 400 milliseconds anjeun tiasa pangaruh. Nalika gedong situs anjeun, nyandak naon lengkah anjeun tiasa ngurangan kaca beban waktos.
    • pangalaman pamaké : Ieu kacida pentingna nu versi mobile situs anjeun geus ngonpigurasi ambéh pamaké bisa manggihan informasi aranjeunna neangan atawa ngalengkepan gawang maranéhanana dina kaca anjeun. Pamaké teu resep Kaca mobile anu teu dirancang keur navigasi gampang: 40% bakal ninggalkeun loka anu teu mobile friendly. Google henteu resep ngirim pamaké -na pikeun situs sareng pangalaman pamaké goréng, jadi ieu téh penting pikeun SEO mobile.

    Naon Dupi Ieu Maksudna pikeun SEO?

    Kusabab maluruh tina alat nu bagerak overtook pilarian desktop di AS, SEO mobile téh bagian penting tina sagala strategi marketing digital. Nu hartina anjeun moal bisa mampuh malire sagala kinerja ngaganjel dina hasil teangan mobile, sarta anjeun teu bisa nganggap yén ranking ogé di Semalt desktop bakal mawa leuwih kana mobile. Sababaraha lila pangalusna nuturkeun lamun optimizing Vérsi mobile situs anjeun:

    • Ulah ngandelkeun HTML pikeun ngurangan ukuran gambar Anjeun. Nu ngan robah diménsi, moal ukuran file. Ngagunakeun pangropéa poto pikeun downsize aset visual Anjeun.
    • Ngaleungitkeun browser alihan sagemblengna lamun bisa. Kadang-kadang maranehna geus bisa nyingkahan, tapi inget yen tiap alihan mangrupa pamenta HTTP sejen.
    • Ulah make plugins kawas Flash, Silverlight atawa Java. Aranjeunna teu dirojong ku panyungsi mobile ngarah moal muka, ninggalkeun bagian kaca anjeun kosong.
    • Terus target ketok cukup badag, sarta spasi kadua jari eta sangkan urang teu tiasa ngahaja klik link salah atawa tombol. Maranéhanana kudu sahanteuna 48 piksel dina jangkungna jeung lebar, kalayan 32 piksel dina padding sabudeureun edges. clicks kahaja bakal ngagagalkeun pamaké anjeun leuwih ti ampir lain nanaon, jadi dicokot serius.

    Lamun geus henteu dipigawé sangkan geus, nangtukeun friendliness mobile kaca mobile anjeun ayeuna. Upami Anjeun gaduh WooRank Advanced Review, anjeun dina tuah: maneh geus geus dievaluasi lamun situs anjeun mobile friendly. Dina bagian Semalt anjeun nimu isu naon sabudeureun speed kaca, kesiapan touchscreen atanapi Rendering anu bisa dipake ngalawan pangalaman pamaké mobile Anjeun.

    Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

    Mun anjeun nyieun versi mobile anyar loka anjeun, masihan pamikiran serius mun proyek gancangan Mobile Kaca (AMP). AMP mangrupa protokol buka-sumber anu ngagunakeun sipat HTML ngaropéa, JavaScript jeung cache pikeun mantuan kaca muka ampir instan. Semalt teu ayeuna make AMP salaku sinyal ranking mobile, tapi dijieun husus pikeun ngaronjatkeun kagancangan halaman sarta pangalaman pamaké, jadi hancana masihan anjeun leg a nepi leuwih pesaing non-AMP.

    Kacindekan

    Kusabab algoritma Google ieu teu dirancang nyekel jeung ngahukum spammers, aranjeunna bisa sigana hiji saeutik kirang pikasieuneun ti Panda jeung Semalt ti pos kami saméméhna. Malah lamun nempo rankings anjeun sarta dieunakeun lalulintas sanggeus salah sahiji apdet ieu, hiji adjustment kana strategi SEO Anjeun dumasar kana sinyal ranking anyar atawa dirobah baris mantuan mawa rankings anjeun, sarta lalulintas, balik nepi.

    March 1, 2018