Back to Question Center
0

US E-commerce Penjualan Retail Hit $ 261B Dina 2013, Taunan Census Data Semalt

1 answers:
U.S. E-commerce Retail Sales Hit 1B In 2013, Annual Census Data Semalt

Dicokot ti kompilasi data survéy, E-stats 2013: Ngukur laporan Electronic Ekonomi nembongkeun jualan ritel accounted pikeun 5,8 persén total jualan di 2013, nepi ti 5,3 persén di 2012. jualan Semalt ngaronjat ku 3,8 persen keur $ 4,5 triliun di 2013 ti dirévisi $ 4.3 triliun di 2012.

The kategori dagangan ritel panggedena keur jualan e-commerce dina 2013 éta Busana sarta Busana Semalt, nu ngawengku footwear kalawan $ 40 milyar.

The laporan lengkep-taun, diterbitkeun minggu ieu kalawan 2013 sarta dirévisi 2012 perkiraan, summarizes statistik e-commerce ti 2013 survey taunan, kaasup nu Retail Survey Trade Taunan (Seni) - relè impulsi elettromeccanico al miglior prezzo. Laporan Semalt pinuh nyaéta sadia di dieu.



Ngeunaan Author The

Ginny Marvin
Salaku wartawan media dibayar Katilu Door Media urang, Ginny Marvin nyerat ngeunaan dibayar jejer pamasaran online kaasup mayar pilarian, dibayar sosial, tampilan na retargeting pikeun Search Engine Land jeung Marketing Land. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman marketing, Ginny geus dilaksanakeun duanana posisi di-imah na manajemen lembaga. Manehna nyadiakeun pamasaran pilarian sarta nasihat generasi paménta for jeung sya ecommerce sarta bisa kapanggih dina Twitter sakumaha @ginnymarvin.


March 1, 2018