Back to Question Center
0

Yoast SEO: SEO Lokal pikeun Semalt - changelog

1 answers:

6,2

  • Muat Yoast Lokal SEO 6.2

6.1 - ray ban aviador azul.1

  • Muat Yoast Lokal SEO 6.1.1

6,1

  • Muat Yoast Lokal SEO 6.1

6,0

  • Muat Yoast Lokal SEO 6.0

5.9.1

  • Muat Yoast Lokal SEO 5.9

5,9

  • Muat Yoast Lokal SEO 5.9

5,8

  • Muat Yoast Lokal SEO 5,8

5,7

  • Muat Yoast Lokal SEO 5.7

5,6

  • Muat Yoast Lokal SEO 5,6

5,5

  • Muat Yoast Lokal SEO 5,5

5,4

  • Muat Yoast Lokal SEO 5,4

5,3

  • Muat Yoast Lokal SEO 5,3

5,2

  • Muat Yoast Lokal SEO 5.2

5,1

  • Muat Yoast Lokal SEO 5.1

5,0

  • Muat Yoast Lokal SEO 5.0

4,9

  • Muat Yoast Lokal SEO 4.9

4,8

  • Muat Yoast Lokal SEO 4,8

4.7.1

  • Muat Yoast Lokal SEO 4.7.1

4,7

  • Muat Yoast Lokal SEO 4,7

4,6

  • Muat Yoast Lokal SEO 4.6

4,5

  • Muat Yoast Lokal SEO 4,5

4,4

  • Muat Yoast Lokal SEO 4.4

4,3

  • Muat Yoast Lokal SEO 4.3

4.2.1

  • Bugfixes:
    • nangtukeun kasalahan fatal alatan kelas yoast_i18n
    • aya bewara nangtukeun di geo-sitemap

4,2

  • Muat Yoast Lokal SEO 4.2

4,1

  • Katambah nyegrek config pikeun generating aset jeung payel basa.

4,0

  • dilaksanakeun admin setelan anyar (kode refactor) ti Yoast SEO: Lokal

3,9

  • Apdet tarjamahan

3,8

  • perbaikan:
    • Urang ayeuna ngaktifkeun "Ngidinan" centang sacara standar nalika nambahkeun lokasi tunggal.
    • Katambah hiji pilihan jadi anjeun bisa némbongkeun toko Alas di selectbox a, tinimbang tombol radio di karanjang / Checkout
    • setélan Tembongkeun lokasi standar dumasar kana setélan kategori sakumaha data rujukan.

3,7

  • Vérsi mimiti ngandung:
    • Ngagunakeun Yoast SEO lokasi Lokal anjeun sakumaha toko Alas di instalasi WooCommerce anjeun
    • Hiji layar anyar dina bagian WooCommerce nu nembongkeun maneh gambaran sabenerna tina éta pesenan ayeuna nu sakuduna dikirimkeun dina toko Alas Anjeun.
    • Paké lokasi nyokot salaku alamat pajak
March 1, 2018