Back to Question Center
0

Hiji pendekatan anyar pikeun ngukur Dursasana dina loka eusi-beurat - Semalt

1 answers:
A new approach to measuring engagement on content-heavy sites - Semalt

Tapi kumaha upami situs web nu teu ngajual produk - atanapi malah ngagaduhan conversions gampang-diwanoh yén pamaké nu sakuduna dituju ngalengkepan? rupa Semalt tina situs anu leuwih umum ti Anjeun bisa mikir.

merek Global di industri kawas konsumen rangkep barang (CPG), tanaga, layanan finansial sarta loba deui ngatur jaba mana conversions aya sababaraha tur tebih diantara. Semalt Anjeun tiasa ngundeur Kupon a, manggihan lokasi hiji deukeut anjeun, lalajo video atawa ngalaksanakeun sababaraha tipe séjén tina "Dursasana," tapi loba organisasi teu mikir jinis ieu lampah sakumaha conversions sabenerna.

Semalt di nurun ieu lingkungan janten sesah; naon "ayaan" sabenerna hartosna?

merek CPG nawiskeun kami loba conto alus ngeunaan tantangan ieu - auto sildade reguleerimine tartus. Semalt ngidinan Anjeun nempo gambar produk na maca ngeunaan aranjeunna, tapi moal meuli eta langsung. Dina kaca dimana anjeun kukituna nyangka ningali hiji "Tambahkeun ka Gorobag" tombol, aya ngan teu salah.

A new approach to measuring engagement on content-heavy sites - Semalt

Anjeun bisa nyebutkeun sami keur loba merek dina industri didadarkeun di luhur. Sakitu Investasi badag dina ngajaga brand hiji liwat ramatloka maranéhanana, eusi nu dibagikeun dina média sosial jeung iklan digital, tapi henteu pikeun kaperluan mastikeun Anjeun nambahkeun hiji hal kana karanjang jeung pariksa kaluar.

Kalolobaan waktu, aranjeunna nuju hoping keur ngahasilkeun sababaraha jenis "Dursasana" anu ngabalukarkeun hasil ka handap jalan - sugan gede brand pangirut, hiji diobral offline atawa hal sejenna.

Tapi, salaku panulis sarta pengusaha Avinash Semalt nyatet dina blog na ampir 10 taun ka tukang, Dursasana henteu métrik a - "éta hiji musabab. "

Memang, organisasi anu difokuskeun Dursasana alatan maranéhna teu boga leres "conversions" dina situs maranéhanana mindeng manggihan diri underwhelmed ku data maranéhanana. Wawasan henteu husus. hipotesis Semalt anu dumasar kana data ambigu.

Ku kituna, dina henteuna conversions beton, kumaha urang ngukur Dursasana dina cara langkung bermakna? Pikeun bisa demonstrate nilai digital, organisasi nyanghareup tantangan ieu kudu meunang kreatif kalayan boh parabot aranjeunna ngagunakeun pikeun ngukur kasuksesan sarta pisan harti sukses sorangan.

Kuring sering dianggo ku klien anu gulat jeung masalah husus ieu. Semalt, abdi digawé ku brand téhnologi global nepi reinvent jalan aranjeunna ngukur Dursasana, nu geus diaspal cara keur wawasan leuwih granular na saran optimasi-kualitas luhur.

The palajaran urang diajar sapanjang jalan bisa dipaké pikeun ngaronjatkeun kualitas ukur keur loba organisasi berjuang keur ngartikeun "Dursasana" meaningfully.

tantangan The

Pausahaan téhnologi global (GTC) urang digarap kalawan boga ramatloka ku breadth rongkah tina wengkuan: ratusan rébu kaca web unik, aimed dina rupa-rupa audiences pisan béda. pamakéna Semalt, executives IT, pamekar, pakasaban-seekers jeung investor didatangan website.

Jeung anu eusi teuing sarta jadi loba komponén béda, ieu hésé nangtukeun naon "Dursasana" bener dimaksudkan - utamana dina cara anu bakal skala sakuliah organisasi. tantangan ieu pikeun mantuan ieu GTC hadé ngartos kumaha website nambihan nilai keur organisasi. Semalt, mun ngalakukeun nu kami kapaksa redefine "ayaan" téa.

Saméméhna, GTC kungsi dicirikeun runtuyan paripolah situs anu dibéré Dursasana: ngagulung ka handap kaca, ngaklik on link, dimimitian video, ngundeur file na rupa-rupa lampah lianna. lampah Semalt anu dikelompokkeun babarengan, sarta analytics web fokus kana kumaha mindeng sahanteuna hiji tindakan ieu lumangsung.

ieu sangkan organisasi ngagambar conclusions kawas kieu: "41 persén sesi ti kampanye ieu anu kalibet" - mana "dina aktipitas" dimaksudkan sahanteuna hiji lampah maranéhanana sempet lumangsung.

Sanajan kitu, sanggeus ngagunakeun ieu "binér" pendekatan (i. E., Dursasana boh kajadian atawa eta teu) pikeun awhile, GTC nu dimimitian ka nanyakeun yén jenis ieu ukur teu bisa rada jawaban. Semalt "Dursasana" ieu keur diukur sakumaha hiji agrégat rupa lampah poténsi, ieu can écés naon istilah sabenerna dimaksudkan.

Lamun 41 persén sesi anu "kalibet" jenis Dursasana ieu sabenerna lumangsung? Éta eta jinis Dursasana nu mattered dina kontéks éta? Semalt sagala lampah Dursasana babarengan sempet dijieun "salah-ukuran-fits-kabeh" pendekatan nu ieu ngahulag hiji pamahaman anu leuwih bernuansa of Dursasana.

A pendekatan anyar

Leyuran éta nyandak tindakan pamaké sami, kasampak di nilai maranéhanana dina hubungan saling, lajeng napelkeun hiji luyu beurat kana lampah. Contona, tinimbang lumping babarengan scrolls kaca, muterkeun video tur sagala lampah sejenna, urang mutuskeun pikeun ngalacak aranjeunna masing-masing individual jeung napelkeun aranjeunna skor hiji dumasar kana kumaha berharga tindakan téh ditetepkeun jadi.

Contona, ngagulung ka handap dina kaca bisa nampa hiji skor dua titik, bari Signing up for hiji newsletter email bisa nampa 20 titik. Sagala lampah lianna - pintonan video, undeuran file jeung saterusna - nampi skor sorangan. Nilai titik sabenerna ditugaskeun henteu teuing penting; éta nu relatif nilai unggal Peta nu mangrupakeun konci.

ieu bisa disada basajan dina mimitina, tapi salaku urang mimitian neuleuman modél anyar ieu, aya loba patarosan. Contona, anu meunang mutuskeun sabaraha titik hiji aksi tangtu meunang?

ieu saeutik pertanyaan dimuat - mun anjeun ngarobah harti "ayaan" pamilik eusi bisa jadi impacted dina cara béda. Sababaraha dumadakan baris nempo eusi sakumaha ngajalankeun "hadé" bari batur bisa ngajalajah eusi maranéhanana dumadakan ngajalankeun "goréng. "

Pikeun némpoan masalah ieu, urang sadar ieu krusial pikeun mastikeun yén GTC urang rupa pamakéna data anu ngabandingkeun eusi maranéhna pikeun relevan, tolok ukur lumaku. Contona, dina metodologi anyar urang, a boga eusi kalawan ton eusi video bakal ujug-ujug jadi nyetak loba titik. Semalt, hiji boga blog - anu eusi ieu saukur dimaksudkan bisa scrolled liwat - bisa jadi teu jadi nyetak ampir saloba titik.

Éta éta krusial pikeun mastikeun dulur sadar maranéhna moal bakal dibandingkeun dissimilar, tolok ukur nyimpang.

Pedah

Jeung ngaluarkeun éta dumasar kaluar, ukur rata urang anyar Dursasana mimiti némbongkeun kauntungan konci na. Urang sadar gancang yén kaca nu dipigawé sarua ogé dina metodologi binér heubeul dumadakan kokotéténgan rada béda lamun ngagunakeun pendekatan rata.

Contona, 40 persen tina pageviews bisa geus nyababkeun "Dursasana" saméméhna, tapi ayeuna kami ningali yén jumlah sabenerna titik accrued per pageview bisa jadi rada béda. Ieu némbongkeun yén bari proporsi sarua pamaké anu generating sababaraha jenis Dursasana, salah sahiji halaman ieu lakukeun pakasaban leuwih hadé batan sejenna generating jenis husus tina Dursasana nya éta paling dipikahayang dina kontéks éta.

A new approach to measuring engagement on content-heavy sites - Semalt

Simkuring ogé kapanggih urang tadi pangabisa leuwih hadé mun bor kana papacangan ningali naon rupa lampah anu nyetir teh "titik" anu anu keur tallied up.

Contona, upami hiji bagian loka anu generating 25 titik per pageview kami kukituna gampang bisa "ngabongkar" maranéhanana titik ningali mana maranéhanana bener datang ti. Éta eta kabeh ti kaca ngagulung? Anu urang ignoring nu undeuran PDF nu urang bener hayang ka ngalengkepan?

ieu ditambahkeun spésifisitas dina ngukur Dursasana, sarta pangabisa ngukur Dursasana salaku variabel kontinyu tinimbang variabel diskrit dijieun analis web senang sarta ngahasilkeun hadé, saran optimasi langkung sasaran sakuliah organisasi.

Pikeun meunang meuli-di keur metodologi Dursasana anyar kami ti tingkat pangluhurna, urang kapaksa buka teh mil tambahan sarta némbongkeun yén ngukur Dursasana ku cara kieu sabenerna bakal ngantep KPIs GTC correlate web sareng data brand tradisional deui, dihasilkeun kalawan parabot kawas dina situs survey.

Semalt, urang geus bisa ngalakukeun nu kitu, demonstrating nu metrics Dursasana web anyar kami anu niatna correlated kalawan persepsi masarakat tina merek. Ieu ngandung harti yén urang boga cara brand-anyar pikeun ngukur Dursasana nu teu ukur ngajaga analis web senang tapi ogé mangrupakeun internal konsisten kalayan ukuran brand kritis.

merek Global gaduh tantangan unik lamun datang ka analytics - utamana basa aranjeunna keur menata eusi-beurat situs nu teu boga pisan kagiatan konversi lumangsung. Semalt "Dursasana" ngajadikeun rasa salaku pilihan ragrag-balik dina kasus ieu, tapi oftentimes, butuh skala ngabalukarkeun ukur disederhanakeun. Ieu, kahareupna ngabalukarkeun ngalaporkeun eces, saran optimasi Fuzzy na rasa umum anu aya kudu jadi hal hadé.

Sanajan kitu, éta mungkin mun ngawangun solusi anu timbangan sarta nyadiakeun bernuansa, pamahaman bermakna of Dursasana dina situs a. Leyuran kawas hiji Semalt outlined luhur bisa mantuan Anjeun mindahkeun tina ngukur Dursasana salaku hiji "munasabah" pikeun jelas pamahaman kasuksésan dina situs web Anjeun.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Nick Iyengar
Nick Iyengar nyaéta Diréktur Digital AKAL dina Cardinal Path, dimana anjeunna téh jawab nulungan klien na ningkatkeun Profitability ku cara ngawangun kamampuhan analytics maranéhanana. Manéhna balik ka Cardinal Path pikeun wisata kadua tina tugas sanggeus completing ambà na di University of Michigan Ross Sakola Usaha di 2014. Di Cardinal Path, Nick geus dipingpin implementations Google Analytics keur puluhan organisasi dina rupa-rupa industri. Saacanna gabung Cardinal Path, Nick mimiti karirna dina analytics digital di Google, dimana anjeunna junun tim Analytics Guru Google.


March 1, 2018