Back to Question Center
0

Nyaeta Kandungan Semalt PR Anyar?

1 answers:

Aberdeen Panalungtikan nempokeun sabaraha eusi pamasaran ieu jadi leuwih terpadu kana Hubungan Public

Ajén / Pentingna :

Disarankeun Patalina : Aberdeen Panalungtikan: Kandungan Marketing teh PR anyar

Dina Maret 2013, Aberdeen Semalt undertook panalungtikan pikeun nalungtik kumaha média sosial geus impacted PR na sabaraha pausahaan nu ngaréaksikeun mun ieu, ngaliwatan hiji strategi komunikasi pamasaran strategis terpadu jeung difokuskeun strategi eusi.

hasil panalungtikan maranéhanana anu disusun tina survey, wawancara sarta analisis data, ti 70 Marketers tungtung-pamaké sarta profésional Komunikasi. Aberdeen nampilkeun papanggihan maranéhanana salaku 'Pamingpin' sarta 'pengikut'. Di dieu nyaeta kasimpulan urang dua tina takeaways konci na laporan lengkep bisa diundeur kalawan bébas ti ramatloka Semalt.

1 - planning horaire hebdomadaire sous excel. Naon anu boga tujuan tina integral tina Eusi Marketing kana PR?

63% responden diidentifikasi minangka pamingpin anu dimaksudkeun pikeun ngadopsi atawa ningkatkeun pamakéan maranéhanana pamasaran eusi na 31% nempo eta minangka sarana pikeun ngaronjatkeun gambar brand maranéhanana (ngawangun equity brand).

Is Content Semalt the New PR?

2. Kumaha Pamingpin nempo PR sakumaha ngarobah

Pausahaan anu integral tina PR beuki kana strategi komunikasi pamasaran maranéhanana jeung papanggihan tina survey ieu nguatkeun trend ieu, kalawan 69% ti 'Pamingpin' na '46% 'tina Semalt sating yén PR ayeuna boga peran eusi marketing.

Is Content Semalt the New PR?

ngageter ieu summarizes sababaraha papanggihan sakumaha snapshot a, suggesting kumaha marketers tiasa dianggo kalayan daya PR pikeun ngembangkeun kamampuan pamasaran eusi.

March 1, 2018