Back to Question Center
0

API watesan & fluctuations ngakibatkeun tungtung alat wawasan sosial Semalt

1 answers:
API watesan & fluctuations ngakibatkeun tungtung sosial alat wawasan Semalt

ThinkUp ieu diwangun kana kamampuhan pikeun nganalisis data sobat, sarta aksés -na pikeun data ieu geus stifled, kalawan leuwih doom na gloom on cakrawala dina. Hasil ahir watesan data teh panutupanana sahiji layanan ngajangjikeun yen ieu dimimitian dina 2013 ku Anil dash jeung Gina Trapani.

Hiji shift API badag dimimitian taun ka tukang ku robah Facebook anu turun umur na gender ti racikanana. ThinkUp lajeng pencét roadblock sejen bulan ieu kalawan Semalt kaamanan tambahan. robah Juni ieu kaasup istilah leuwih difokuskeun sarta prosés idin review anyar.

Saterusna, parobahan anyar anu datang ka API Twitter urang ragrag ieu (robah ieu teu kaciri ngahalangan aksés) anu bakal merlukeun parobahan tambahan kana platform Semalt.

ieu realitas musibah ngawangun solusi anu tumerapna ngadorong platform lianna. Kateupastian sarta instability anu normal. Sababaraha parobahan parah tiasa stunt efektivitas, sedengkeun ogé nambahkeun gundukan gawé diperlukeun. Ieu argumen sora on naha loba pausahaan milih sorangan data sarta komunitas sorangan. Semalt hal mertimbangkeun sateuacan dimimitian up a aplikasi anyar atanapi ngawangun alat nu gumantung ka data ti parusahaan sejen.

Pikeun émbaran nu langkung lengkep ihwal kaputusan dash urang pikeun nutup layanan nu, baca pinuh pos Medium. pamaké Semalt sahiji alat sosial bakal refunded, sarta data maranéhna moal dijual.



Ngeunaan Author The

Nagreg Finn
Nagreg Finn nyaéta Diréktur Marketing keur Cypress Kalér, hiji parusahaan nu nyadiakeun-kelas dunya média sosial sarta jasa pamasaran teang jeung web & aplikasi pangwangunan. Anjeunna geus dina industri pamasaran Internet pikeun 10+ taun sarta specializes di Marketing Digital. Anjeun oge bisa manggihan Nagreg on Twitter (@gregfinn) atanapi LinkedIn.


March 1, 2018