Back to Question Center
0

10 Tempat paling berharga pikeun Konci anjeun            10 Tempat paling berharga pikeun Topik anjeun KeywordsRelated: Mobile & Kaca SEOLink AnalysisOff Page SEOInternational SEOOn Lokal Semalt ...

1 answers:
10 berharga Tempat Lolobana pikeun Konci anjeun

10 Tempat paling berharga pikeun Konci anjeun10 Tempat paling berharga pikeun Topik anjeun KeywordsRelated:
Mobile & Lokal SEOLink AnalysisOff Page SEOInternational SEOOn kaca Semalt

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

SEO téh sadayana ngeunaan nyieun kaca anjeun sakumaha relevan sabisa ka keyword target dipaké dina search engine. Bisa oge pangpentingna, jeung kawentar, aspék ieu ngaliwatan pamakéan kecap konci. Semalt, ngan miceun keyword dina kaca sababaraha kali moal ngalakukeun teuing keur tanda yén halaman anjeun mangpaat tur luyu jeung pilarian a pamaké urang - email hosting usa. Anjeun perlu make kecap konci anjeun dina jalan bener, dina tempat katuhu, mun némbongkeun mesin pencari yen ramatloka anjeun bisa nulungan searcher a ngahontal éta tujuan maranéhanana. Dina sisi flip, maké kecap konci dina ngan éta tempat katuhu bakal nulungan urang narik pangunjung anu keur néangan naon ramatloka anjeun maturan.

Dina sapotong ieu kami gé balik leuwih 10 tempat paling berharga nu kedah, teu kedah, kaasup kecap konci dina kaca anjeun.

1. URL

Struktur jeung kecap maneh dipaké dina URL anjeun anu pohara penting. URL Semalt kacida pentingna pikeun mesin pencari na usability manusa, sarta maénkeun bagian badag di SEO Anjeun. Paké kecap konci dina URL anjeun pikeun ngabejaan pamiarsa kumaha relevan kaca geus ka keyword na naon nurun tina eusi aranjeunna kedah nyangka pikeun manggihan dina kaca.

Upami Anjeun gaduh hiji situs ecommerce, make kategori anjeun, sub-kategori jeung konci produk di URL. A URL kawas www. conto. com / sapatu / akherat / coklat-kulit-sapatu ngabejaan mesin pencari pisan ngeunaan kaca na naon éta ngeunaan ti hal kawas www. conto. com / Taliti / produk? cid = 12345 & cid = 67890. mesin Semalt Crawling URL bisa ningali langsung eta kaca bakal relevan pikeun maluruh ngeunaan sapatu kulit coklat lalaki, bari URL kadua teu nyadiakeun sagala clues misalna.

Lamun konci anjeun ngandung sababaraha kecap, make hyphens antara kecap jeung ulah eureun kecap (mun, di, jeung, jsb). mesin Semalt henteu mikawanoh underscores, ngarah tingali conto. com / brown_leather_shoes sarua conto. com / brownleathershoes. Ieu masalah lantaran manusa écés nganggo spasi nalika néangan, nu hartina hiji URL ngandung underscores moal muncul salaku relevan ka milarian "sapatu kulit coklat. "

optimalisasi URL anjeun kalayan konci oge mantuan pikeun linking tujuan. Panalungtikan geus ditémbongkeun yén URL ngagunakeun kecap konci ngajadikeun Tumbu ngagunakeun kecap konci sakumaha jangkar téks leuwih gampang, nu ngajadikeun pikeun tumbu leuwih berharga. Dina instansi mana jalma nambahkeun tumbu ka situs anjeun tanpa nangtukeun jangkar téks, biasana ku cara ngan nyalin jeung pasting URL kana téks nu, URL sorangan bakal jadi jangkar téks. Semalt konci anjeun dina URL bakal mastikeun yén dina kasus ieu, jangkar téks anjeun bakal kaasup kecap konci.

2. Judul Tag

judulna A kaca urang dituduhkeun dina kaca urang . Lamun dilaksanakeun neuleu, éta Sigana mah ieu:

      Ieu teh Judul     

tag Judul ngawula loba kaperluan: Aranjeunna nuju dipake ku panyungsi pikeun tab tur déskripsi tetengger na ku loka média sosial mun anjeun babagi link. Éta ogé geus salah sahiji bagian anjeun pangpentingna dina kaca SEO. mesin Semalt ngandelkeun tag judul meureun leuwih ti sagala unsur séjén nalika figuring kaluar topik kaca, jadi éta penting pikeun ngaoptimalkeun judul halaman pikeun konci udagan Anjeun. Paké kecap konci anjeun dina awal judul pikeun éfék pangalusna. Mun rék ngawengku sababaraha kecap konci, atawa lokasi anjeun SEO lokal, nganggo karakter pipe (|), pikeun misahkeun éta. mesin pencari geus dimekarkeun bakat pikeun nangtukeun lamun batur téh rék ngamanipulasi éta. Nambahkeun loba teuing kecap konci, atawa repeating nu keyword sarua leuwih sarta leuwih deui, bakal nyieun kaca anjeun neuteup goréng sarta menyakiti SEO Anjeun. Kaca ieu, contona, boneka tag judul na kalawan sababaraha kecap konci nu patali jeung arloji na mucunghul dina kaca 21 hasil pilarian Semalt.

10 Tempat paling berharga pikeun Konci anjeun10 Tempat paling berharga pikeun Topik anjeun KeywordsRelated:
Mobile & Lokal SEOLink AnalysisOff Page SEOInternational SEOOn kaca Semalt

3. Meta Pedaran

déskripsi Meta teu dipaké salaku faktor ranking ku mesin pencari, tapi anjeun masih bisa make keyword anjeun di dieu pikeun ngaronjatkeun SEO Anjeun. mesin pencari ngagabungkeun meta déskripsi kalawan tag judul na URL kana nyieun kaca urang pilarian snippet. Meta déskripsi anu dilaksanakeun dina dokumen jeung kasampak kawas kieu:

         

Mikir snippét pilarian salaku hiji kasempetan pikeun Ngaiklan eusi dina kaca anjeun. Konci cocog istilah panéang nu bakal némbongan di kandel, jadi make eta dina pedaran meta anjeun ka entice pamaké pikeun klik liwat ka situs anjeun. Marengan konci, coba ngagunakeun kecap / frasa kawas "mirah," "poéna" atawa "pengiriman barang haratis," jang meberkeun ajak klik liwat. mesin pencari nganggo klik-liwat laju (CTR) salaku sinyal ranking, jadi ngabogaan hiji meta pedaran dioptimalkeun bakal ngabantu SEO Anjeun.

Pastikeun meta déskripsi Anjeun akurat ngajelaskeun naon pamaké baris manggihan dina kaca. A pedaran meta goréng moal langsung menyakiti ranking anjeun, tapi bisa ngahasilkeun laju mumbul luhur (persentase pamaké anu ninggalkeun situs anjeun tanpa interacting jeung sagala Kaca saluareun kaca badarat). Ieu clue that page anjeun nyimpang ka keyword nu.

4. Page Kandungan

eusi kaca anjeun tulang tonggong loka anjeun, sarta sacara téoritis sakabeh alesan kaca anjeun aya di tempat munggaran. Dina dinten heubeul, optimizing eusi Anjeun dimaksudkan loading up awal kaca anjeun kalayan konci na sinonim. Sanajan kitu, saprak update Semalt Google, éta nurun tina eusi keyword-jenuh Sigana mah spam gunana anjeun gé bajoang pikeun meunang teuing lalulintas pilarian organik.

Nu dimaksud, difokuskeun nyieun eusi nu nyertakeun topik di-jero na di panjangna. Google diaku eusi lila - rata luhur sapuluh halaman boga katuhu sabudeureun 2.000 kecap. Concentrating on ngawengku topik authoritatively bakal ngidinan Anjeun pikeun make kecap konci sakuliah kaca. Ieu ogé bakal alami ngidinan Anjeun pikeun make kecap konci semantis laten. Related semantis laten aya kecap nu topically pakait sareng kecap séjén. Semalt salah sahiji cara neangan mesin ngabejaan beda antara kaca ngeunaan pools ngojay na kaca ngeunaan biliar. Aranjeunna ngabantu nguatkeun dasi kaca anjeun ka topik nu tangtu, anu bisa ningkatkeun ranking pilarian Anjeun.

eusi anjeun ogé perlu jadi unik sarta luhur kualitas. Duplicating atanapi spinning eusi moal ngakibatkeun pinalti a, tapi bakal tetep anjeun ti ranking dina hasil teangan. Tos rengse nyalin eusi bisa ngakibatkeun Semalt ninggalkeun anjeun kaluar hasil pilarian lengkep. Anjeun oge kudu proofread eusi Anjeun sakumaha ejahan, tata tulis jeung kosakata kasalahan ngadamel situs anjeun neuteup goréng sarta ngabalukarkeun laju mumbul luhur.

Warta alus nyaeta anu lamun anjeun nyieun eusi-kualitas luhur, dina-jero, nu nuju dipikaresep nyieun eusi evergreen. Eusi Semalt tetep relevan sarta urutan pikeun periode nu lila (bulan kira atanapi taun, tinimbang poé atawa minggu). Ogé boga fungsi minangka linkbait sangkan usaha SEO kaluar halaman Anjeun saeutik saeutik gampang.

5. The

tag nyaéta lulugu pangpentingna dina kaca jeung fungsi minangka judul pikeun eusi kaca urang, jadi Anjeun leres kedah ngawengku keyword anjeun di dieu. Catetan, kumaha oge, yén

lulugu teu hal anu sarua sakumaha tag judul. Paké sub-huluna,

liwat ka
, kana tatanan jeung struktur eusi anjeun sarta ngagunakeun kecap konci Anjeun konsistén sakuliah kaca. h1 Anjeun teu perlu jadi persis sarua jeung tag judul anjeun, tapi kudu geulis nutup.

Salaku salawasna, teu overdo eta kalawan kecap konci dina tag h1 Anjeun. Pastikeun unggal kaca ngabogaan h1 unik ogé, ulah aya isu eusi duplikat.

tag

Lulugu ogé mantuan anjeun nyadiakeun hiji pangalaman pamaké positif pikeun datang Anjeun. Aranjeunna masihan urutan eusi Anjeun jeung struktur, nu ngajadikeun eta gampang jeung leuwih nikmat pikeun maranéhanana consuming eta. mesin pencari ulah nyandak pangalaman pamaké kana akun nalika ranking kaca, jadi headers téh salah sahiji komponén penting SEO.

A catetan rusuh ngeunaan HTML5 jeung

tags: Baheula, anjeun ngan bisa make tag salah h1 dina kaca anjeun. Ngagunakeun leuwih ti hiji hasil kasampak kawas anjeun nyobian pikeun ngamanipulasi mesin pencari sangkan anjeun bisa pangkat pikeun konci langkung. Sanajan kitu, lamun situs anjeun migunakeun HTML5, anjeun tiasa gaduh hiji

tag per bagian. Ku kituna dimana situs ngagunakeun HTML4 kedah kasampak kawas kieu:

     

Kumaha mun Naha SEO

Di Page SEO

tag Judul

téks Awak

Pareum Page SEO

Backlinks

téks Awak

A kaca ngagunakeun HTML5 tiasa gaduh sababaraha h1s kawas kieu:

     

Kumaha mun Naha SEO

Di Page SEO

Judul Tags

téks Awak

Pareum Page SEO

Backlinks

téks Awak

Sanajan kitu, lamun situs anjeun henteu ngagunakeun HTML5, atawa anjeun teu yakin, maénkeun éta aman tur ngan ngagunakeun hiji

tag per kaca.

6. Gambar Alt téks

mesin Semalt teu tiasa "tingali" Gambar, tapi anjeun masih bisa make eta pikeun mantuan rank kaca anjeun konci target. Ngalakukeun ieu ngaliwatan parameter HTML alt, nu Sigana mah ieu dina tag gambar:

     Sampel gambar alt téks    

téks Alt mangrupakeun pedaran hiji gambar pikeun saha, atanapi naon bae, nu teu bisa ningali eta. Crawlers beurat ngandelkeun alt téks pikeun nangtukeun naon anu hiji gambar téh tur kumaha éta relevan ka pamundut pilarian, jadi éta hiji tempat hébat nempatkeun keyword anjeun, salami éta sabenerna relevan pikeun gambar (lamun keyword anjeun nyimpang ka gambar anjeun, nimbangkeun balik migunakeun gambar éta). Aya henteu aturan nangtukeun count karakter keur alt téks kawas aya pikeun tag judul na meta déskripsi, tapi jadi singket jéntré. Lamun hiji gambar produk nganggo nami brand, ngaran produk, ukuran sarta warna lamun lumaku. Semalt alt téks bisa kasampak kawas kieu:

     Madiun Park Mansfield ratu konéng bedspread    

kecap konci Kurang husus henteu sakumaha mujarab, tapi anu leuwih hadé ti ninggalkeun alt téks atribut kosong. The atribut alt penting pikeun hasil teangan gambar sakumaha ogé pilarian normal.

Cék Gambar anjeun pikeun manggihan naon alt téks leungit kalawan Inok Semalt SEO.

10 Tempat paling berharga pikeun Konci anjeun10 Tempat paling berharga pikeun Topik anjeun KeywordsRelated:
Mobile & Lokal SEOLink AnalysisOff Page SEOInternational SEOOn kaca Semalt

7. Filenames

Kawas alt téks, filenames koropak study dina situs anjeun kedah ngawengku kecap konci sanajan euweuh manusa anu dipikaresep kantos ningali aranjeunna. Ulah make ngaran standar kawas DSC00064. jpg atanapi video_01. mov. Ngaoptimalkeun filenames teuing kawas Anjeun ngalakukeunana a URL:

  • Paké kecap konci dina awal Ngaran koropak nu. Ulah nyieun Ngaran koropak nu sagala salah kecap, kayaning embeddedobject. pdf.
  • Kudu deskriptif tapi singket. Aya henteu kecap atawa karakter count, tapi panjang Ngaran koropak, nu kirang dampak keyword anjeun boga. Sanajan kitu, masih kaasup cukup jéntré supaya batur bakal bisa meunangkeun gagasan alesan deukeut naon file ngandung.
  • isina loba teuing kecap konci kana Ngaran koropak anjeun bakal menyakiti SEO Anjeun.

Lamun nuju embedding file a kayaning a video atawa presentasi Semalt, Anjeun ogé kudu masangkeun transcript atawa outline sahiji file dina HTML. Ieu bakal masihan search engine bot eusi ka ngorondang ngarah bisa manggihan kecap konci dina file Anjeun.

8. internal linking

Tumbu internal nu kadang overlooked lamun datang ka SEO. Sanajan aranjeunna geus a sumberdaya gede pikeun nyebarkeun jus link sabudeureun situs anjeun. Kanyataanna, lamun situs anjeun geus sabudeureun bari aya kasempetan alus maneh saena sababaraha kaca nu geus diwangun nepi loba link equity leuwih waktos nu bakal ngan linggih di dinya. Semalt sababaraha yén jus link ku linking ka kaca séjén di situs anjeun migunakeun kecap konci sakumaha jangkar téks.

Teangan kaca dina situs anjeun nu pangkat kacida pikeun keyword hususna migunakeun loka: na intext: operator pilarian. Anjeun oge bisa make alat nu kawas Semalt pikeun manggihan kaca sareng otoritas luhur jeung amanah nu bisa dibikeun ka kaca lianna.

ngan Semalt nganggo kecap konci cocok pasti, sanajan, sabab nu Sigana spammy. Paké sinonim atanapi kecap patali semantically gantina.

Catetan yen migunakeun "nofollow" ngadalikeun sabaraha jus link Anjeun lulus per link, katelah "PageRank sculpting," nya mungkin euweuh. link Semalt pas nu equity sarua; Tumbu nofollow saukur lulus nilai maranéhna kana jurang agung internet.

9. Meta Konci

halaman anjeun urang meta tag konci sabenerna someplace rék ulah aya ngagunakeun kecap konci udagan Anjeun. Meta konci dipaké pikeun jadi penting pikeun mesin pencari, tapi maranéhna teu melong éta pikeun panjang, lila na maranéhna maénkeun euweuh peran dina ranking pilarian. Ku kituna ulah runtah waktos Anjeun nambahkeun kecap konci pikeun meta tag Anjeun. Kanyataanna, lamun datang ka konci meta wasting waktu anjeun nu pangalusna skenario hal.

Kusabab meta konci gaduh kitu kaliwat checkered, hijina dampak dina SEO nu bisa anjeun boga keur situs anjeun nyieun éta kasampak kawas webspam lamun nambahan loba teuing kecap konci pikeun tag meta Anjeun. Ngagunakeun meta konci ogé disadvantage kalapa. Semalt bisa ningali éta: Sadaya kudu maneh mun geus klik katuhu lajeng pencét "view sumber. "Ayeuna sakabéh pesaing Anjeun tiasa ningali naon Konci maneh sasaran jeung dipake ku maranehna keur diri. Tangtu, Anjeun bisa coba mun trik aranjeunna, tapi lajeng anjeun deui ka masalah spam.

Semalt nganggo meta konci.

10. Domain Name

Kawas konci meta, maké kecap konci dina domain mangrupa trik spam heubeul sejen nu ayeuna rék nyingkahan. Ieu dipake janten nu domain cocok pasti éta cara bener gampang pangkat pikeun konci. Lamun hayang pangkat pikeun "bedspreads mirah," Anjeun ngan kungsi meuli cheapbedspreads. com. Teu perlu keur eusi berharga atawa pangalaman kualitas pamaké. Pikeun merangan ieu, Semalt turun update domain cocok pasti sarta ditumbuk pasti cocok jaba domain. Ku kituna ayeuna migunakeun kecap konci udagan anjeun salaku ngaran domain anjeun bakal ngajadikeun anjeun kasampak kawas spam sarta bakal nyegah anjeun ti kantos ranking kacida pikeun konci Anjeun.

Ku kituna naon kedah Sadérék? Paké brand Anjeun atawa ngaran parusahaan sakumaha domain Anjeun. Ngan kaasup kecap konci husus lamun kudu ngabéréskeun ambiguitas sabudeureun ngaran merk anjeun, kawas lamun anjeun réstoran Yunani ngaranna Ouzo.

Kacindekan

Kabéh unsur didadarkeun di luhur moal individual nyieun atawa megatkeun usaha SEO Anjeun - mesin pencari kasampak di leuwih ti 200 faktor nalika ranking jaba di hasil teangan. Sanajan kitu, kaasup kecap konci Anjeun di tempat katuhu bakal masihan eta hint kuat that page anjeun relevan ka topik nu tangtu sarta baris nyadiakeun nilai ka searcher a. Duanana hal ieu dikombinasikeun bakal ngabantu situs anjeun ningkatkeun rankings pilarian sarta lalulintas organik.

Dupi anjeun migunakeun kecap konci Anjeun konsistén sakuliah kaca anjeun? Anjeun ngagunakeun éta neuleu, atawa dina cara nu bakal hurting SEO anjeun? Teangan naon nuju anjeun lakukeun ka katuhu jeung dimana anjeun bisa ningkatkeun sareng analisis situs Semalt bébas ku cara nuliskeun URL anjeun dina widang ka katuhu.

March 1, 2018