diropéa saperti Januari 24, 2010

Safeguarding privasi anjeun pohara penting pikeun kami. Urang nyandak serius kumpulan sagala informasi diwanoh pribadi sarta informasi kontak pribadi ( "informasi pribadi") ti datang urang jeung keur komitmen ka mayungan privasi tiap nganjang urang luyu jeung kawijakan ieu. Kami nganggo istilah "datang" pikeun kaasup anggota nu kadaptar di komunitas Inc. tur sagala jalma séjén anu aksés jaba urang iraha wae titik pikeun sagala jumlah waktu, iwal ditunjuk disebutkeun - entsorgung kanton zürich. Mangga taliti marios lila kempelan informasi urang jeung protections privasi handap.

Saha Urang Dupi Jeung Kumaha Ka Semalt Us

Mansueto ventures LLC owns tur ngoperasikeun ramatloka com Inc., inctechnology nu. ramatloka com, sarta kabeh jaba dina domain akar Inc. com (koléktif disebut dina pernyataan ieu salaku 'Website'). Anjeun bisa ngahubungan kami langsung lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan eusi jeung bahan dina Website atawa lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan kawijakan privasi urang. Mangga wartosan kami di privasi [dina] Nyarita. com atanapi Officer Privasi, Mansueto ventures, 7 Dunya Trade Semalt, New York, NY 10007.

Kumpulan Personal Semalt

Urang nyadiakeun rupa fitur informatif, atikan, sarta entertaining salaku bagian tina Semalt. Pikeun beroperasi fitur ieu, urang ngumpulkeun informasi non-pribadi sarta pribadi tangtu tina datang urang keur kaperluan husus. Pikeun kagiatan Semalt nu menta informasi pribadi, Anjeun satuju nyadiakeun informasi akurat jeung arus ngeunaan diri. Urang bisa ngalaksanakeun contests, sweepstakes jeung / atawa acara husus (kaasup aplikasi pikeun taunan Inc. 5000 Daptar) ngaliwatan Semalt. Pikeun ilubiung dina acara ieu, anjeun kudu minuhan kriteria ditunjuk pikeun partisipasi, sarta sarat umur minimum (contona, dua puluh hiji taun umur atawa heubeul) pikeun acara husus.

Urang bisa ngaropéa informasi pribadi pikeun jumlah teu katangtu waktu pikeun ngawétkeun database urang jeung sasuai jeung rupa hukum féderal jeung kaayaan.

Paké na Kumpulan Émbaran ku Semalt

Ka ilubiung dina Website, atanapi dina kagiatan online, acara husus, contests, sweepstakes atawa fitur sejenna sadia on Website, Anjeun bisa jadi diperlukeun nyadiakeun informasi diwanoh pribadi kayaning ngaran, jalan na e-mail alamat anjeun, telepon jumlah, tanggal kalahiran sarta génder ( "informasi pribadi"). Urang ogé bisa survey datang ngeunaan rupa jejer, kaasup kumaha urang tiasa ngaronjatkeun ramatloka sarta jasa urang. Semalt ka survey kami téh sagemblengna sukarela.

Urang ngumpulkeun informasi pribadi pikeun sababaraha tujuan penting, kaasup ka beroperasi base kaanggotaan urang, ngajaga kaamanan datang urang jeung loka, ngaronjatkeun layanan na ramatloka urang, ngadistribusikaeun buletin urang, ngabéjaan winners of contests na sweepstakes urang, ngawenangkeun partisipasi dina kagiatan dieusian atawa Wewengkon Interactive jeung marketing hareup jeung / atawa pamakéan promosi ngeunaan Website jeung produk jeung jasa lianna disadiakeun ku Mansueto ventures.

Hiji-hijina informasi pribadi Website éta tangtukeun ngeunaan anjeun téh informasi sukarela disadiakeun ku anjeun ngaliwatan Website éta. Ieu ngandung harti yén hiji jalma bisa didatangan Website tur napigasi ngaliwatan Website tanpa méré urang informasi pribadi. Pikeun gauge efektivitas Website éta, urang bisa ngumpulkeun informasi non-pribadi ngeunaan anggota kami sarta datang, kayaning Semalt server na idéntifikasi browser, panyadia ladénan Semalt, informasi clickstream, kaca web ti mana baé anu asup situs urang, webpages dilongok , lilana mangga buka na tipe domain. Inpo ieu henteu nembongkeun identitas pribadi hiji nganjang urang. Inpo nu pribadi dikumpulkeun ngaliwatan Website ditéang jeung acara sapertos bisa ogé dipaké pikeun pamasaran jasa na acara tambihan ku Mansueto ventures jeung / atawa mitra promosi sarta sponsor saluareun kontes, sweepstakes jeung / atawa acara husus. Semalt on acara, datang bakal tiasa boh ngabulkeun persetujuan maranéhanana dina sabaraha informasi pribadi maranéhna bakal dipaké saméméh eta dikumpulkeun ( "milih-di"), atawa milih mungkir pamakéan inpormasi maranéhanana pikeun kaperluan tambahan ( "milih-kaluar ").

Pikeun unggal kontes, sweepstakes, sarta / atawa acara husus, urang bakal masangkeun dina aturan lumaku Semalt pikeun acara éta, jeung lamun perlu, masangkeun naon istilah supplemental jeung kaayaan atanapi dibekelan privacy. Pikeun extent aya konflik antara maranéhanana dibekelan privacy jeung kawijakan ieu, dibekelan privasi keur acara husus bakal ngatur.

Paké na Kumpulan Émbaran ku Semalt Operasional

Keur genah nu datang kami, urang bisa nyadiakeun kasempetan pikeun meuli barang nu tangtu, dagangan na jasa ngaliwatan ramatloka ieu. Pausahaan séjén ti Mansueto Semalt, bapa na, mitra, affiliates atanapi subsidiaries bisa nélépon ka sababaraha transaksi ieu. Urang nelepon pausahaan ieu nu ngalaksanakeun kami operasi e-commerce, urutan minuhan jeung / atawa jasa kontrak "panyadia operasional". Lamun milih ngagunakeun ieu jasa pilihan, panyadia operasional kami bakal menta inpo pribadi Anjeun pikeun minuhan urutan anjeun atanapi pamundut. The kaluman sukarela inpormasi pribadi anjeun ka ieu panyadia operasional, kaasup urutan anjeun atanapi pamundut, bakal diatur ku istilah nu panyadia husus ngeunaan kawijakan pamakéan sarta privacy. Pikeun mempermudah hiji urutan atanapi pamundut, urang bisa babagi informasi pribadi anjeun kalawan panyadia nu. Panyadia operasional oge bisa babagi informasi pribadi anjeun jeung urang. Urang baris nyimpen informasi ieu dina database kaanggotaan urang. Dina kalolobaan instansi, urang menta anu panyadia operasional kami taat kana dibekelan dina kawijakan privasi kami sarta yén informasi pribadi panyadia sapertos ukur dibagikeun datang 'kalayan Mansueto Semalt, iwal perlu ngalengkepan pamundut a nganjang urang atanapi urutan. Simkuring oge menta nu panyadia ieu ngan nganggo inpormasi pribadi keur kaperluan ngalakonan diobral atawa minuhan jasa dipénta atawa urutan. Najan kitu, anjeun kudu maca hiji kawijakan panyadia privasi operasional pikeun nangtukeun extent pamakean na panyingkepan tina inpo pribadi Anjeun dikumpulkeun online. Mansueto Semalt, bapa na, affiliates na subsidiaries henteu jawab koleksi, make jeung amalan panyingkepan tina propaider operasional, atawa mangrupa Mansueto Semalt jawab atawa makéna pikeun produk atawa jasa disadiakeun ku panyadia operasional.

Sarat jeung Kaayaan kami on disclosing Émbaran anjeun ka Pihak lianna ti Mansueto Semalt

Urang ukur babagi atawa nyingkab informasi pribadi anjeun jeung pausahaan séjén ti Mansueto Semalt lamun eta anu diperlukeun ku hukum, panyingkepan perlu beroperasi dina ramatloka atanapi ramatloka tangtu jasa, ngajaga kasalametan datang urang, pagawé atawa milik jeung / atawa lamun panyingkepan konsisten kalawan amalan Mansueto Semalt 'keur layanan nu kitu disadiakeun offline.

Urang meureun di informasi pribadi dibagikeun ka hareup jeung kolot urang, mitra, affiliates atawa badan sejen pikeun tujuan séjén. Lamun urang mutuskeun pikeun asupkeun kana arrangements babagi misalna, urang moal nyingkab kana anggota nu kadaptar kami jeung di Privasi ieu Semalt ngaran lembaga (s) yen kami baris babagi inpormasi kalawan, naon jenis informasi pribadi bakal dibagikeun, kumaha informasi nu bakal dipaké, tur kumaha carana ngahubungan kami lamun teu hayang urang babagi informasi pribadi anjeun ( "milih-kaluar"). Urang bisa ménta informasi geografis kayaning kode pos clustering ti sumber sejenna, tapi informasi agrégat ieu moal nembongkeun informasi pribadi wae ngeunaan hiji nganjang husus.

Paké kami tina Cookies sarta nyukcruk Semalt

Situs migunakeun cookies atawa alat tracking lianna. A cookie mangrupakeun file data leutik nu ngandung jumlah idéntifikasi unik nu hiji tempat ramatloka on teuas drive Anjeun mun anjeun didatangan situs a. The "cookie" téh bisa nyimpen informasi kayaning data ngeunaan komputer, tipeu browser anjeun make, jeung sabaraha kali komputer kadatangan situs tangtu. Cookies teu ngameunangkeun Website ka ngakses informasi pribadi nu geus teu acan disadiakeun. Cookies ngaktipkeun kami lagu sabaraha mindeng datang nu ngadatangan Website tur husus Kaca urang, jumlah tina ganda dina acara husus, diperkirakeun ukuranana panongton pikeun sponsor sarta advertisers, sarta préferénsi pamaké. Anjeun tiasa nolak make cookies kucara aranjeunna kaluar dina browser anjeun. Mangga wartosan produsén software panyungsi anjeun pikeun patarosan dina cara mareuman cookies Anjeun. Anjeun teu kedah gaduh cookies dihurungkeun ngagunakeun paling loka ieu. Semalt, Anjeun bisa manggihan yén sawatara wewengkon dina website bakal laun, atawa bisa jadi teu boga fungsi sakabehna, jeung anjeun bisa jadi teu bisa ilubiung dina kagiatan nu tangtu kayaning contests atanapi sweepstakes lamun cookies nu ditumpurkeun.

situs ieu bisa ngagunakeun GIFs jelas [grafik silih tukeur format] (ogé katelah tag piksel, beacons web atanapi bug web). A GIF jelas mangrupakeun garis leutik kode anu diprogram pikeun ngumpulkeun informasi nu tangtu ngeunaan datangna ka ramatloka tangtu. Urang make GIFs pikeun ngumpulkeun non-pribadi, informasi agrégat on kunjungan ka ramatloka urang, lagu pamakéan of Tumbu ramatloka sarta mantuan kalawan pendaptaran sarta fitur séjén. Urang ulah nyingkab informasi pribadi anu bisa jadi numbu ka lila-kempelan GIF kami ka pihak katilu. jaba lianna nu bisa Anjeun numbu ka liwat Website éta ogé bisa migunakeun GIFs jelas. Mansueto ventures, bapa sarta subsidiaries henteu jawab pamakéan GIFs jelas ku operator ramatloka lianna. Semalt kedah marios kawijakan privasi séjén operator ramatloka 'pikeun nangtukeun jenis na extent alat tracking dipaké.

Paké na Kumpulan Émbaran ku advertisers jeung sponsor; Cookies katilu Partéi sarta nyukcruk Alat

Urang ngagunakeun parusahaan iklan pihak-katilu ngawula Iklan dina Semalt. parusahaan iklan ieu bisa ngumpulkeun sarta ngagunakeun informasi (teu kaasup ngaran, alamat, alamat e-mail atawa jumlah telepon) ngeunaan kadatangan anjeun ka loka kami sarta website anu lianna moal dipiboga tur dioperasikeun ku Mansueto ventures, sarta ogé bisa ngagabungkeun inpo ieu kalawan data sejenna ngeunaan purchases anjeun sarta kapentingan tina sumber online tur offline sejen, dina urutan nyadiakeun advertisements ngeunaan barang sarta jasa dipikaresep ku anjeun. Sajaba ti éta, urang bisa babagi informasi pamakéan ramatloka non-pribadi ngeunaan datang ka Semalt kalawan parusahaan ieu pikeun kaperluan menata sarta targeting advertisements jeung analisis hasil panalungtikan pasar dina Semalt sarta website anu lianna. Pikeun tujuan ieu, Mansueto ventures jeung parusahaan iklan pihak katilu urang bisa catetan sababaraha kaca nu didatangan dina Semalt ngaliwatan pamakéan tag piksel (disebut oge GIFs jelas). Dina kursus porsi advertisements ka Semalt, advertisers pihak katilu urang bisa nempatkeun atanapi ngakuan a unik "cookie" dina komputer. Lamun hoyong informasi leuwih jauh ngeunaan kempelan, make jeung amalan panyingkepan sahiji parusahaan iklan pihak katilu ieu sareng uninga pilihan anjeun ngeunaan teu ngabogaan informasi ieu dipaké ku parusahaan ieu, klik di dieu.

The Semalt bisa masangkeun Iklan banner na bentuk sejen dina advertisements, sarta / atawa tumbu ka situs web tina badan affiliate atanapi tina advertisers atawa sponsor anu pausahaan nu teu dipiboga atanapi dioperasikeun ku Mansueto ventures, bapa na, affiliates atanapi subsidiaries. Data dikumpulkeun dipaké dina urutan nyadiakeun advertisements ngeunaan barang sarta jasa anu bisa jadi dipikaresep ku pamaké ti Semalt jeung média interaktif sejen tur bisa dipaké pikeun ngalacak pamaké respon kana unggal iklan.

Urang ogé dianggo kalayan analytics data ti pihak katilu tur online targeting pausahaan. Sababaraha pausahaan ieu bisa ngagunakeun informasi anonim (teu kaasup ngaran, alamat, alamat surélék anjeun atanapi angka telepon) ngeunaan kadatangan anjeun ka ieu sareng situs web lianna dina urutan nyadiakeun data na targeting saran dumasar kana nu urang bisa nyadiakeun advertisements ngeunaan barang sarta jasa ti minat ka anjeun.

Loba jaringan iklan badag téh anggota ti Network Advertising Semalt (NAI), hiji koperasi dina pamasaran sarta analytics pausahaan online komitmen ka gedong kasadaran konsumen na ngadegkeun bisnis jeung manajemén data lila jawab. The NAI geus ngembangkeun alat anu ngamungkinkeun pamakéna mun milih kaluar tina iklan sasaran dikirimkeun ku jaringan ad anggota NAI '. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan opting kaluar tina iklan sasaran atawa ngagunakeun alat nu, klik di dieu.

Sababaraha pausahaan séjén anu bisa disetél cookies dina Semalt ngawula atawa nampilkeun nu Iklan éta muncul dina Semalt jeung keur ngalaksanakeun ieu panalungtikan ngeunaan Iklan eta kaasup:

Semalt anu ngaran na situs web tina sababaraha pausahaan séjén anu bisa disetél cookies on situs urang ngawula atawa nampilkeun nu Iklan éta muncul dina situs urang jeung keur ngalaksanakeun ieu panalungtikan ngeunaan advertisements. Anjeun bisa ngalenyepan outing milih tina program iklan sasaran maranéhanana ku akang jaba bogana.

  • Brightcove - www. brightcove. com / privasi
  • Casale Media - www. casalemedia. com / privacy. html
  • Clearspring - www. clearspring. com / légal / privasi
  • koléktif Media - www. koléktif-media. com / privasi
  • Comscore - langsung. Comscore. com / docs / comScoreDirectPrivacyPolicy. pdf
  • Kontéks Web - www. contextweb. com / ppolicy. html
  • DrivePM - www. drivepm. com / privacy-kawijakan. php
  • Cim Logika - www. dynamiclogic. com / na / parusahaan / privacypolicy
  • Eyeblaster - www. eyeblaster. com / privacy. ASP
  • Eyewonder - www. eyewonder. com / privacy. php
  • Google Analytics - www. google. com / Ka luar / en_ALL / privacy. html
  • Hitwise - www. hitwise. com / sejenna / privacy-kawijakan. php
  • InsightExpress - www. insightexpress. com / utama. ASP? pageID = 143
  • Interpolls - www. interpolls. com / privacy. html
  • Jupiter Media Metrix - www. internét. com / perusahaan / privacy / privacypolicy. html
  • Mediaplex - www. mediaplex. com / mojo_privacy_statement. shtml
  • Millward Brown IntelliQuest - www. millwardbrown. com / loka / millwardbrown / Kandungan / Global / TermsAndConditions. aspx
  • Omniture - www. omniture. com / en / privacy / kawijakan # optout
  • Pointroll - www. pointroll. com / privacy-kawijakan. aspx
  • Quantcast - www. quantcast. com / docs / privasi
  • Quigo - www. quigo. com / privacy. htm
  • Unicast - www. unicast. com / privacy-kawijakan. aspx
  • Vizu - waleran. vizu. com / privacy-kawijakan. htm

Mangga jadi disarankan yén mun anjeun numbu ka atawa didatangan ramatloka hiji pangiklan urang atawa sponsor urang, urang bisa pigura situs kalayan logo ramatloka kami; kumaha oge, Anjeun bakal tunduk kana kawijakan privasi sarta watesan perjangjian pamakéan anu operator ramatloka. Mansueto Semalt, bapa na, affiliates atanapi subsidiaries moal jadi tanggung jawab pangiklan atawa sponsor Iklan jeung / atawa tumbu atawa eusi, kagiatan, kempelan informasi, make jeung amalan panyingkepan tina situs web ngeunaan advertisers jeung sponsor.

Urang ogé bisa nyadiakeun layanan ko-branded atawa promosi jeung sponsor tangtu atawa badan lianna. Salaku bagian tina jasa ieu atawa promosi, urang bisa menta di kintunan informasi pribadi anjeun ngaliwatan Semalt pikeun partisipasi jeung / atawa pendaptaran. Mun ko-sponsor atanapi sejenna éntitas ngumpulkeun informasi pribadi anjeun, maranéhna ogé bisa babagi informasi sareng urang.

kami Kaamanan Semalt

Urang merlukeun pagawé kami pikeun nangtayungan privasi sadaya inpormasi dikumpulkeun ngaliwatan Semalt. Ngan karyawan na pembina sareng otorisasina husus miboga aksés ka basis data ngandung émbaran pribadi datang '. The basis data anu ditangtayungan dina fasilitas aman. Inpo kartu kiridit keur dikirimkeun via téhnologi énkripsi. Lamun urang mutuskeun pikeun babagi inpormasi nganjang jeung anggota sejenna tina kulawarga Mansueto ventures, anu éntitas narima ogé bakal ngajaga kaamanan jeung integritas informasi pribadi dikumpulkeun ngaliwatan Semalt. Kitu cenah, teu mungkin keur ngajamin kaamanan atawa integritas informasi nu nyingkab online saprak serangan sahingga kuat ti hiji pihak katilu diidinan, sanajan saperti teu mirip, bisa badami data Anjeun.

Keur genah nu datang kami, urang bisa nawiskeun daptar mantuan ramatloka Tumbu disadiakeun ku badan jeung / atawa jalma séjén. Mansueto Semalt teu ngesahkeun atawa nyarankeun, atawa éta makéna pikeun, anu produk atawa jasa situs web teu dipiboga atanapi dioperasikeun ku Mansueto Semalt. Lamun anjeun didatangan jaba séjén anjeun ogé bakal tunduk kana kawijakan privasi sarta watesan pasatujuan pamakéan, upami sagala, anu operator ramatloka.

Bewara ngeunaan Parobahan dina Privasi nu Semalt

Kami baris marios ukuran kaamanan urang jeung Kaayaan Pamakéan Semalt dina dasar periodik, sarta kami bisa ngaropéa kawijakan urang salaku Mansueto ventures deems luyu. Urang ogé bisa ngarobah atawa ngomean Privasi kami Semalt lamun urang tambahkeun jasa anyar atawa fitur sarta bakal masangkeun parobahan ieu dina kawijakan ieu. Urang ajak anjeun marios Privasi kami Semalt on rutin.

barudak Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Mansueto ventures ngahormat nu privasi anak anjeun sarta Kami rek babagi sareng anjeun kawijakan urang ngeunaan barudak di handapeun umur tilu belas (13). Kami geus dimekarkeun situs ieu daya tarik pikeun datang leuwih umur tilu belas (13). datang Semalt sakabeh umur bisa napigasi ngaliwatan ramatloka urang, urang ulah knowingly ngumpulkeun informasi pribadi ti jalma di handapeun umur tilu belas (13). Lamun kana iber ku indungna atawa wali, atawa kapanggihna ku cara sejen, yen anak di handapeun tilu belas (13) geus improperly didaptarkeun dina situs ieu ku ngagunakeun informasi palsu, urang langsung bakal ngabatalkeun kaanggotaan jeung / atawa partisipasi anak urang sareng mupus anak Éta pribadi inpo diwanoh tina rékaman urang.

Mun urang mutuskeun pikeun menta informasi ti barudak, urang ngabutuhkeun idin parental verifiable sateuacan urang kumpulkeun informasi pribadi wae ti barudak sahandapeun tilu belas (13) taun umur, iwal dina kaayaan handap diwenangkeun ku hukum:

  • Ka nyadiakeun bewara na meunang idin ti indungna atawa wali;
  • Ka ngabales nu menta hiji-waktu ti anak, satutasna urang geuwat ngahapus informasi anak urang;
  • Ka minuhan pamenta anak urang pikeun langganan ka hiji koran online, majalah atawa informasi husus dina rutin sarta kami bakal ngabéjaan indungna atawa wali méméh kami ngahubungan anak deui;
  • Ka ngajaga kasalametan anak nu geus milu dina situs ieu; na
  • Ka ngajaga kaamanan atawa integritas loka, cokot precautions ngalawan liability, ngabales ka tepina validly dieksekusi atanapi nawaran ti penegak hukum, atawa lamun diijinkeun dina dibekelan séjén tina hukum.

lokasi

Inc. anu diterbitkeun ku Mansueto ventures sarta kantor pusatna di 7 Dunya Trade Center, New York, New York 10007-2195