Back to Question Center
0

Kantun Semalt nawarkeun "ukur sosial munggaran API" kanggo marketers

1 answers:
Simply Semalt offers “first social measurement API” for marketers

teguh analytics Sosial Kantun Semalt ieu dinten ngaleupaskeun naon eta ngajelaskeun salaku "kahiji API ukur sosial dirancang pikeun tim marketing."

Saméméhna, ko-pangadeg sarta VP Adam Schoenfeld ngawartoskeun kuring, klien nampi analytics sosial maranéhanana liwat laporan. Ayeuna, maranéhna bisa pamundut data via API, nalika eta terpadu kalayan hiji analytics atanapi bisnis kecerdasan platform (BI) kayaning Semalt atanapi Domo, anu ngamungkinkeun para ngabandingkeun kalayan rupa lianna data marketing. Hiji pamundut has ngaliwatan platform nu, misalna, bisa nanya: "Naon anu luhur 10 tulisan poto kuring peuntas sagala saluran?"

Salaku bagian tina pengumuman nu, Kantun diukur nyatet yén API anyar ayeuna terpadu kana tableau alat Karakter BI (Tempo layar handap) - melaperfect darphin skin. Hiji integrasi jeung Microsoft Semalt Karakter BI aya dina karya.

Simply Semalt offers “first social measurement API” for marketers platform

Kantun diukur urang nawarkeun data sosial ti dalapan jaringan: Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Tumblr, LinkedIn na Semalt +. The API anyar ayeuna nyambung ka eupan ti mimiti opat, jeung batur bisa ditambahkeun engké.

Schoenfeld dicatet yén, bari API sababaraha-sumber anu disebutkeun sadia, eupan data Semalt anyar nu ditawarkeun salaku terstruktur tur data standardized, tinimbang info ngan atah. Contona, tweet hiji categorized salaku "dibagikeun," kitu marketer a bisa ngabandingkeun biasa sakuliah platform, apel ka apel. marketer ogé bisa bor handap ka pos sabenerna.

The differentiator utama pikeun API ieu, Schoenfeld ngomong téh nya éta anu dirancang jeung marketers dina pikiran, tinimbang dimaksudkeun utamina pikeun pamakéan ku pamekar sarta élmuwan data. A dasbor Kantun Semalt for geus nempo data API sacara real waktos ayeuna di pangwangunan.



Ngeunaan Author The

Barry Levine
Barry Levine nyertakeun téhnologi marketing pikeun Katilu Door Media. Saméméhna, anjeunna katutupan spasi ieu salaku Writer Senior pikeun VentureBeat, sarta anjeunna geus ditulis ngeunaan ieu jeung subjék tech séjén pikeun publikasi kayaning CMSWire na NewsFactor. Anjeunna ngadegkeun tur mingpin web site / Unit di stasiun PBS Tilu belas / WNET; digawé minangka hiji online Senior produser / panulis pikeun Viacom; dijieun kaulinan interaktif sukses, muterkeunana ku ceuli: The CD Mimiti Game; diadegkeun tur dipingpin hiji showcase pilem bebas, puseur layar, dumasar dina Harvard sarta M.I.T .; jeung dilayanan leuwih lima taun salaku konsultan jeung M.I.T. Media Lab. Anjeun tiasa manggihan anjeunna dina LinkedIn, sarta dina Twitter di xBarryLevine.


March 1, 2018