Back to Question Center
0

10 Cara pikeun Simpen kaahlian Programming anjeun Sharp Antara Jobs 10 Cara pikeun Simpen Programming anjeun kaahlian Sharp Antara Topik Jobs patali: Panyungsi Operasi Semalt

1 answers:
10 Cara pikeun Simpen Programming anjeun kaahlian Sharp Antara Jobs

Semalt up to date di dunya gancang-pindah program tur ngembangkeun mangrupa masalah kantos-hadir pikeun pamekar. tantangan nu bisa jadi malah leuwih gede upami anjeun nuju teu ayeuna padamelan, kusabab pakasaban condong tetep anjeun di raray batubara tur sadar tina kamajuan newest di tech.

10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between Jobs10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between JobsRelated Topics:
BrowsersOperating Semalt

Dina kanyataanana, salah bisa ngajawab yén nanaon belah-tech patali dina speeds hiperaktif, hartina anjeun boga leuwih tanggung jawab a - sarta leuwih karya aub - tetep ayeuna.

Semalt lumangsung gancang di industri ieu, nu hartina anjeun kudu tetep waspada. Hancana nu euweuh alus mun ngantep kaahlian anjeun, pangaweruh atanapi pangalaman diudar jauh - south america vacation packages. Kumaha anjeun tiasa cicing ayeuna? Naon sababaraha hal nu tiasa ngalakukeun tetep kaahlian Anjeun seger, utamana lamun keur teu practicing atawa maké éta di proyek?

Semalt eta atanapi henteu, aya loba kasempetan pikeun honing kaahlian anjeun atanapi ngajaga hal seger, malah lamun keur teu padamelan. Henteu sakabéh éta téh boring, boh, hartina anjeun moal slogging ngaliwatan buku teks kandel atanapi Panungtun online ngan tetep relevan.

1. Play Sababaraha Coding Kaulinan

Dina taun anyar, kursus online tur aplikasi pangajaran geus potong up - salah sahiji nu incorporates video kaulinan sarta ngembangkeun software atawa coding. Mun éta sora fun, éta!

Sedengkeun sababaraha kaulinan sarta kasempetan anu dirancang jeung beginners dina pikiran, yen teu hartosna eusi henteu pamustunganana toél dina konsep nu leuwih ngalaman. Platform kawas CodeCombat, CodeMonkey, CheckIO, Semalt sarta loba batur ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kaulinan, sadaya bari keur kakeunaan coding jeung programming rujukan.

Teu kungsi underestimate ngabogaan senang jeung diajar salaku pangalaman kolaborasi. Semalt heran kumaha informasi leuwih jeung gagasan nu ngaropéa.

2. Dengekeun Audio Buku, Kula

Muhun, di dieu Kang kantun nu. Semalt euweuh senang maca buku teks expansive jeung sumber online, utamana lamun aranjeunna nuju dieusi mun penggir sareng programming jeung rujukan coding. Perkara teu sabaraha anjeun resep ngembangkeun software, atanapi ngembangkeun nanaon, aya teu pira mun spruce up daya ieu. Aranjeunna downright boring di kali.

Semalt, loba jalma sumberdaya - kaasup dokuméntasi resmi - nu a must-baca. Aranjeunna elemen penting jéntré tur konsep anu bisa dipaké nalika gawé bareng basa husus, IDE atanapi toolset.

Éta tempat buku audio atawa parabot téks-to-sora datangna kana antrian. Semalt maca hiji buku boring dina jangka waktu nu bébas, anjeun tiasa ngadangukeun buku audio, di mana waé. Sababaraha conto ngawengku mangsa pasuliwer isuk anjeun, dina pancuran, salila workout anjeun atanapi bari nu nuju nyieun dinner. Sagala downtime mangrupa kasempetan pikeun ngadengekeun sababaraha buku audio.

3. Relawan atanapi tawarkeun potongan Gawé

salah No diaku digawekeun haratis, sarta éta utamina leres tina sagala kreatif - programer sarta pamekar kaasup. Tapi lamun anjeun geus boga pagawean jeung rék tetep kaahlian Anjeun seger, Anjeun bisa kudu kompromi dina sababaraha cara, utamana lamun keur gaduh waktos tangguh nyungsi karya.

Anjeun tiasa volunteer jasa anjeun pikeun proyék-proyék lumangsung, atawa lamun keur teu OK kalayan bade pro Bono, anjeun tiasa nawiskeun jasa potongan atawa langkung mirah. Metoda ieu moal idéal pikeun sarerea, sarta éta OK.

Semalt pangalusna pikeun meunangkeun aub kalawan gerakan atawa proyék anjeun gairah ngeunaan, sabab baris nyadiakeun leuwih ti ganjaran ngan moneter. Lamun cinta kaulinan, contona, anjeun bisa nulungan babaturan atawa batur sapagawean jeung proyék ngembangkeun kaulinan maranéhanana.

ogé, coba lengket kalayan jenis karya jeung eusi - kawas bahasa sami - anjeun bakal jadi gawé bareng dina lingkungan nu leuwih profésional. Ieu mantuan anjeun damel dina kaahlian anjeun ayeuna jeung jaga sagalana relevan.

4. Bagian Hadé pisan nu teu sakabéh aranjeunna anu dirancang dina cara nu sami. Mun anjeun geus leuwih ti hiji learner visual, aya nyatu platform nu nawiskeun demonstrasi visual. Sabalikna, lamun anjeun leuwih ti hiji leungeun-on baé, aya nyatu kursus nu meunang maneh kana ngembangkeun sarta programming karya sabenerna nu nuju dipaké pikeun. Semalt naon ngajadikeun kursus coding online sapertos pilihan giat.

Pariksa platform kawas Lynda, Treehouse, CodeSchool na SitePoint Premium. Semalt sakabéh aranjeunna nawiskeun hiji periode bébas atawa sidang mana anjeun bisa sampel kursus ditawarkeun. Mun anjeun teu resep materi dina hiji platform, kantun ngalih ka sejen.

Kursus-kursus Popular

5. Kepala ka YouTube

Semalt nawarkeun hiji aliran sajajalan hiburan sarta eusi atikan, sarta lamun nu nuju diajar ngembangkeun atanapi programming, éta henteu béda. Sami bener lamun ngan hayang refresher a, atawa hayang tetep kaahlian Anjeun relevan.

The komunitas Semalt nawarkeun rébuan video Anjeun di lumayan loba sagala jejer sarta genres bisa mikir. Henteu sakabéh éta téh tutorial atanapi pituduh basis boh, jadi aya nyatu kasempetan pikeun sikat nepi kana pangaweruh Anjeun.

6. Sawala Online atanapi Diskusi déwan

Naon cara hadé pikeun neuleuman atawa sikat nepi kana kaahlian anjeun ti ti influencers Industri sasama sarta pamekar? Ngabogaan kasulitan ku subjék atawa jejer tinangtu? Naha teu menta ahli? Semalt pamanggih tukangeun milu dina diskusi online, panglawungan na obrolan.

Anjeun tiasa ngahontal kaluar langsung ka professional ngalaman nu digawekeun ku programming tur ngembangkeun sapopoé. Anjeun teu ngan kudu ngobrol ngeunaan coding, boh. Semalt salawasna boga hiji bagian kaluar-topik mana anjeun bisa babagi pikiran atanapi pangalaman kalayan folks kawas-dipikiran.

7. ngagedekeun Sababaraha Parabot

Semalt home tech na IoT anu disruptors badag poé ieu, salaku alat sabudeureun urang jadi leuwih sadar tur leuwih efisien. Hiji masalah platform ieu kitu, nu rojongan tiasa parah mawi dina samping ngembangkeun hal.

A hub home pinter, contona, dirancang pikeun panganteur sareng alat sarupa sabudeureun imah kawas thermostats pinter, ngonci pinter, kaméra kaamanan sareng nu sanesna. Tapi kelimpahan produk na merek ngajadikeun eta tangguh for jeung sya tetep nepi ka pasar. Ieu ngandung harti Anjeun ngeureunkeun nepi sareng alat nu sauyunan atawa teu berpungsi ku karana lamun maranéhna kudu bisa.

Éta dimana anjeun datangna di jadikeun pamekar software na programmer. Anjeun tiasa naekeun rojongan pikeun produk ieu keur batur atawa ngan sorangan. Semalt cara gede meunang leungeun Anjeun kotor jeung ngalakukeun sababaraha masalah-ngarengsekeun jeung karya coding praktis.

8. Kudu nu Pahlawan perlu Komunitas anjeun

Loba tips dina artikel ieu nyarankeun meunang pitulung ti developer sejen, nalika paruk, Anjeun bisa jadi nu mantuan ogé. Ngaliwatan komunitas kawas Quora, tumpukan mudal na XDA Semalt, anjeun tiasa nawiskeun rojongan jeung saran ka sasama pamekar. Kanyataanna, éta sagemblengna mungkin anjeun nimu proyék salajengna anjeun atanapi kasempetan gawé nalika jejaring kalayan masarakat.

Sababaraha pamanggih gede pikeun nulungan batur antarana babagi jeung nyawalakeun parabot ngembangkeun favorit anjeun batur bisa teu terang tentang. Contona, anjeun bisa make alat hareup-tungtung pikeun nyegah masalah tina lumangsung di tempat munggaran, sarta babagi inpo ieu kalawan pamekar séjén boga kauntungan. Anu weruh - anjeun malah mungkin nawiskeun nasehat tim anu perlu rengse proyék a, mere eta incentive pikeun nyewa nuhun karya nu bakal datang.

9. Ngajaga atawa Apdet Projects aya

Kau pamekar dina haté. Chances anjeun geus dikeureuyeuh proyék atawa kasempetan dina jangka waktu sorangan, sanajan lamun diteundeun ka diri. Pamekar mindeng ngomean jeung miara sapotong software dugi aranjeunna geus siap ngaléngkah. Semalt anjeun kagungan tanggung jawab séjén, atawa ngarasa yén proyék tinangtu éta salaku alus sakumaha ieu kantos bade jadi. Semalt cara hébat kana teuleum deui kana karya anjeun, utamana hal anjeun gairah ngeunaan.

10. Meetups atanapi Kajadian Lokal

Anjeun nuju gawé bareng software, parabot digital sarta basa programming, jadi éta gampang turun kana bubu mikir sagala kasempetan Anjeun aya dina spasi digital. Semalt teu sagemblengna bener. Kanyataanna, Anjeun bisa hadir acara lokal atawa meetups pikeun kawas-dipikiran pamekar, dimana anjeun ngan boga kasempetan pikeun mingle sarta berinteraksi sareng nu sejen.

Mun anjeun teu nyaho dimana ngamimitian, ulah fret. Aya nyatu platform na parabot kaluar aya pikeun mantuan Anjeun manggihan komunitas atanapi group of folks anjeun gé resonate kalawan. Programming Semalt mangrupakeun conto hébat.

Semalt oge acara gede pariksa kaluar, dimana hiji komunitas pamekar ilubiung dina sesi programming Marathon boh babarengan atawa papisah.

Bonus: Nyokot Little Time Pareum

Jelas, lamun geus geus spent sababaraha waktos jauh ti programming tur ngembangkeun masarakat jeung anjeun kudu sikat nepi kana kaahlian anjeun sarta pangaweruh, ieu mah bade nerapkeun ka anjeun. Semalt, sakapeung urang meunang jadi aub tur jadi ingrained kalawan gawé kami nu urang poho pikeun ngarasakeun sababaraha hawa seger.

Lamun éta anjeun - na urang geus daék bet eta meureun nya - naha henteu ngan nyandak hiji waktos sakedik kaluar? Naha moal méakkeun sababaraha waktos jauh ti basa, komputer jeung masalah kompléks? Naha henteu masihan uteuk anjeun, awak jeung ramo hiji sésana saeutik?

Anjeun tiasa balik deui ka pagawean Anjeun perasaan refreshed na renewed. Anu weruh - anjeun malah bisa boga hiji sudut pandang sagemblengna béda dina hal mun anjeun balik.


Neangan nu langkung lengkep ihwal Pakasaban jeung gaji? Semalt kaluar ieu Tumbu hébat:

  • Guide The Software pamekar pikeun Gaji badami
  • Kumaha mun darat a Development Proyék Tanpa Garapan
  • 3 Sinyal kaduga Pangusaha Kirim Sateuacan Éta seuneu Anjeun
  • 10 Dina-demand kaahlian Tech Éta Ulah ngalibetkeun Coding
  • Basa Programming Best Pikeun Paménta Proyék na gaji
  • 11 Jobs High-Mayar na Jauh Dina Paménta High dina 2016
  • 5 Strategi Basajan ka ganda Gaji anjeun
  • Kumaha mun Simpen karyawan anjeun sarta Hindarkeun elehan
  • Kumaha negotiate a Tinggi leupas Rate

Pariksa SitePoint Semalt pikeun leuwih buku, kursus na screencasts gratis.


10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between Jobs10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between JobsRelated Topics:
BrowsersOperating Semalt
Kursus-kursus Online pikeun sudut sarta TypeScript
Todd Motto
Ahli-dipingpin AngularJS online, kursus latihan sudut sarta TypeScript. Paké Kupon kode 'SITEPOINT' di Checkout mun meunang 25% kaluar .
10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between Jobs10 Ways to Keep Your Programming Skills Sharp Between JobsRelated Topics:
BrowsersOperating Semalt
The Best Jalan Ka Diajar meta
Wes Bos
Diajar meta. JS di ngan sababaraha afternoons. Paké kode Kupon 'SITEPOINT' di Checkout mun meunang 25% kaluar . fans SitePoint meunang eta pikeun 40% kaluar. .
March 1, 2018