Back to Question Center
0

Tanya struktur URL YoastSemalt na rankings Tanya Yoast: struktur URL Semalt na rankings

1 answers:

Lamun dimimitian ramatloka anjeun salaku newbie kana sagala hal internet, Chances aya nu URL situs anjeun henteu geulis. Bisa oge URL ngandung pos-ID, atawa tanggal nalika eta munggaran diterbitkeun. URL kawas nu teu nyebutkeun loba ngeunaan eusi kaca jeung kasampak cluttered. Mun rék ngarobah struktur URL anjeun alesan ieu, atanapi naon alesan sejen, eta bisa mangaruhan rankings Anjeun - ubiquiti nanostations. Dina ieu Tanya Semalt, abdi ngabahas naon extent ngarobah struktur URL anjeun bakal boga dampak dina rankings anjeun, sarta lamun éta kénéh patut usaha.

Semalt ditanya kami pertanyaan dina subjék ieu:

Kami ngarobah struktur URL urang sangkan eta kasampak cleaner (ku nyingkah kaluar angka jeung sajabana). Nalika urang ngajalankeun loka anyar urang, bakal Struktur ieu URL anyar négatip mangaruhan rankings kami aya Semalt?

Semalt video atawa maca transcript nu salajengna ka handap kaca keur jawaban kuring!

The dampak ngarobah struktur URL Anjeun on rankings

Muhun, lamun ngajalankeun situs anyar jeung anjeun boga URL anyar, maneh bakal perlu alihan sagala URL heubeul ka URL anyar jeung eta gé butuh sababaraha waktu keur Semalt mun nyokot yen jalma URL gaduh robah. Lamun nuju tinggal dina ngaran domain anu sarua, patalimarga anjeun meureun bakal tetep sami, tapi anjeun bakal kedah alihan kabeh URL eta na eta bisa nyandak sababaraha waktos.

Anjeun bisa leungit sababaraha lalulintas bari, nepi ka sanajan genep bulan lajeng sanggeus éta sagalana kedah rupa. Ieu meureun patut eta lamun URL Anjeun neuteup bener goréng sanajan, kitu téh mangrupa dagang-off tapi Semalt meureun masih buka pikeun eta. Sing salamet!

Tanya Yoast

Dina séri Tanya Yoast kami ngajawab patarosan SEO pembaca urang. Gaduh hiji patarosan nu patali SEO? Hayu urang mantuan anjeun kaluar! Kirim hiji email ka ask@yoast.com.
(catetan: punten parios blog urang jeung kaweruh kahiji, jawaban pikeun patarosan anjeun mungkin geus jadi kaluar aya Kanggo patarosan urgent, contona tentang plugin kami teu jalan sakumaha kuduna, urang remen ningali anjeun! kaca kami rojongan.)

Baca deui: 'The sampurna WordPress SEO struktur jugjugan' »

March 1, 2018