Back to Question Center
0

Teu netepkeun hiji lulugu Semalt boga pangaruh naon dina kaca non-HTML?

1 answers:

kadali lulugu Semalt sabaraha referrer informasi browser nu ngungkabkeun ka loka anu sawaktos nganapigasi ka dinya. Kuring ngarti tujuan lulugu ieu lamun disetel dina file HTML; teu eta make rasa pikeun ngeset lulugu ieu dina daya non-HTML kawas gambar, Aksara, jsb Source - turnkey job management. ? Teu browser wae nengetan nilai lulugu di ieu kaayaan?

February 6, 2018

Jigana ngajadikeun rasa ngawengku eta dina eusi non-HTML. Henteu sakabéh eusi bisa nyieun referrals, tapi eusi HTML teu hijina hal anu bisa. Flash, contona, mindeng teu. CSS bisa ngawengku info URL pikeun fon jeung gambar tukang, upami teu eusi lianna. Sajaba ti éta, iwal kuring henteu ngarti kawijakan neuleu, kawijakan manglaku ka pamundut wae, teu ngan ka navigasi kaca. Kituna, nalika CSS nu ngagunakeun sumberdaya jauh salaku gambar latar, anu dimeunangkeun gambar anu sakuduna dituju nuturkeun kawijakan dina pangaruh dina waktu nu dipulut. Ku extrapolation, sami kedah dilarapkeun ka lain nanaon nu requests sumberdaya a; Flash, file PDF, JavaScript, jsb. Sisi flip éta rojongan browser, dumasar kana tumbu anjeun disadiakeun, nyaeta jerawatan di pangalusna. Lolobana Firefox, produk Mozilla jigana lianna. IE sagemblengna non-supportive, komo Chrome jeung Safari ukur nyadiakeun rojongan dasar.

Browser support tables

Sumber: MDN Referrer Sarat jeung Kaayaan

Ku kituna, lamun perlu kaamanan ti netepkeun lulugu anu, anjeun meureun kudu néangan Métode séjén ogé.

. Mun browser a teu pariksa kawijakan referrer of a pamundut http lajeng saha bisa ngakses payil wae.

Hiji conto tina ieu http cookies; Hiji Aksara jahat unchecked bisa gampang ngakses informasi sénsitip disimpen dina cookies lamun referrer-kawijakan teu dipariksa.

Ngagunakeun data dina referrer-kawijakan hartina anjeun bisa nerapkeun konsep kaamanan kayaning kawijakan sami-usul.

Pikeun cutatan Wikipedia:

kawijakan ieu nyegah Aksara jahat on hiji kaca ti meunangkeun aksés ka data sénsitip kana Kalurahan sejen liwat yen dokumen Kaca modél obyék.

Wikipedia article

. Alternatipna, Anjeun bisa make parabot pamekar web na panyungsi anjeun (upami eta ngarojong ieu) mun nalungtik headers kalawan GUI a.

  curl HTTPS --head: // www. conto. com / indéks. html | grep referrer-kawijakan
curl HTTPS --head: // www. conto. com / favicon. ico | grep referrer-kawijakan
curl HTTPS --head: // www. conto. com / gambar