Back to Question Center
0

5 Alat Éta Semalt ngajak Ka Saban Dimimitian Blogger

1 answers:

Ku kituna anjeun geus dimimitian blog anjeun. Gening! Meureun rék nyieun hirup kalawan éta,atawa meureun anjeun ngan hoyong bagikeun tayangan ti pakansi panganyarna Anjeun ka babaturan nakulawarga. Jalan, aya loba cara anjeun tiasa ngadamel blog anjeun neuteup Heboh sarta profésional.Julia Vashneva, Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, ngajak parabotanu penting pisan pikeun saha who wants to ngajalankeun blog a - telemedicine online.

1. Proofreader

Spellcheck téh saé, tapi teu salawasna bener. Gumantung kana platform blogging Anjeun(Blogger, WordPress, jsb), anjeun teu bisa boga fungsi spellchecking pisan. komolamun pikir tulisan anjeun sarta grammar aya di tara jeung dunya nyakola, pamiarsa bakalperhatikeun sagalana nu teu sampurna. Dina hal ieu, I nyarankeun Grammarly. Grammarlymangrupakeun plugin bébas, anu geus dirancang pikeun tulisan praktis. Eta otomatis cek sadayanatina tulisan anjeun duanana kasalahan umum tur canggih lajeng nawarkeun bongbolongan on cara ngalereskeun aranjeunna.

2. Gambar Kamus

Anjeun kudu boga sumber mana anjeun bisa meunang gambar alus-pilari haratis. urang hirupdina masarakat visual, sarta nalika jalma baca online, maranéhna nyangka ningali kelir sartagrafik..Lamun balik pikeun hal munggaran nu manggihan di Google, anjeun bakal ngajalankeun résikomuatkeun aranjeunna illegally. Warta alus nyaeta anu aya situs kaluar aya nu tiasatulung! Morgue File jeung Wikimedia Commons anu dua tempat dimana Anjeun tiasa ngundeurpoto stock haratis tanpa idin aman tina fotografer.

3. Calendar atanapi Nu Ngarencana

Jalma kawas blog diropéa rutin. Pamutahiran nu sering hartosna a badag tur leuwihreadership devoted, nu hartina publisitas jeung kasuksésan pikeun blog anjeun. palingahli nyarankeun ngamutahirkeun blog anjeun sahanteuna tilu atawa opat kali saminggu - tapilamun teu rencanana tulisan anjeun dihareupeun waktu, anjeun bakal ngajalankeun kaluar gagasan! sababarahablogger resep almenak kalam-na-kertas tradisional bari batur anu pembuatan rupaspreadsheets dina komputer. Jalan, pastikeun Anjeun tiasa spasi kaluar sakabéhtulisan anjeun pikeun sababaraha minggu hareup sangkan nu moal ngajalankeun low on eusi!

4. Keyword panalungtik

Kecap Konci, SEO, sarta tag bisa disada kawas mumbo-jumbo ka blogger anyar, tapidiajar aranjeunna tiasa catapult blog anjeun ka luhureun hasil search engine.Gagasan inti balik SEO (optimasi search engine) ieu picking kaluar nukecap urang bakal milari lamun maranéhna ditéang blog anjeun. Salaku conto,artikel ieu bakal mibanda konci kawas "blogging" "optimasi blog", jeung sajabanaIeu mangrupakeun ide nu sae pikeun mibanda kecap ieu terus-terusan dina artikel anjeun ku kituna pilarianmesin bisa manggihan éta leuwih gampang. Bari paling platform blog ngawengku cara pikeuninput konci sorangan, parabot kawas Nu Ngarencana keyword Google tiasa némbongkeun sabarahajalma néangan konci anjeun dina dasar poean, jadi Anjeun bisa manggihan nu leuwih pang populerna.

5. Analytics

Kitu deui jeung samping tech mahluk, parabot analytic kawas Google Analytics bisaeunAnjeun sabaraha urang dilongok blog anjeun kiwari, atanapi minggu panungtungan, atanapi naon. ogénempokeun sabaraha pamiarsa kapanggih situs anjeun sarta naon istilah pilarian nu pang populerna, Anjeunogé bisa diajar tulisan nu meunang paling perhatian. Bari analytics anugeulis has dina blogging platform kiwari, pastikeun anjeun ngartos sadayana fungsitina alat ieu ku kituna anjeun bisa lagu readership anjeun sarta diajar damel naon blog anjeun nangtung kaluar.

Blogging tiasa hobi Anjeun hébat sarta profesi nguntungkeun, tapi ngajalankeun blog a,memang, merlukeun loba usaha. Ti pangalaman Semalt , parabot katuhusakitu legana bakal ngurangan waktu learning sidang-na-kasalahan anjeun sangkan anjeun bakal loba gampang balik lempeng ka luhur.

November 27, 2017