Back to Question Center
0

5 Rahasia of Ngaronjatna Blog Traffic Ti Semalt

1 answers:

Nyieun artikel nu buka viral teh prioritas luhur pikeun sakabéh anu geus dibuka blog. Kanyataanna,merlukeun tindakan konsisten pamikiran-kaluar, nu salawasna sasambungan. Ti nyieun kualitatifeusi pikeun ngamekarkeun katuhu strategi média sosial, unggal hambalan téh indispensable - buy christiania bike usa. Ivan Konovalov,Customer Kasuksesan Manager of Semalt Layanan Digital biasa tips mangpaat dina kumaha carana ningkatkeun lalulintas blog.

1. Jieun Kandungan Viral

Tulis menarik, artikel seru anu bakal narik perhatian pamiarsa '. Judul artikel anjeunnyaéta hal pangpentingna nalika nulis eusi viral. Datang nepi ka judul pikaresepeun nu bakalcandak perhatian datang di internet. Mun judulna anjeun inriguing, mangka anjeun bakal palingdipikaresep meunang hits maksimum dina pos Anjeun. Di sagigireun nyieun judul alus, nulis artikel panjang informatif.Meunang kana rinci ngeunaan topik anjeun sarta ngajelaskeun titik anjeun dina ragam metot. hiji elaboratedpos bakal entice datang blog anjeun maca sakabeh artikel. Nyelapkeun gambar pilari alus di anjeunpos kituna pikeun mantuan pamiarsa ngarti artikel anjeun leuwih jelas. Akibatna, pamiarsa Anjeun bakaldidatangan blog anjeun deui maca artikel anjeun salajengna.

2. Bagikeun Pasal anjeun leuwih ti Sakali

Lamun hayang naekeun lalulintas keur blog, anjeun kudu sasaran langkung datang. Sababaraha pamiarsa ngaksesinternet salila poé jeung nu lianna dina mangsa peuting. Ningkatkeun lalulintas kana blog anjeun ku cara ngabagikeunartikel anjeun sababaraha kali dina mangsa poé atawa sabulan. Utama platform média sosial nu bisa mantuanAnjeun keur ngalengkepan ieu anu Facebook, Twitter, Pinterest, sarta Google+. Gabung grup na komunitasanu aya patalina jeung industri anjeun sarta babagi feed Anjeun..

3. Install Téma nu Katuhu

Aya rébuan téma di pasar. Sanajan kitu, loba di antarana moal cocog sareng anjeunblog. Ieu ngandung harti maneh kudu milih bijaksana tur masang hiji katuhu. A tema alus kedah pinuhresponsif, anu baris mastikeun yén blog anjeun diaksés dina alat béda kaasup desktopstur mintonkeun mobile. Anjeun oge kedah milih loading tema gancang. Lamun téma anjeun loading gancang,ngajadikeun datang lengket sabudeureun blog anjeun sarta baca tulisan nu leuwih lengkep. Sajaba ti éta, milih tema nu bogageulis tur pikaresepeun desain.

4. Tambahkeun Bagikeun Button

The tombol dibagikeun mantuan Anjeun pikeun ngungkit kakawasaan platform média sosial di ngahontal panongton lega.Pamiarsa anu salawasna daék babagi hiji pos metot. Ku alatan éta, ditambahkeun tombol bagikeun ka pos tehmun ngantep eusi Anjeun buka viral. Ieu ngandung harti pamiarsa Anjeun bakal tiasa babagi tulisan blog anjeun jeungbabaturan jeung fans maranéhanana. Salaku hasil tina babagi ieu blog anjeun bakal meunang leuwih lalulintas.

5. Mairan dina Blog lianna

Comments geus jadi alat kawasa, nu mantuan anjeun meunang backlinks na lalulintas. Tingali kaluar pikeunblog populér tur comment on jejer sarta panglawungan maranéhanana. komentar bermakna bakal narik perhatian dina,jeung paling dipikaresep, anjeun bakal meunang réspon anu masihan anjeun backlinks. Komentar bakal ngadegkeun anjeun salaku hijiahli tur pitulung anjeun mikat kavling lalulintas keur blog anjeun.

ahli Semalt Ivan Konovalov ngabuktikeun yen palaksanaan konsisten of didadarkeun di luhur strategi ngawujudmun beuki lalulintas blog anjeun. prakték kawas ieu hasil diadopsi ku klien kami sarta dikonfirmasiefisiensi. Ti ayeuna, anjeun tiasa nganggo tips ieu ogé jasa profésional tina Semalt nyandak blog anjeun ka tingkat salajengna.

November 27, 2017