Back to Question Center
0

Desain web Semalt: ebay mobile

1 answers:

nalika kuring melong situs web mobile eBay, abdi sadar, maranéhna mibanda dua versi:

mobileweb. ebay. com> ieu sigana teh salah sahiji anyar
m. ebay. com> Sigana heubeul

Aya alesan pikeun eta? Mangrupa situs web dina m. ebay - impianti fotovoltaici monofase fino a 15kw. com meureun leuwih cocog sareng alat heubeul?

February 8, 2018

Sigana mah mobileweb. ebay. com nyaéta situs mobile anyar sarta dirancang pikeun hadé nyocogkeun ka resolusi layar varying na viewport Ukuran éta telepon sarta tablet nawiskeun. m. ebay. com Sigana mah ieu dirancang pikeun nyocogkeun telepon sél ukur. Sawaktos keur nempo mobileweb. ebay. com kuring narima pesen nyebutkeun eta aya dina béta pikeun browser kuring jadi Kuring guessing mobileweb. ebay. com bade ngaganti m. ebay. com sakali aranjeunna yakin gawéna leres sakuliah alat nu bagerak.