Back to Question Center
0

Semalt: Dupi éta mungkin mun nuduhkeun gambar luar akar domain?

1 answers:

Kuring boga ramatloka kalawan struktur file saeutik kawas kieu .

     / webroot / folder1 / utama - php, css jsb file di dieu
/ Webroot / folder1 / data / gambar - gambar di dieu    

Kuring. e. www - poppy b. mydomain. com / indéks. php baris nunjuk kana file di / webroot / folder1 / utama /

Sarta, contona, dina. CSS aya bisa jadi hiji rujukan ka gambar kawas kieu

     kasang tukang: url (. / Data / gambar / sprite1. PNG);    

Éta henteu picking up gambar. Kuring nebak ieu kusabab dina . / hayang balik nepi tingkat hiji tapi website nyangka na di garut geus kitu eta cant buka nepi?

Dupi ieu normal, atuh geus ekspektasi ieu lumangsung? Atawa aya cara buleud eta?

(I nyaho kuring bisa mindahkeun gambar salaku sub-directrory of utama tapi boga kavling google Kotak peta gambar jsb di dieu jeung ieu bakal nyieun cadangan susah jeung Abdi kedah ngarobah sakabeh abdi Aksara generasi kotak jsb. )

Kuring panginten ngarah ka domain di / webroot / folder1 / jeung lakukeun hiji. htaccess nulis balik ka cicingeun buka / webroot / folder1 / utama tapi couldnt meunang ka dianggo.

February 10, 2018

aya jalan ka nuduhkeun jalma file gambar ngaliwatan HTML atawa CSS. Anjeun "web root" eta / webroot / folder1 / utama / - nu folder on server pakait jeung akar domain Anjeun. Jadi file dina / webroot / folder1 / utama / halaman. html dina server anu Diakses ping http: // conto. com / halaman. html .

Sagala handap polder utama diaksés masarakat awam maké domain anjeun, bari sagalana luhur yén dina server teu.

Solusi paling luyu pikeun anjeun anu keur mindahkeun gambar folder handapeun map utama , abdi. e. kitu éta dina / webroot / folder1 / utama / gambar / . Lajeng gambar bisa referenced ti stylesheet kalayan url ( "/ gambar / file. jpg ") (catetan nu ngarah slash on URL).

Aya alesan nu bisa hayang tetep file luar akar web, kayaning kaamanan. Pindah file aplikasi Anjeun aya nyegah eta tina kantos keur diasupan masarakat awam bisi of a misconfiguration server (rada langka).

Anjeun oge bisa rék ngawatesan pamaké pikeun nempo koropak nu tangtu - kode samping server kawas PHP kedah tetep bisa ngakses payil. Anjeun bakal nempatkeun payil luar akar web tur boga URL publik (e. g. a Aksara PHP) nu cek idin jeung fungsi file lamun diwenangkeun.

Éta henteu picking up gambar. Kuring nebak ieu kusabab. / Hayang buka nepi tingkat hiji tapi website nyangka na di garut geus kitu eta cant buka nepi?

bener. URL relatif keur ngumbar ku klien, moal server.

Lamun éta mungkin lulus . / mun server jeung kabur akar dokumen lajeng wae file dina server bakal sadia pikeun sagala klien HTTP. Ieu bakal jadi masalah kaamanan serius.

Dupi ieu normal, atuh geus ekspektasi ieu lumangsung?

Sumuhun

Atawa aya cara buleud eta?

ngalaan gambar dina URL wijaksana. Anjeun bisa make (nyandak Apache HTTP sabagé conto) Alias ​​ nepi ka ngalaan anu diréktori luar akar server ka URL a, atawa ngagunakeun link simbolis, atawa Anjeun ngan bisa mindahkeun file ngarah aya di handapeun akar server.

Robah URL anjeun ngalirkeun ka klien pikeun nunjuk ka URL anyar anjeun geus nyetél pikeun gambar.

Anggap tangka simkuring ngaraos bener lajeng struktur anjeun kawas kitu:

/ webroot / folder1 / utama / indéks. php
/ webroot / folder1 / utama / gaya. CSS
/ webroot / folder1 / utama / data / gambar / sprite1. PNG

Mun ieu hal nu lajeng gaya ieu ogé kaasup dina akar jadi maké . / sabenerna bakal nyandak anjeun / folder1 / data / gambar / sprite1. PNG tinimbang / webroot / folder1 / utama / data / gambar / sprite1. PNG ogé kusabab taun akar anjeun teu butuh / di mimiti jeung kedah ngan bisa kaasup nalika bade nepi tingkat hiji. Jadi CSS Anjeun kedah dianggo sareng di handap:

  latar: url ( 'data / gambar / sprite1. PNG ');