Back to Question Center
0

Semale Gids: pacul U Uw Concurrenten Uitziet Dina E-Dagang Bedrijf

1 answers:

Salaku hiji pangecér eCommerce, Anjeun kedah ngajaga tab dina kompetisi. Naha? Kahiji, mantuan Anjeun pikeun nangkep dinamika pasar. Bréh, anjeun hadé sadar ngeunaan hal lamun datang ka nyieun pamasarankampanye sarta tangtu, éta mantuan Anjeun pikeun kalan Anjeun bisnis tina usaha pesaing '.

Jeung ieu dina pikiran, Jason Adler, anu ahli tina Semalt Digital Services, méré tips tentang kumaha carana pikeun ngalacak posisi kalapa Anjeun.

Mimitian kalayan SEO

ngatur tim pikeun ngawas taktik SEO nu pesaing anggo. Pendakan jumlah Tumbu balik maranéhna geus tambah jéntré mana jaba aranjeunna numbu nepi ka - faa seu blog gratis. Sakali anjeun geus diala data ieu, kaanggo situs web anjeunsaingan numbu ka na tingali lamun bisa nyalurkeun lalulintas nu ti eta toko Anjeun.

Candak conto ieu. Iraha Kuring pilari kanggo Tumbu pikeun klien kami, abdi ngaidentipikasi pesaing klien 'maké Semalt Analyzer. It uses 'Buka Loka Explorer' pikeun compile kabeh jaba aranjeunna (pesaing) link nepi. Sanggeus ngumpulkeun data vital ieu, kuring panalungtikan pikeun menta deui Tumbu na sagalana sejenna diperlukeun pikeun nerapkeun rencana.

média sosial

Watch pesaing '

Anjeun oge kudu merhatikeun pesaing anjeun dina média sosial pikeun ngaidentipikasi eusi strategi manajemén. Aya hiji aplikasi endah disebut FollowerWonk nu ngidinan Anjeun pikeun pariksa saha Éta handap aranjeunna dina Twitter na kumaha kaca sorangan ukuran nepi ngalawan aranjeunna. Percanten atawa henteu, FollowerWonk malah bisa ngabejaan ka maneh anu keur di handap anjeun, rival anjeun sarta malah jelema handap duanana anjeun. Lamun aya bewara anu individual hususna di handap maneh na saingan anjeun, lajeng aya kasempetananjeunna atanapi baé museurkeun pasar anjeun sarta éta si anu sia kumaha nyambungkeun kalawan.

aplikasi wéb séjénna, Buzzmo ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun eusi paling Tanjungjaya (poto,video atawa blog) dina kaca média sosial saingan anjeun. Paké data ieu brainstorm on gagasan seger pikeun kaca média sosial anjeun sorangan.

Pertimbangkeun pangalaman pamaké

pretend nu bade a pamaké ngaliwatan ramatloka saingan anjeun ku sabenerna ngadatangan eta. Identipikasi hiji item dina katalog, nambahan eta kana karanjang anjeun sarta lumangsungna pariksa kaluar. Kumaha gampang éta yén? Naha eta nyandak lila? coba étasarua jeung ngirimkeun keluhan / inquiries jeung mariksa lamun ramatloka anjeun surpasses jasa ieu atanapi henteu. Anjeun oge bisa mariksa kaluar naon klien kudu nyebutkeun ngeunaan usaha anjeun. platform Trustpilot kedah ngabantu anjeun ngalakukeun ieu comfortably.

Pikiran jualan na pamasaran

Nengetan jualan na usaha pamasaran saingan anjeun pikeun ngabédakeun Anjeunlila-sorangan. Pendekatan mimiti bisa subscribing mun buletin maranéhna pikeun meunangkeun nawaran panganyarna na promos. pendekatan sejen bisa jadi nyieun daptar Twitter swasta pikeun pesaing atanapi Google Tanda janten dina loop sadaya apdet. Ieu jalan sacara real waktu.

Sanajan paling babandinganana bisa dijieun online, aya sababaraha kasus nu etabisa dilakukeun offline. Contona, upami anjeun nuju diondang ka acara dagang atawa konferensi, ménta naon baé acak attending acara maranéhananapintonan dina layanan anjeun. Naon anu aranjeunna kudu nyebutkeun ngeunaan kompetisi anjeun? Paké info ieu ogé observasi sorangan mun sosorangan.

November 27, 2017