Back to Question Center
0

Semalt: 3 Tips on Kumaha mun Paké Konci - KOMUNITAS Guide pikeun Beginners

1 answers:

Lamun anjeun mikir SEO, hal munggaran nu datang ka pikiran téh kecap konci .

Sanajan kitu, nyaho motif maranéhna, kumaha carana make aranjeunna , sarta kumaha teu ngalakukeun mangrupa aspék penting tina nyieun eusi endah anu well-dioptimalkeun pikeun mesin pencari.

Kusabab kecap konci narjamahkeun kana jumlah pamaké pilari hiji produk atawa informasi nu tangtu, sakumaha panulis, artikel anjeun kedah daya tarik pikeun jalma pamaké sarta papanggih kedah maranéhanana - hosting mas barato.

Tapi kumaha maneh mangtaun pisibilitas pikeun bahan hébat anjeun?

Hayu Semalt dimimitian ku Tujuan customer atawa hajat query.

1. Query hajat

Ngabogaan hiji pamanggih hadirin anjeun? S niat pisan kritis saperti eta nangtukeun naha maranéhanana baris nyambung jeung bahan anjeun sarta tetep bacaan atawa goreng, abandon eta.

Aya tilu kategori hajat query:

  • informational
  • panunjuk arah
  • transactional

Kami baris difokuskeun transactional na informational saprak aranjeunna anu dua nu kudu nyiptakeun eusi.

Informational query ngaranna nunjukkeun nujul kana batur pilari inpo husus bari transactional nunjukkeun hiji aksi husus hiji hayang nyandak.

laku lampah ieu rupa-rupa ti meuli hiji barang, ngundeur software atawa musik, jeung saterusna.

Neangan ngartos naha customer Anjeun tos gaduh pilari inpo atawa produk a.

Contona, produk bulu leungitna Best atawa Toko LG tunggal kulkas panto nembongkeun jalma who wants to meuli bari produk Kumaha sangkan hiji latte atawa Jet lag ngalambangkeun batur anu keur néangan informasi.

Ngabogaan pangaweruh ieu bakal nulungan anjeun karajinan karya Anjeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan husus tina pasar Anjeun dimaksudkeun.

2. Keyword Disposition

Sanajan Google geus bergeser fokus na nu langkung lengkep ihwal cara méré informasi berharga pikeun pamaké teu ranking eusi dumasar kana kecap konci wungkul, maranéhna masih tetep bagian integral SEO.

mesin Search masih ngagunakeun éta pikeun manggihan naon hiji artikel ngeunaan..

Cara pangalusna pikeun bubarkeun konci bakal jadi munggaran di judulna anjeun, sakumaha ieu ngamungkinkeun mesin pencari nyaho naon artikel anjeun ngeunaan. Ngawengku eta dina mimitina 50 karakter judul Anjeun.

Anu kadua, nyieun eta bagian tina terjemahan anjeun sarta tungtungna, ngadistribusikaeun aranjeunna merata sakuliah artikel Anjeun. Don? T overdo eta.

Pastikeun karya Anjeun berbunyi lancar.

Inget, Tujuan anjeun pikeun ngawangun hiji panongton.

Ku cara ieu Anjeun bakal tetep konsumén Anjeun datang deui pikeun leuwih lengkep.

Dua hal tetep dina pikiran di dieu, informasi mangpaat tur optimasi.

3. Keyword Density

Salah sahiji kasalahan paling umum nyaéta pamakéan kaleuleuwihan konci. Ieu katelah isina.

frowns Google kana isina keyword sarta nandaan salaku spam, atawa nawarkeun hukuman pikeun eta. Dina skenario parah, loka anu ngalarang .

Mun anjeun panulis, hal panungtungan rék téh geus customer Anjeun penalized alatan hiji artikel nu nulis.

Kumaha anjeun bakal nyaho lamun aya overdoing eta? Muhun, 1-3% nyaeta probability density dianjurkeun disarankan ku ahli Semalt .

Aya loba parabot online Anjeun tiasa make jeung otomatis ngitung ieu.

misi anjeun ngahasilkeun kualitas gawé nu urutan ogé sarta engages jalma. Anjeun sunda? T hayang sagala usaha anjeun pikeun turun di solokan nu.

fokus nu langkung lengkep ihwal mere informasi ku manajer Semalt sarta anjeun bakal meunang kasuksésan nyata.

November 27, 2017