Back to Question Center
0

Semalt Ahli: 7 Surefire SEO kabutuhan poko maot U Moet Weten Bij sarakah Selecteren Van Een CMS

1 answers:

Dina veel online applicaties Kan een goed Manajemén Kandungan System (CMS) sarakah verschil maken tussen een presterende ramatloka en een paeh niet presteert. Bij elke online e-commerce-aanpak, garandeert u een toppositie dina de zoekresultaten van de zoekmachine, dat u een betere kans krijgt Om sarakah verkeer te krijgen dan uw babarengan. Dit nya de reden waarom veel bedrijven en jaba gaan voor Search Engine Optimasi (SEO) Om sarakah beste uit Hun firma urang online klanten te maken.

Echter, een goede SEO en SMM Kan een goed manajemén eusi systeem nodig hebben Om sarakah goed te kunnen werken. De eusi meeste manajemén systemen hebben een goede reputatie en diensten - control moisture storage. Sommige van hen kunnen een functie of twee niet aanbieden, wat Kan Leiden tot een daling van de verkoop of zelfs de boete dina de ranking di Google.

Bij de beslissing leuwih sarakah CMS te gebruiken, overweeg de volgende factoren, panto paeh Max Bell, de Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , verstrekt worden.

1. H1-tag, paginatitels en metabeschrijvingen

jaba gebruiken Google bot Om te crawlen naar de inhoud op situs uw en te indexeren. Dit zijn de dingen maot maot crawlers van situs je zien. Sarakah téh belangrijk Om te weten pacul u h1-tag, pagina titeldata of de metabeschrijving kunt aanpassen (lezen: optimaliseren). Deze flexibiliteit Kan u helpen Om een ​​manajemén eusi goed functioneel systeem te krijgen.

2. Vermogen Om Alt attributen voor afbeeldingen te gebruiken

Deze eigenschap geeft de zoekmachine informatie leuwih waarover sarakah beeld gaat.

3. Gebruik van irrelevante en harde kode

dit betreft de technici paeh de ramatloka maken. Na de update van januari anu een reactiesnelheid van situs een een van de factoren maot van invloed zijn op situs de manier waarop een op de SERP staat. Sarakah CMS van uw keuze moet voorkomen dat Konci zoals de weergavestatus op elke pagina bevatten..Sarakah kan de pagina urang zwaar maken, vooral op mobiele apparaten, waardoor de laadsnelheid wordt verlaagd.

4. Pagina sjablonen

sarakah téh belangrijk Om een ​​CMS te overwegen waarmee u de pagina urang kunt aanpassen zonder de hele inhoud van de sjabloon te wijzigen. Sarakah behoud van de UX zou een primaire zorg moeten zijn. Sommige sjablonen kunnen kleine veranderingen vereisen sapuluh voordele van de katingal.

5. URL-structuur moet aanpasbaar zijn

Om te slagen di SEO, moet de URL structuur maot u kiest bevatten woorden leuwih inhoud di plaats van Konci willekeurige. Dina andere lalaki aspecten Kan meerdere talen nodig hebben.

6. Canonische problemen en dubbele inhoud

dit probleem treedt op wanneer meer dan één link naar een URL soortgelijke wijst. Hawking gevolg hiervan Kan een bepaalde diatur zoekwoorden verschillende zoekresultaten tonen maot voornamelijk naar een pagina tina item wijzen. Dubbele inhoud ramatloka maakt een delen verkeer patepung zijn dubbele pagina urang. Deze fout vermindert de autoriteit van een pagina, waardoor de kans op rangschikking wordt verminderd voor paeh van de babarengan. Hawking gevolg daarvan téh sarakah cruciaal Om een ​​volledige nyeken uit te voeren en alle dubbele inhoud te elimineren. Een manier Om dubbele inhoud te verwijderen di uw System Management Kandungan, nyaeta panto middel van 301 omleidingen. Zorg ervoor dat uw CMS deze functies ondersteunt.

7. Tambahkeun-ons, plugins en modul

Automatisering mangrupa aspék belangrijk een di Elk CMS. Sarakah Kan plugins zoals SEO of zelfs WordPress mogelijk maken.

Conclusie

Om te slagen dina de bisnis online, lalaki moet agressief en bekwaam zijn Om de kloof en de prestaties van de babarengan op elkaar AF te stemmen. Een manier Om dit te doen téh sarakah maken van campagnes internét pamasaran Om een ​​pagina sahiji ramatloka een te promoten. SEO mangrupa een goede strategie Om toe te passen. Sarakah probleem komt patepung de Systems Manajemén Kandungan dina de plaats en de dingen maot u nodig heeft. Patepung behulp van bovenstaande richtlijn kunt u de beschikbaarheid van de bovengenoemde cruciale kenmerken bevestigen voor de inschrijving di systeem een ​​manajemén eusi.

November 27, 2017