Back to Question Center
0

Semalt Ahli Di Inféksi The, Spyware Jeung Malware Kaamanan Guide

1 answers:

Malware (istilah kanggo program malevolent) mangrupa aplikasi dimaksudkeun pikeun nembus atawa ngarugikeun PC di henteuna assent Anjeun. Malware incorporates cacing, inféksi PC, stallions Trojan, spyware, scareware sarta éta mung ujung gunung es nu. Bisa jadi aya dina situs na seratan atanapi katutupan up dina dokumén diundeur.

Hiji pendekatan idéal pikeun abstain ti lalaki kacemar nyaéta pikeun ngajalankeun hiji mumusuhan santun ka program inféksi safeguarding, ngalakukeun outputs intermittent pikeun spyware, abstain ti ngetok dina sambungan email curiga atanapi situs - hatinators for melbourne cup fashion. Jadi anu jadi meureun nya, seniman con anu tricky: ayeuna lajeng malware anu cunningly masked salaku hiji email ti pendamping atawa situs mantuan. Mémang, sanajan nu paling ati pamaké web meureun bakal meunang virus sooner atanapi engké.

Dina ati kasempetan anu eusina, aya loba ongkos program campur bébas diaksés ngaktipkeun anjeun ngévakuasi eta. Igor Gamanenko, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , mangrupa daptar sababaraha handapeun.

Scareware:

Anjeun keur ngotéktak, sarta sakabéh hiji kasar nu layar pilari asli muncul tur notices anjeun aya hiji masalah dina PC Anjeun, contona, 'PC Anjeun bisa jadi kacemar ku aplikasi spyware nyeri pisan. expulsion ajakan anu diperlukeun. Pikeun nalungtik, klik 'Sumuhun ". Anjeun teu nyaho naha éta asli atawa henteu, jadi nu pendekatan anjeun ngadopsi? Kudu cautious, ieu bisa jadi scareware.

Spyware:

Ieu monitor layar tur gathers data ngeunaan anjeun, PC Anjeun kitu oge sareng propensities Anjeun perusing tanpa assent- Anjeun keur bagian paling, ngamajukeun tujuan. Éta ogé bisa ngumpulkeun data tina naskah alamat anjeun na malah konci Anjeun.

Inféksi:

aplikasi Malware nu bisa ngayakeun réplikasi didinya jeung taint PCS béda.

program FREE Antipirus

The program dibéré bareng ngajalankeun konsistén kaluar tina tetempoan, shielding PC Anjeun ti kontaminasi.

Avast

A program antipirus bébas biaya didominasi kalayan ngalawan spyware, mumusuhan jeung rootkit tur padet timer kaamanan entailed.

avg FREE

Ngalawan aplikasi Inféksi ti Grisoft nu alami shields PCS tina inféksi ku méré informs database inféksi merenah tur aman.

Microsoft Kaamanan kabutuhan poko

Ieu nyadiakeun kaamanan lumangsung nepi komputer nu ngajaga ngalawan inféksi, spyware, sarta aplikasi malevolent béda.

Sandboxie

Jieun hiji bagean aman on PC Anjeun keur web leuwih aman perusing kalayan aplikasi haratis ieu. Ieu mangrupa alat rongkah pikeun klien dimekarkeun salajengna.

serbaguna Kaamanan

Ka mimitian ku, mastikeun maneh ngawanohkeun program panganyarna nu refreshes kerangka kerja Anjeun. Ieu remen ngasupkeun apdet kaamanan sarta jaminan pikeun mantuan mastikeun gadget Anjeun. Resmina kacemar? Ngalereskeun eta.

spyware FREE / ngabasmi Apparatuses

Aplikasi dibéré bareng examines kerangka anjeun malware, wrecking sagala contaminations eta bisa manggihan.

SUPERAntiSpyware

A ongkos bébas eradicator malware anu ogé nyokot makéna dina rootkits, cacing, spyware, parasit, jeung adware.

Malwarebytes

Hiji software exceptionally terhormat tur suksés anu sadar tur expels scareware jeung malware tina PC Anjeun.

November 28, 2017