Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngajelaskeun beda antara Desktop SEO Jeung Mobile SEO

1 answers:

Dina marketing digital, paling strategi SEO ulah nganggap alat nu datangpake pikeun ngahontal website. Paling usaha gancang poho ngaoptimalkeun jaba maranéhanana pikeun pagelaran handphone lamun mawa kaluar maranéhnangembangkeun ramatloka. studi panganyarna geus ditémbongkeun yén telepon sél nu ngaganti desktops di surfing internet di rate 4%. Saterusna,jauh tina lalulintas search engine datang ti ponsel, moal desktop PC Éta kawas sateuacan - company application.

Sababaraha usaha anu nyokot up kaunggulan ieu eusian celah pasar. Contona,paling individu ngagunakeun telepon sél pikeun ngotektak internet. Dina Januari taun ieu, Google nerangkeun yén salah sahiji cara algoritma maranéhnaurutan jaba aya cara kumaha situs mobile anu ngarespon.

Search Engine Optimasi ngalibatkeun ngaronjatna pisibilitas sahiji ramatloka a online.mesin pencari anu milu dina proses ieu. Kalolobaan kriteria maranéhna ngawengku nyieun situs web ramah mobile. Ti developer web urangpoint of view, paling taktik SEO for jaba ramah mobile dianggo sagemblengna béda ti sabaraha versi desktop jalan.

Mobile SEO mah béda ti SEO desktop has. The ahli tina Semalt Digital Services, Ross Barber ngécéskeun aspék diferensiasi ieu.

  • Lokalisasi hasil..Google ngahaja tempat hasil lokal luhur keur mobilealat. enhancement Hal ieu ngajadikeun SEO lokal sampurna cocog pikeun ramatloka mobile. maluruh geo-dirobah bisa ngahontal alat nu bagerak gancang tiaranjeunna meunang ka desktops. Dina waktu nu sarua, pendekatan sarupa dina desktop bisa ngakibatkeun jadi gaduh panulisan eusi dina sababaraha domain. Hasilna, palingpausahaan malire bédana ieu. Najan kitu, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina ieu ku maké domain canonical pikeun ramatloka desktop Anjeun. Dina waktos anu sasarengan,optimizing eusi dina situs mobile anjeun bakal balikkeun link anjeun sarta otoritas kaca ku 301 alihan.
  • Telepon-to-aksi tombol pemetaan. Paling pamaké ramatloka buka ramatloka pikeun informasi atawapameseran. ponsel merlukeun badag dipisah kaluar tombol. fitur ieu ngamungkinkeun pamaké smartphone teu boga gangguan kalayan layar toél maranéhnainput. Sanajan kitu, a kursor mouse tiasa kalan Tumbu raket-dipisah teras klik unggal appropriately.
  • Kandungan. Dina unggal tugas pamasaran digital, kecap konci na kandungan anu gagasan utama.Search Engine Optimasi revolves sabudeureun konci na kandungan. Sanajan kitu, cara hiji tempat konci dina ramatloka mobile teu jalaneta mana dina situs desktop. Contona, desktops merlukeun relevansi brand jeung sinyalna informasi. Ku sabab kitu, eusi desktop bisangahontal nepi ka 1000 kecap tur jadi dina font leutik keur ngasupkeun eusi beautifully. Sanajan kitu, ieu teu kasus pikeun mobile ramahjaba. panyungsi telepon dianggo pangalusna jeung fon badag tur eusi mimitian ti 300 kecap ka 700 kecap.

Kacindekan

Loba usaha kalah ka faktor di inisiatif ramah mobile lamun netepkeun ka maranéhananajaba. Aya loba cara nu SEO mobile béda ti SEO desktop. Contona, téknik SEO mobile nganggap maké kirangeusi di fon badag nu sabalikna naon hayang Google tina panempatan eusi dina PC desktop. Loba usaha nu dilakukeunsitus maranéhanana mobile ramah anu geus metik kauntungan tina strategi ieu. Ku alatan éta, béda ieu bisa mantuan kampanye SEO Anjeunpikeun ngaronjatkeun ngahontal kaluar sarta meunang deui datang ti alat nu bagerak.

November 27, 2017