Back to Question Center
0

Semalt Ahli Nyadiakeun Metode Handy Pikeun filter rujukan Spam Jeung Bot Traffic

1 answers:

Anjeun geus presumably ditandatanganan kana platform Google Analytics anjeun sarta observasi darodar.com, nangkeupan, jeung nu lianna incalculable dina laporan rujukan anjeun. Atawa, di sisi séjén, anjeun geus katempo hiji spike monster dina gerakan ngagabung.

Oliver Raja, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngécéskeun didieu naha spam nyaring penting.

Aya dua sorts spam yén angin nepi di platform analytics Anjeun.

Firstly, anu bot nu kalah ka didatangan situs anjeun. Kuring ningali ka aranjeunna salaku "bot jurig". bot ieu spam unadulterated dina véna ngalelep teu bisa dibédakeun tina spam email, nyarios spam, sarta flyers handapeun kipas kaca kandaraan Anjeun.

Bréh, nu bot nu maksakeun situs anjeun. Kuring istilah éta stasiun "zombie bot", nu sacara umum nyieun ujian spam salaku hasil tina tujuan maranéhanana béda.

Saha ngaéksekusi Ieu sarta Naha Hayu urang kajadian?

Pocong bot hal exploiting hiji pendekatan ampir bébas meunang saméméh sakelompok jalma.

Zombie bot nu bot inadequately atanapi abominably diwangun. Bot nalika di mamang anu hébat sarta anu sapotong kerangka web..

Kumaha Ieu fungsi

aya jawaban lengkep pikeun sakabéh bot (dina henteuna bantuan Google), acan aya sababaraha hal nu mun bisa mah ulah beberes up analytics Anjeun.

Aya ukuran considerable tina hidayah uih sabudeureun on masalah ieu. Ngamangpaatkeun tampikan rujukan dina Harta teu prescribed mun nyalurkeun spam dina lampu tina kanyataan yén:

  • Éta henteu hiji susunan sakabeh-inklusif.
  • Éta moal éksklusif tepat.
  • Éta ngan saukur bisa mindahkeun nganjang ka (taya) / koordinat mangga buka.
  • Éta henteu ngaktipkeun anjeun pariksa positip palsu kalayan informasi verifiable.

Aya loba Daérah (cacah leuwih pisan dipercaya) suggesting parobahan husus server-sisi, contona, alters .htaccess. Maksudna Kitu ogé hiji pamikiran uih.

Pamustunganana, kotak centang Google Analytics ka "Channel bot Dipikawanoh jeung Bugs" teu konflik kalawan jurig na zombie bot.

Pocong referrers aya sesi muncul dina ujian nu pernah bener lumangsung. bot nu pernah ménta naon dokumen ti sistem Anjeun. Ieu disseminated informasi naon eta diperlukeun pikeun ngirim straightforwardly kana platform Google Analytics anjeun ku terminating kodeu ujian kalawan kode UA wenang.

Zombie bot diturutan anjeun alternatif dibikeun saprak maranéhna bener maksakeun sarta ngarobah situs anjeun. Dina kasempetan kaluar nu kudu kasampak di arrangements server-sisi, latihan instruksional ku InMotion Hostingsolid. Hindering aranjeunna dina sistem Anjeun teu ngan nambahan lapisan beberesih pikeun analytics anjeun, eta ogé bisa ngeureunan tumpukan on aset server Anjeun.

Nepi ka monster nyieun susunan sejen, urang téh trapped nyieun saluran nu ngévakuasi lolobana gerakan bot tanpa ngarekam positip bohong.

November 28, 2017
Semalt Ahli Nyadiakeun Metode Handy Pikeun filter rujukan Spam Jeung Bot Traffic
Reply