Back to Question Center
0

Semalt Digital Ahli Ngajelaskeun Naon 404 Kasalahan Maksudna Pikeun SEO

1 answers:

Naon anu jadi sabab 404 kasalahan teu kapendak? Anu aranjeunna bade menyakiti ranking kuring?patarosan ieu tetep lingering dina pikiran brand manajer 'lamun "404 teu kapendak" kasalahan datangna up.

Lamun kaca anjeun mulih 404 kasalahan, anu disruptions anu ngancammun UX (pangalaman pamaké). Unggal waktos nganjang a meunang kasalahan 404, anjeunna / manehna kapaksa reassess na backtrack, anuhartina ninggalkeun halaman Anjeun. Pikeun manajer brand atanapi marketers digital, kasalahan ngakibatkeun panik nalika aranjeunna neangan nempo diparabot webmaster - elastische stoffe meterware. Ulah aya masalah ieu, Michael Brown, Palanggan nu Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services,comprehensively marios naon 404 kasalahan hartosna mun SEO anjeun sarta kumaha carana ngaleungitkeun pangaruh pikaresepeun maranéhanana.

Kumaha pikeun manggihan 404 kasalahan?

ngagunakeun webmaster Pakakas Google

Ieu salah sahiji metodeu best ofdetecting kasalahan langsung ti Google. Anjeun ngan perlu asup kana parabot webmaster anjeun, buka Nyusup teras klikKasalahan ngorondang. Sagala URL leungit bakal muncul dina Bagéan Teu Kapanggih. Anjeun malah bisa pariksa dina grafik dikasalahan leuwih waktos pikeun analisis hadé.

link finders pegat

Dinten, aya loba ekstensi browser komo bébasjaba kayaning Validator.w3org na Mariksa Tumbu abdi. Ieu bakal gampang nangtukeun Tumbu rusak dina ramatloka anjeun.

Maké screaming bangkong SEO lancah

Sarua jeung Pakakas webmaster, SEO lancah mantuan Anjeun nempo sakabeh 404 kasalahan teu kapanggih.Ngundeur aplikasi. Install SEO lancah jeung asupkeun ramatloka anjeun, lajeng klik ngorondang. 404 kasalahan bakal muncul dina Status nutab kode..Anjeun oge bisa ngékspor laporan salaku file .csv.

Naon hartosna 404 kasalahan ka SEO na naha anjeun perlu meta promptly?

Google appreciates yen 404 kasalahan teu kapendak aya di kali dilawan.Ku alatan éta, ramatloka anjeun bakal teu de-saestuna atanapi penalized. Sanajan kitu, kusabab fokus utama Google geus delivering kualitas,SEO Anjeun kamungkinan sangsara pisan. Salaku Google bot ngorondang Tumbu internal kaca, anjeun bakal ditandaan salaku pihak anuteu resep delivering pangalaman pamaké hadé. Leuwih waktos, Google baris ngeureunkeun Crawling kaca anjeun sarta lalulintas bakal lungsur drastis.

Marketers kudu hariwang ngeunaan réaksiklien tinimbang Google bot. Ka nu datang anjeun, anu ngabalukarkeun kasalahan henteu masalah pisan, kumaha aranjeunna museurkeunnyaeta lalaki eusi aranjeunna hoyong. Paling datang biasana ninggalkeun ka ramatloka béda, nuturkeun hiji saingan atanapi kaluar. ieuhartina leungitna lalulintas sabab klien nu teu tiasa nyandak lengkah saterusna ka arah konvérsi. Hasilna, ieu salawasna prudentanjeun nangtukeun kasalahan pas mungkin sarta ngalereskeun aranjeunna dina cara ajakan.

Kumaha mun ngalereskeun 404 kasalahan teu kapendak?

Nalika 404 kasalahan lumangsung, perlu pikeun mempermudah pangabisa klien 'pikeun meunang deui aliran.

Paké 301 alihan permanén

Lamun kaca husus geus dihapus atawa dipindahkeun,301 alihan mantuan kaitkeun kaca ka hiji anyar. 301 alihan anu alus sabab teu leungit otoritas kaca ti kaca saméméhna.

ngamangpaatkeun Robots.txt

file robots.txt ieu dipaké pikeun ngabejaan Google bot nuKaca husus geus dihapus sarta anjeun teu maksudna éta bisa crawled. Ieu cara hébat kana alamat kasalahan 404 nalika pisankaca geus dihapus.

koréksi misspellings dina kaca anjeun

Lamun make webmaster Pakakas, anjeun bisa kalayan gampang ngaidentipikasikaca sareng Tumbu rusak. Pariksa Kaca ieu raket pikeun ngadegkeun naha link ieu leres dieja jeung ngalereskeun aranjeunna langsung.

November 27, 2017