Back to Question Center
0

Semalt - Kumaha Ka Identipikasi Jeung Ngalawan Pocong Spam Maké Google

1 answers:

Spam lumangsung nalika data unsolicited ieu ditampi. jenis ieu spam aya dina dua kategori. Mapay spam jeung Pocong spam. Nyandak leupas tina lalulintas Pocong spam nyaeta prudent, tapi nu peryogi pikeun ngaidentipikasi nu tipeu malware anu hadir, mimiti na foremost.

Crawlers mangrupakeun hiji tipe spam yén sabenerna kadatangan situs anjeun ku ngirim bot nu utterly malire aturan kawas jelema di robots.txt - estudiar fotografia en chile 2013. Nalika aranjeunna kaluar loka, hiji jalan satapak tina datangna sah dina data Google Analytics geus ditinggalkeun balik, tapi hanjakalna, éta palsu. Aranjeunna pisan hésé pikeun ngaidentipikasi lantaran nyumput tukangeun referrals Akın ka situs web asli na ku URL sarupa.

Frank Abagnale, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , babagi pangalaman-Na dina kumaha carana ngalawan Pocong spam junun.

hantu nu spam paling umum. Teu kawas crawlers, maranéhna teu boga naon kontak jeung situs anjeun, gantina aranjeunna cacing kana analytics server Google Anjeun via petikan Trojan ngaliwatan Google Analytics Konci nyukcruk Anjeun. Aranjeunna ingress ngaliwatan Konci anjeun ku acquiring aranjeunna ti pihak katilu atawa saliwatan dihasilkeun Konci tracking (UA-XXXXXX-Y). Kusabab aranjeunna teu ngakses situs anjeun, aranjeunna ngagunakeun ukuran Protocol jeung ngarobah data Google Analytics Anjeun.

Kalolobaan jalma sering menta naha anjeun kedah ngalakukeun jauh jeung spam jurig. Spam boga épék catastrophic di analytics situs web pamaké '. Aranjeunna nguraikeun speed internét a pamaké urang ku ngaronjatna beban tina server a. Padahal maranéhna teu ngaganggu persis sareng Search Engine Optimasi, data NGAMANIPULASI teu ngagambarkeun kabiasaan nyata online a pamaké urang. Antukna, anjeun Search Engine Optimasi bakal kapangaruhan di nu rankings pilarian Anjeun bakal tumiba alatan pembuatan kaputusan bener tur judgments imprecise.

Najan ieu ngarugikeun ka metrics krusial kawas ngajomblo, sesi ongkos konversi anu data anu transfixed ka tungtung sabalikna ti spéktrum, moal ngaganggu nu Search Engine Panalungtikan Page (SERP). Kantun, sanajan Google Analytics nyaéta layanan analitik populér, teu unggal situs migunakeun Google Analytics. Ieu ngécéskeun naon pangna sagala data ti analytics Google moal mangaruhan rankings tina situs Google.

Aya cara nungkulan spam jurig maké Google Analytics. cara ieu ngalibetkeun léngkah anu ngagunakeun filter tunggal ngalawan spam jurig..Hal ieu kacida dianjurkeun sabab pamaké hijina apdet na nambihan kode tracking anyar. Upami teu kitu, saeutik pangropéa ti pamaké anu diperlukeun. Tungtungna, identifying hostnames curiga AIDS di ngajaga spam jurig ti asupna kana data Google Analytics.

The léngkah téh:

munggaran , buka Google Analytics (dimana anjeun ningali lalulintas ramatloka ) jeung nangtukeun tab ngalaporkeun. Dina panel ditinggalkeun-leungeun, nomeran posisi 'pamiarsa' teras klik dina eta. Ngagulung panel kénca-leungeun na ngaidentipikasi 'Téhnologi' teras klik dina eta. Dilegakeun di téhnologi tur pilih 'Network'. A Laporan Network bakal muncul jeung dina luhureun éta, klik dina 'Hostname'. Sanggeus ieu, daptar hostnames bakal muncul kaasup nu dipaké ku spam. Anjeun teras bisa daptar hostnames sah. Contona, yourmaindomain.com atanapi seosydney.com.

Kadua , ngawengku sakabeh hostnames tur jieun ekspresi biasa. Contona, seosydney \ .com |. Yourmaindomain.com

Katilu , nyieun hiji filter custom. Klik tab 'Admin' dina panel kénca-leungeun katuhu di handap (mastikeun Anjeun gaduh tempoan tanpa saringan). Klik 'Sadaya Saringan' lajeng mencet '+ Tambahkeun Filter' tombol. Dina 'tipe Filter' klik 'Adat'. Ieu nyieun filter custom anyar. Jieun Filter Ngaran. Select to ngawengku 'Hostname' sanggeus mariksa 'Di antarana' gelembung. Nyalin ekspresi biasa anjeun kana kotak 'Filter Pola'.

Anu pamungkas , buka Larapkeun Saringan tur pilih 'Master' lajeng "Tambahkeun" pikeun pintonan nu dipilih. Pilih 'Simpen' jeung nerapkeun hasil Anjeun.

Geus kitu, sasaena yén unggal waktos Anjeun nambahkeun kode tracking kana layanan wae, éta pangalusna pikeun nambahkeun kode ieu di ahir filter nu. Ieu assists di ridding kaluar sagala kajadian kahareup spam jurig.

November 28, 2017