Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Faktor Kudu Anjeun Pertimbangkeun Lamun Ningali Pikeun The Ngaran Katuhu Domain

1 answers:

Lamun anjeun mikir ngadegkeun hiji ayana online, hal kahiji anjeun kedahsugan aya pikeun ngadaptar domain Anjeun. Milih ngaran domain penting sabab bakalboh ngadamel aya hasilna atawa gagal dina venture Anjeun. Ngaran domain ensures online Anjeunayana, sahingga ramatloka anjeun katingali - bar commercial industrial furniture. Pilari nami domain katuhu,pariksa dina sababaraha faktor, nu Semalt Layanan Digital ahli ngarah, Julia Vashneva, ngajak anjeun mertimbangkeun.

reputasi Company

Pananjung hiji parusahaan dipercaya penting. Sering pisan sabagian pausahaan ieu ngamimitian iklan maranéhnajasa kacida, sarta engké on, migawé bareng kalayan aranjeunna janten hiji isin. Di sisi anu sanésna,pausahaan séjén ngecas mahalna harga tapi ulah nyadiakeun layanan kualitatif. Jieun cek tukangon pausahaan Anjeun hoyong gawekeun ku kituna anjeun bakal terang kabeneran ngeunaan eta.

Ngaran Domain

Lamun anjeun dina prosés ngadaptar ngaran domain anjeun, milih namitiasa janten tantangan kadang. Naon kudu nganggap éta nami kedahjadi gampang pikeun nginget sarta boga sambungan nutup ku karya nu ramatloka anjeunboga nedunan. Sajaba, éta ogé kudu ngaran ku istilah nu geus gampang neangan.

Copyright tina Ngaran Domain

Pastikeun yén ngaran domain nu milih teu hak ciptana ku batur saperti kieubisa mawa maneh komplikasi légal. Eta bakal alus pikeun mastikeun yén parusahaan, numilih pikeun pendaptaran domain anjeun, geus jelas dipedar kawijakan pamaké dina ngaran domainaranjeunna nyadiakeun. Sangkan pilihan katuhu extension ngagunakeun eta dina ngaran domain anjeun, contona,eta tiasa .com .net .org tur leuwih, éta gumantung kana kaperluan ramatloka anjeun.

Milih Konci

Pamilihan kecap konci relevan mangrupa aspék penting pikeun dianggap lamun anjeun milihnami domain. mesin pencari sigana ni'mat ngaran domain-euyeub keyword. Dina hal ieu, Anjeunkedah nyobian na nganggo keyword primér atawa frase nu hoyong ngaoptimalkeun ramatloka anjeunjeung cobaan jeung karajinan eta sabudeureun nami domain.

ISP Pendaftaran

Anjeun oge kedah nyobian teu gaduh domain pendaptaran ngaran anjeun kalawan host wéb anjeun. margisakali mutuskeun bagian cara jeung host anjeun (nu umum), eta janten lieur mun mindahkeundomain anjeun teuing, bisi éta, éta bakal alus lamun dibeulah aranjeunna nepi.

November 27, 2017