Back to Question Center
0

Semalt: Nu numbu ka Cukang lantaranana hukuman SEO?

1 answers:

optimasi engine Search (SEO) ahli ngartos pentingnalink wangunan. Intina, wangunan link nyaeta salah sahiji cornerstones strategi SEO éféktif. Ieu kusabab algoritma Googlengandelkeun loba on Tumbu inbound nangtukeun otoritas ramatloka urang nu pangaruh rankings pilarian organik.

Tumbu mangrupakeun faktor kritis dina ngaronjatkeun pisibilitas brand jeung rujukanlalulintas - allerg stop 500 skroutz. Dina spite ieu, hiji survéy panganyarna nunjukkeun yén ngan 62 persen tina sakabeh marketers keur aya di gedong link. Ku kituna, nahasababaraha marketers ulah pursuing strategi ieu? Andrew Dyhan, anu Kasuksesan Manajer Palanggan tina Semalt Digital Layanan ngécéskeun faktor, nu nyieun link ngawangun aspék kritis SEO.

Sieun tina Google penalization teh alesan primér naha loba marketersulah Tumbu wangunan. Ieu rada adil, kumaha oge, di hal nu ilahar, anceman ieu overrated. basa penalization Google on pingguin Googlengamutahirkeun. Numutkeun update ieu, lamun ngawangun Tumbu nu ngalanggar istilah Google sahiji layanan, anu search engine bakal ngabales dinabentuk burying ramatloka anjeun dina laut jero ngeunaan eusi dimana pamaké moal manggihan anjeun. Ieu ditarjamahkeun jadi kirang lalulintas sarta rankings low.Ku kituna, naon anu Tumbu damang yén earn Anjeun hukuman?

Tumbu ti loka bad

Tumbu ti sumber-otoritas lemah sareng situs spammy anu jenis munggarantina numbu rék nyingkahan. Di tingkat paling dasar, nilai link ditangtukeun ku pangawasa situs eta emanated tina.Kalayan kecap séjén, lamun sumber Tumbu ti loka otoritas luhur, Anjeun sorana otoritas nu langkung lengkep ihwal situs anjeun. Di sisi séjén, lamunngawangun Tumbu ti situs questionable atanapi spammy, kadaulatan domain anjeun nyokot teunggeulan hiji.

Tumbu Contextually pantes

kawas nu geus kaliwat, algoritma Google anu cukup maju pikeun ngadeteksikumaha eusi fits kaperluan panongton sarta pamakéan alami basa. Dina kecap basajan, lamun ieu numbu ka eusi nu boga nanaonngalakonan jeung potongan, Google bakal bendera maneh ka handap sarta ngahukum nuhun nyoba mislead pamaké.

keyword-boneka Tumbu

Dina awalna, ieu praktek umum ngawengku kecap konci dina jangkar nuteks Tumbu Anjeun. Dinten, lakukeun eta bisa meunang maneh penalized ku Google sabab peminat SEO dimimitian abusing praktek ku isinaRelated kana Tumbu dimana aranjeunna henteu milik. Dina spite ieu, anjeun masih bisa ngaoptimalkeun jangkar téks anjeun kitu, nya kudu jadicontextually luyu keur link.

Tumbu Spammed

Tumbu Spammy antarana ngeposkeun komentar on forum kalayan ngan linkmun ramatloka anjeun sarta henteu eusi lianna. Naha? Kusabab tujuan utama tina link misalna hiji ngajalankeun lalulintas keur situs anjeun tanpa méré sagalanilai ka pamiarsa. Sajaba ti éta, Google tiasa ngahukum maneh lamun nempatkeun Tumbu dina kaca sarua tina situs sababaraha kali.

Tumbu ti schemes

Sakur link nu ngawangun jeung budi niat nyetir lalulintas keursitus anjeun tanpa méré pamaké informasi berharga naon anu nyangka na tunduk kana hukuman Google. Aya sababaraha sapertosTumbu kaasup Tumbu bulak balik na roda link mana niat maot wewenang pikeun situs dina kabayang. Pikeun manggihannaon Google ngemutan sakumaha schemes link, baca artikel maranéhanana dina subjek ulah meunang di kasulitan jeung search engine.

téhnik lianna di manipulasi rankings loka

Biasana, Tujuan utama Google nyaéta pikeun ngurangan kamungkinan SEOpeminat manipulasi rankings situs maranéhanana ngagunakeun tumbu. Salami anjeun ngagunakeun tumbu di jalan anu aya mangpaatna pikeun pamaké, ayaaya sia aya salempang ngeunaan. Sanajan kitu, lamun nyobian nganggo metode underhand ngajalankeun lalulintas sarta ngamanipulasi rankings, anjeunnetepkeun diri up for penalization Google dina situs anjeun.

Pamustunganana, hiji pinalti Google resmi nyaéta Peta manual sarupamun blacklisting. Ieu naon panarajangan sieun di unggal webmaster tapi lolobana waktu, leungeun beurat Google ukur datang ka handap dina ngahajaoffenders. Sanajan kitu, webmasters mindeng panik na pikir maranéhna geus penalized nalika pangalaman situs maranéhanana mangrupa serelek di lalulintas. tapilamun ulah ngajalankeun afoul tina mode Google operasi atanapi dianggo ku hususpanyadia jasa SEO ,anu téhnisna lagu kinerja situs anjeun, anjeun bakal nganggur salempang ngeunaan.

November 27, 2017