Back to Question Center
0

SEO & Digital Marketing - Masterful wawasan Ti Semalt

1 answers:

Bayangkeun ngabogaan toko tanpa formulir salah sahiji signage di dinya. Di pangalusna, urang panasaran bisa lungsur ka pariksa produk atawa ménta produk nu teu patali naon anjeun ngajual. Tapi naon lamun miboga toko kalayan Ngaran ditangtoskeun jeung gambar ti produk anjeun ngajual? Ieu bakal dipicuna prospektif konsumén mariksa di, nanyakeun ngeunaanproduk na malah meuli sababaraha produk. prospek ieu dipikaresep nyebarkeun kecap ngeunaan toko anjeun sarta produk pikeun jalma sejennu ditarjamahkeun jadi lalulintas luhur ogé jualan. Conto munggaran téh sarupa jeung situs nu teu dioptimalkeun bari kadua conto relates to situs well-dioptimalkeun.

The ahli ngarah tina Semalt Digital Services, Andrew Dyhan, tuntas ngajelaskeun strategi kumaha carana ngagabungkeun prosés SEO sarta pamasaran digital - nordfrost van gislaved tire.

Naon SEO?

engine Search optimasi (SEO) nyaéta prosés nyieun loka anu gampang pikeun ngaidentipikasi,Gampang ngararangkay na ngorondang. Di tingkat paling dasar, optimasi assists pamakéna pikeun manggihan anjeun bisnis di satengahing rébu atawa jutaan usaha sejen tur mangrupa bagian integral wae strategi marketing digital.

SEO tujuan dina nyetir pamaké pikeun anjeun bisnis ngaliwatan platform online. Pikeun ngahontal ieu,ramatloka anjeun kedah pangkat tinggi di kaca hasil search engine (SERP). Sangkan ieu gampang ngarti, di dieu mangrupakeun conto sampurna:

Unggal bulan, aya leuwih ti 14 milyar maluruh online. Ayeuna, ngabayangkeun naon bakal lumangsung lamun fraksi ti 14 milyar maluruh anu pilari Anjeun bisnis. Meunang lalulintas relevan diarahkeun ka situs anjeun, nuparusahaan kudu pangkat kacida di SERP, mayar per kagiatan klik sarta sosial média marketing.

Sangkan sagala bisnis keur mekar, kudu Ngaiklan. Jeung sagala bisnis online,SEO teh sarua iklan haratis. Optimizing situs anjeun matak ngamudahkeun pikeun pangkat dina kaca mimiti SERP.

Kusabab aya kapercayaan umum yen jalma nyeken tur marios ka 2 kaca mimiti SERP,ranking dina kaca munggaran anjeun bisnis masihan kasempetan pikeun kapanggih ku urang néangan keur informasi saméméh meuli produk.

Kumaha carana sangkan SEO gawé?

crawlers engine Search make tulisan pikeun nangtukeun eusi kaca Aranjeunna ngalengkepan angka hiji.kagiatan anu mawa hasil teangan kaasup Crawling, scanning, sarta indexing ogé assessing pertinence na recovery.Elemen nu dipikawanoh nyumbangkeun ka skor kualitas ngawengku:

  • Meta tag
  • Aksesibilitas na usability
  • Page eusi
  • URL na ngaran ramatloka
  • Page design
  • Ciri tina link

Ka ngartos kumaha siklus ieu jalan, hal anu penting pikeun balik kana detil kana kumaha SEO ngoperasikeun:

1. Crawling:

mesin Search boga software dipikawanoh salaku lancah atanapi Mapay nu crawlsEusi dina kaca web. Normal, teu mungkin pikeun lancah ka perhatikeun lamun kaca anyar geus ditambahkeun atawa hiji hiji heubeul geus diropéa sapopoe. Hasilna, sababaraha spiders teu didatangan hiji kaca web pikeun atawa dua bulan. Sajaba ti éta, crawlers anu bisa ngorondang sandi ditangtayunganKaca, pilem Flash, Gambar, jeung Javascript. Ku kituna, lamun boga mayoritas ieu dina situs anjeun, éta sasaena ngajalankeun hiji simulator keywordlamun ningali ieu crawled ku software anu.

2. Indexing:

Sakali lancah nu rengse Crawling, kaca disimpen atanapi saestuna dina database buta dimana informasi relevan keur sasari iraha a pamaké asup hiji keyword hususna dina mesin pencari.

3. Pilarian Karya:

Iraha hiji pilarian ieu ngagagas, anu search engine prosés pamundut nu sarta compares eta kalawan eusi sagala rupi. Pikeun masihan data akurat, nu search engine kudu ngukur relevansi sadaya kaca sarta cocok poto eta sareng data sagala rupi, jeung keyword diasupkeun dina SERP nu.

4. Algoritma:

Ieu alat diagnostik dirancang ngayak ngaliwatan konci cataloged na URL kalawan frasa relevan. Ieu ngira-ngira réspon probable na dibalikkeun kaca sareng frase atawa kecap diasupkeun salila maluruh. Dasarna, aya 3 algoritma: Dina-situs, Pareum-situs jeung sakabeh-situs algoritma.

Unggal jenis algoritma kasampak di wewengkon nu beda-beda hiji kaca web kaasupTumbu, meta tag, probability density keyword sarta tag judul. Kusabab mesin pencari tetep nyaluyukeun algoritma maranéhanana, anjeun kudu tetep abreast tinaparobahan raraga miara rankings tinggi.

5. Retrieving:

Hasil ahir prosés nu dipintonkeun dina hasil teangan.

The link antara SEO sarta pamasaran digital

Kalolobaan jalma pikir euweuh bédana antara SEO sarta pamasaran digital,netelakeun ieu, hal anu penting pikeun nalungtik éta leuwih deeply. SEO ieu aimed di bringing hasil organik. Di sisi séjén, digital pamasaran geus aimed di ayana online holistik of a bisnis nu mana saluareun optimasi search engine. Pikeun mantuan hiji bisnis onlinemekar, Anjeun kedah ngadopsi pendekatan pamasaran digital kredibel sarta nempatkeun di tempat hiji strategi SEO éféktif.

SEO-Integrated pamasaran digital

Sababaraha ahli marketing tingal SEO komprehensif sakumaha digital terpadu pamasaran. Beuki loba, SEO geus ngembang kana aspék kritis pamasaran digital éféktif. Ngartos ieu, anjeun kudu ngahargaan sabaraha SEO geus robah leuwih taun. Téhnik nya éféktif dina 90an atanapi 2011 anu kiwari mutahir mana nyaéta panggero pikeun metode anyar.Dinten, aya sababaraha faktor nu leuwih nu dipaké pikeun pangaruh SEO kaasup média sosial sarta Tumbu reputable kawas nu geus kaliwat.

Nyieun hiji strategi SEO éféktif

Ka boga sistem SEO hébat, Anjeun kedah nyimpen di tempat hiji SEO éféktif strategi. Hiji strategi alus ngawengku:

1. pasar udagan:

SEO jétu henteu ngan pikeun nyetir lalulintas keur situs anjeun, sakuduna mantuan mun demografi customer Ngepaskeun rupa jeung kaayaan géografis jeung pastikeun anjeun ngahontal prospek museurkeun produk Anjeun.

2. pendekatan mobile-friendly:

Google geus nungtut yen situs web cocog kana alat nu bagerak sareng masihan saruakapuasan kana pamaké dina alat ieu ngan resep jalma maké komputer.

3. pilihan deui dina mesin pencari:

Sangkan efektivitas, situs anjeun kudu ngan ngalakukeun ogé dina hiji search engine tapi sakuliah mesin pencari lianna.

4. Konci pakait jeung balik dina investasi:

fokus perhatian Anjeun on identifying sarta ngagunakeun kecap konci relevan yén urang ngagunakeun pikeun milari inpo guna ngajamin ROI.

5. Eusi kualitas na ramatloka jelas:

ramatloka anjeun kedah guyub pikeun pamaké, jelas pikeun nganapigasi tur kudu boga eusi kualitas.

Pamustunganana, di dunya ngarobah algoritma, Anjeun kudu salawasna terang yen SEO nyaéta prosés pernah-tungtung. Pikeun mantuan Anjeun mekar amidst sagala parobahan ieu, pikir ngeunaan panongton udagan anjeun, nempatkeun di tempat padet strategi optimasi na pikir ngeunaan usability loka Anjeun.

November 27, 2017