Back to Question Center
0

The Guide Ti Semalt: Salapan Hambalan Pikeun Eusi Planning Website

1 answers:

Ieu meunang hésé pikeun boga ramatloka rencana sarta ngamekarkeun eusi pikeun pamaké maranéhanana,bari collaborating kalayan séjénna. Sanajan kitu, éta masih salawasna mungkin pikeun ngatur eusi ramatloka epektip

Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt ,advices handap salapan hambalan salaku panungtun for sia jeung medarkeun kandungan katuhu

1. Evaluate Salin Ayeuna

Méméh nanaon sejenna, hiji evaluasi tina salinan ayeuna nyaeta prudent sakumaha eta nangtukeunkasalahan atawa hal nu perlu diropéa. Klasifikasi eusi jeung assigning tujuan husus pikeun grup ieu ngajadikeun eta gampangmastikeun yén situs éta delivers bahan berharga wungkul - can i withdraw my australian superannuation.

2. Nangtukeun pamiarsa Target

A bisnis kudu nyaho saha eta anu diomongkeun ka méméh nyieun eusi. pangertianatanapi identifying udagan panongton pitulung nyadiakeun kajelasan dina mangsa tata nu. Ieu gauges naha salah Inpo intends ngawengkuperlu atawa cukup jelas. Ogé nangtukeun nu audiences primér, sekundér, jeung tersiér pikeun mastikeun yén situs éta caters pikeun sakabéhdatang na.

3. Paké Sitemaps

polah Sitemaps sakumaha blueprints. Tanpa éta, situs hiji bisa jadi teu ngalengkepan sakabeh tujuan naatanapi napelkeun eusi ka kaca relevan na. Loba program beda jeung software suites aya pikeun mantuan rarancang tur atur informasi dinaramatloka. conto misalna aya saperti Bagan Organisasi dina Microsoft Word jeung parabot XMind cross-platform haratis. Dimimitian ku bulkEusi ningali lamun kaca tunggal bisa ngandung eta sadayana atanapi mungkin kudu subpages. Ku ngalakukeun sakabeh ieu, janten kamungkinan méré prioritas sartanyusun item dina website.

4. Collaborating kalawan Batur

ngalibetkeun jalma séjén di reviewing sarta na rohangan ngédit jaminan yén eusi ngandungeuweuh kasalahan gramatikal tur ngajadikeun rasa ka batur. Kolaborasi ngamungkinkeun pihak séjén nyumbangkeun..file tunggal pikeun sakabéh eusi ngawateskamungkinan interaksi ieu jeung content developer kedah ulah aya eta. Google Docs na JumpChart anu ramatloka kolaborasi eusiparabot anu ngawenangkeun sababaraha pamaké nyadiakeun eupan balik.

5. Sangkan versus Ngajual nu Story

Sababaraha urang ngarasa yén situs web maranéhanana nampilkeun kasempetan ngobrol ngeunaan bisnis urangcarita. Sabalikna mun kieu, sakuduna nyaritakeun carita ngeunaan batur anu bisa geus benefited tina ngalakonan jeung produk atawa jasaditawarkeun dina loka. Kabéh nu perkara bukti sarta ngomong dina ragam pamahaman. Produk atawa jasa perlu eusian gap kedah,kalayan gampang-to-dibaca titik sakumaha ka kauntungan nu nambahan ka pamaké.

6. Nulis pikeun Manusa sarta Search mesin

bisnis teu kedah ngalebetkeun loba kecap konci dina kandungan, jeung titik nu eta leungiteunharti na atanapi janten unreadable. Kaasup istilah ieu sapanjang téks alami ensures nu maos bakal nempo eusi. ogé,ngagunakeun kecap konci semantik keur ngaganti kecap konci inti teu ngarobah harti aslina tina materi.

7. Jieun hiji Aksi Berorientasi Salin

Dina ahir eusi, kudu aya téks sangkan datang naon hambalanmaranéhanana kudu nyandak salajengna. Alamat surélék atawa kaca kontak link ngamungkinkeun hiji aksi gampang pikeun pamakéna bari bisnis masih di luhurtina pikiran maranéhanana.

8. Visual banding

Kaasup ngarojong Gambar, grafik, jeung ilustrasi ensures yen salinan nuSigana sakumaha alus sakumaha anu kasebut mangpaat. Megatkeun téks kalawan tanda petik tarikan gedé atawa testimonials, atawa maké béréndélan bullet asalna di gunana pikeun pamakénu milih kasampak ngaliwatan teks. The typeface sahiji salinan nu boga peran signifikan maén dina mastikeun legibility sahiji salinan nu.

9. Deadlines

Nyetel deadlines beton pikeun individu jeung tim ngajadikeun yakin yén proyéktetep dina lagu. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu téh pikeun nyiptakeun eusi grup kana sakumpulan relevan sarta gawé dina hiji dina hiji waktu. Bagian ngeunaankedah diantara kahiji saprak eta susunan nada jeung identifying naon difokuskeun sakumaha proyék nu lanjut. Deadlines ngabantu ngadegkeuniraha bade ngalebetkeun gawé pikeun review ku stakeholder, sarta nalika keur compile sakabeh eusi kana loka.

Kacindekan

perencanaan Website merlukeun waktu rencana sarta ngalaksanakeun strategi. ngaliwatancara kieu, nya meunang gampang nampilkeun kualitas na kandungan kasalahan-haratis dina situs a.

November 27, 2017